Hislerim varsa iletişimi sürdürürüm samimiyetimi gösteriririm eğer duygum yoksa mesafeyi artırırım. Bazen her şey dile gelmek zorunda değil zamana bırakırım yaşancaksa yaşanır
Hoşlanıyorsam ve bana karşı bir şeyler hissettiğini bilirsem onu beklemeden adımlar atmaya başlarım. Kadın-erkek farketmezsizin duygularını açmakta biraz zorlanıyoruz sanki. Ama hoşlandığını söylemekten ne kaybedersin ki? Şeffaf olmak, bir insana değer verdiğini hissettirmek güzel şeyler.
Yani kendisine bırakırsam kızı zora sokmuş olurum seven insan utangaç olur biraz 🤭 ben de hoşlanırsam itiraf ederim ki zaten oda hoşlandığı için kabul eder
Hiç bir şey yapmam akışına bırakırım o zamanı gelince söyler zaten soylemiyorsa hazır değildir demekki ya da tam duygularından emin olmayanilir oyuzden zamanı gelince söylemesi daha doğru olur
En son bir kızın benden hoşlandığını zannetmiştim o da nişanlı çıktı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uğraşmam. İtiraf ederse benim de duygularım varsa söylerim. Ben bir şey hissetmiyorsam kırmadan uzaklaşmaya çalışırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Duygusal kontrolü iyi yapan biriyim hemen hoşlandım diye atlamam içinden ne çıkacak belli değil o yüzden söyleyip söyleyememeye takılmıyorum ben o kolay asıl sonrasına odaklanan bir tipim o yüzden analiz incelemeden sonra
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
O kendisini acana kadar onu tanima firsati bulurum beklemede olmak daha iyi
Böyle hissettiğim zaman bende hoşlanmaya başlarım ve benim hoşlantım onun hoşlantısını geçer genelde. Sonra ona açılırım ve red edilirim. Onu unutmak için uğraşır sonra tekrar birisinin benden hoşlandığını hissederim ve böyle kısır bir döngüye girer.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birinin senden hoşlandığını hissettiğin an, onun açılmasını mı beklersin yoksa itiraf etmesi için elinden geleni mi yaparsın?