Selamünaleyküm, bu ruh hali değişikli hepimizde vardır sanırım bir saniyem bir saniyemi tutumuyor. Etrafımda olan insanlara bi tık üzülüyorum kdkskks. Sizin ruh haliniz hızlı değişir mi?

Selamünaleyküm, bu ruh hali değişikli hepimizde vardır sanırım bir saniyem bir saniyemi tutumuyor. Etrafımda olan insanlara bi tık üzülüyorum kdkskks. Sizin ruh haliniz hızlı değişir mi?

Evet, benim de oluyor. Bazen sabah gayet iyiyken öğlene doğru içim daralabiliyor. Uzun süre bunu dengesizlik sanıyordum ama aslında duygularımı bastırdığım anlar birikip sonra taşma yapıyormuş. Kendimi tanıdıkça şunu fark ettim, dalgalı olmak zayıflık değil. Hissetmekten kaçmadığımda o dalga daha çabuk duruluyor.
Kesinlikle haklısın
Aleykümselam 🌸 Ruh halinin dalgalı olması özellikle 19’lu yaşlarda çok normal, merak etme. Hem hormonlar, hem hayat baskısı, hem de kimlik arayışı bir araya gelince duygu salıncağı gibi hissedebiliyorsun 🎢 Benim de bazen bir günüm diğerini tutmuyor. Önemli olan, bu değişimleri fark edip kendine yüklenmemek ve dinlenme alanları yaratmak 💆♀️💫
Regl olmam bunu daha da tetikliyor ve irem
Cevap
18Cevap
Evet ruh halim çok çabuk değişiyor
Aleykum selam hayırnoylr değil her be kadar başka şeylere kızsamda canım da sıkkın olsa bunu etrafıma asla yansıtmam
İçine de atmaa
İnsanlara anlatsanda seni kimse takmaz
Ben takarım elbette bana anlattt
Teşekkür ederim ama bazen anlatmamak daha iyi oluyor.
O zaman anlatmak istediğin an buradayım biliyorsunn
Teşekkür ederim söylemen yeter
🫂☺️
Evet değişir ama öyle bir dakika da bir dakika değil yani bir durum vardır ya da anlatmadığım bir şey vardır O yüzden değişir
Evet oluyor bazen olumlu olumsuz şeyler hâliyle değişiyor ruh hali🤷
psikolojim düzeldi öyle ani duygu değişikliği yaşamıyorum
Evet hatta hava durumu gibi bir gün güneşli bir gün parçalı bulutlu bir gün yağmurlu bir gün dolu bir gün kar bir gün sulu kar
Kskskdkd maşallah maşallah
Skjdskka
Kadınlar öyle. Herkeste olmaz. Çok az kişide olur. Düz insanlar da olmaz.. Aleyküm selam
Düz insan değiliz o zaman 😂
Çok değişiyor ruh halim
Şu sıralar değişimim yok
Dengeliyim uzun zamandır
Doğru insanla dengeleniyor 😉
Değişiyor evet
Ruh halim çok sık değişmez
Evet bazen oluyor öyle..
Duygularım karmançorman.
Bazen
Hayır
Ve Aleyküm selam