Sizce ne yapayım nasıl intikam alayım?

Arkadaşlar benim hayran olduğum bi ünlü vardı sonra benle tanıştı arkadaş olduk. Hızlıca birbirimizi sevdik bana direk dostum en yakınım demeye başladı ama hep sevilmek ilgi görmek pohpohlanmak istiyordu. Çok kıskançtır ve beni yönetmeye çalışıyordu. Ben de bunlara tepki verdim zaten. Rahatsız olup boğulduğumu söyledim. Sonra işte beni suçladı kızdı. Bi de kendi milyoner. İnanılmaz parası olmasına rağmen her buluşmamızda alman hesabı ödetiyordu ve ben ona ve çocuğuna hep hediyeler alıyordum ama o bana 6 aylık arkadaşlık boyunca bir hediye bile almadı. Bi de 2 tane hatta 3 tane büyük kötü olay yaşadım. Onlarda da yanımda olmadı. Ona rağmen beni suçladı etti dostluk bilmezsin sen beni sildin şu bu diye. Ben çiçek attım bi de özür diledim tatile gitti fotolar attı. Ortak arkadaşlar bile dedi ne vefasız şerefeiz yalancı biriymiş. Dostluk dostluk diyor gördük nasıl dost olduğunu şerefeiz bir üzülmedi bile bi merak etmedi seni dediler. Ben de nefret ettim çok iğrenç biri.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben mesela bu hastayken filan ilgilendim hediye aldım ya da kızına ablalık yaptım. Bu hiçbir şey yapmadı bana. Sadece kölesi yapmak istedi. Ben de dedim buna çok yorucusun bunaldım uğraşamam senle dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ne mal tipler yazmış. Basın gidin.
Sizce ne yapayım nasıl intikam alayım?