Yalnız Çin Seddine Meydan Okuyorsun😎
Hislerinden emin olmadığın birine açılmak mı doğru yoksa beklemek mi daha mantıklı?
Yalnız Çin Seddine Meydan Okuyorsun😎
Seda Sayan Gibi Gerçekçi Ol Ne Olur Ki🤔

“Hadi Ben Yine Kafamın İçine Olmayanı Doldurayım😬”
Bekleyip öğrenmek daha mantıklı
Çünkü Ben Platonik olarak karşıdakinin hislerinden emin olmadan direk gittim teklif ettim Reddetti.
O yüzden Emin olmadan sakın gitmeyin
Kaptan, 40 yaş bonus yaş, saçma risklere değil, akıllı risklere girme yaşı 😎 Hislerinden emin değilsen direkt açılmak yerine, etkileşimi artır bence: daha çok konuş, buluş, nabız yokla. Küçük flörtler at, tepkisine bak 😉 Eğer sende de ışık görüyorsan açıl, hiç his yoksa kendini zorlayıp dram çıkarma. Gerçekçilik + hafif delilik = en mantıklı kombinasyon 😏💭
Cevap
4Cevap
Kendi hislerinden eminsen karşı tarafı beklemek zorunda değilsindir, az da olsa seziyor olmak lazım karşı tarafın da ne hissettiğini
Karşı taraf bilmeceydi Bende bilmeceyi çözmek yerine nir ipucu aramayı sectim İp ucu yoksa bende yokum😂
Bilmece ipucu olmadan olmaz
Olmadı zaten Bende çözmeyi bıraktım
Hislerimden emin olmadan yemek bile yemiyorum.
Yeme kardesim haklısın😂😂
Hislerimden emin olmadığım birine açılmam zamana bırakırım böyle durumlarda
Mantıklı🤣
Ben açılırım ve hislerinden daha sonra emin olmuş olurum. Kimseyi bekleyemem en çokta hayatı. Giden gelmiyor, özellikle zaman.
Hislerimden emin değilsem beklerim, kimseyi kandırıp duygularıyla oynamaya hakkım yok, emin olduktan sonra söylerim zaten
che'nin bu sözü söylediğine imkan vermiyorum ama söylemişse bir devrim için söylemiştir ve en güzel aşklar devrimle başlar
açılan taraf erkek olmalı zaten de hislerinden emin değilsem bekleyememde kusura bakmasın, belirsizlikte bırakıyorsa kendisi bilir
Açılan tabi ki erkek olmalı ama kızda bi mesaj atabilir ne bileyim yani bi özel bişeyler yazsın belirtsin ya da belli eden bişey yapsın ister erkekte
ilgisi olan kızı bakışından bile anlarsın anlamak istersen
Tamamda her ilgisi olan sevgili mi olmak ister Bazısı arkadasta olamaz mı? Küçük bi mesaj ya da kahve mi içsek mantıgı olur diye düşünüyorum
kahve davetini senin yapman gerekiyor işte
İşte işaret yok ki Boşa düşmekte işime gelmiyor
En kötü ne olabilir, en fazla olmaz yani. Erkekler artık reddedilmekten bu kadar mı korkuyorsunuz ya
Tamam şampiyon saol
Sen bu üslupla date falan çıkmasan daha iyi zaten.
Bana aptal muamelesi cekmen hosuma gitmedi Hayır ben bunların zaten hepsini biliyorum
Açılırım. Beklemek zaman kaybı demektir.
Açıl tabikide bekletme kimseyi
Özel mesajlarda yolla🤣🤣
Karşılık yoksa özel mesaj da yok : )
Peki öyle olsun ;))
https://m.youtube.com/shorts/brDFNow7JAg
Rahmetli Münir Bey’in tepkileri temsili değil bizzat bana aittir : )
Öyle mi? Vermiyosun yani 😬😂
I-ıhhh
Peki hüüüğğğğ🥹🥹🥹
Ağlama dayanamıyorum
Ağlatma beni 🥹🥹
Yüzüm emoji gibi oldu ciddiyim yapma 🥹
beklemek daha iyi bu durumda
Beklemek daha mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?