Güncellemeler
+1 yıl
Ben mesela bu hastayken filan ilgilendim hediye aldım ya da kızına ablalık yaptım. Bu hiçbir şey yapmadı bana. Sadece kölesi yapmak istedi. Ben de dedim buna çok yorucusun bunaldım uğraşamam senle dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ne mal tipler yazmış. Basın gidin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
burada millete abi diyor arkada abi dedikleriyle işi pişiriyor düzenbaz kâfir
Neyseki milyoner ve ünlüymüş yoksa hiç
Çekilmezdi valla
Aynen ya ben ondan tanıştım ve tanışmadan önce çok hayrandım. Sonra tanıdıkça dedim ne boş ne canım bi insan. Hiç sevmedim. Bildiğim Kezban. Kocası aldatan. Şişko her yeri estetikli hayatında hiçbir şey yaşamamış mal bi tip çıktı yani.
E dengini bulmuş aslında işte
Aynen ya ama baksan yaptığı işe dersin çok kültürlü zeki şu bu. Yooo hiç gram alakası yok. Kocası lise mezunu inşaatçı ticaret yapan pavyonda takılan alkolik kumarcı bi tip.
Ben dememde sen demişsin öyle ama artık sende baksan demezsin öyle hemen kültürlü zeki vs :)
Gercekten kültürlü ve zeki insanlar oldukca sıradan ve gösterişsiz oluyolar genelde benim görüdüğüm kadarıyla biz böyle güzelilk iş güç para derdinde koşarken onlar kuzu kuzu kimseyle işi olmadan mutlu mesut yaşıyolar bu hayatı ve aşklarını :)
Yani anlıcaın yanlış yoldayız :)
Yok ben de öyle yaşıyorum ya da çevrem de öyle ama o dışarıya kültürlü numarası yapan ama süsü makyajı estetiği ve takıları ile pavyon kadını gibi bir tip. Ondan tipini gizliyor hep.
Sende hiç sorun yok o zaman niye tatlı beynini yorasınki bu düşünceyle boş ver gitsin
Hayır abi ben ona yaptığım dostluğa yanıyorum. Kızına ve aldığım hediyelere filan. O benden zengin olmasına rağmen bi tane hediye almadı bana. Ya da mesela iş yaptırdı ben işsizken 3-4 binlik şeyi bana 1.200 liraya yaptırdı dostum diyip. Ben işsizim diye ne olsa seçeneğim yok ya nasıl süistimal etmek bu yani. Şerefsiz. Hepsi fitil fitil burnundan gelir inş. Çünkü ben dostuz şu bu diye 4-5 takılmadan verdim yaptım ama ilişki bitince tamamen beni kullandığını gördüm.
Vurdumu bari davulına pompaladı mı!
Hayal ürünü bu anlaattiklarin
Güzel kafa