Yoksa sadece bana özel bir durummu, bir sinirli, bir neşeli, bir aglamali bir gülmeli, etrafa çatmalı 😅

İyi geceler 😅❣️🤪
Yoksa sadece bana özel bir durummu, bir sinirli, bir neşeli, bir aglamali bir gülmeli, etrafa çatmalı 😅

İyi geceler 😅❣️🤪
Evet, zaman zaman ben de duygu değişimi yaşıyorum. Bazen motivasyonum yüksek olurken, bazen sebepsiz yere durgun hissedebiliyorum. Yaşanan olaylar, çevremdeki insanlar ya da o anki ruh halim buna etki edebiliyor. Ama genel olarak duygularımı kontrol etmeye ve dengede kalmaya çalışırım.
Burcumun (ikizler) özelliği olarak düşünüyorum, ama bende bu durumu arada yaşıyorum. Bir anda gülen bir anda ağlayan, bir anda sakin bir anda çok enerjik, bir anda kararlı bir anda kararsız bir ruh haline giriyorum. Ama bu hallerim çevreme veya kendime zarar verecek kadar değil. Çünkü kendimi dengelemeyi de biliyorum. Zaten insan fıtratı ve yaşamak da, zıtlıklarla renklenir..
Oluyor tabi olmaz mı, bazen böyle oluyor hatta :D
Bende de oluyor yalnız değilsin 😂
Cevap
31Cevap
Dengesiz bir insan olduğum için Her zaman yaşıyorum 😂 çünkü yengeç burcu ani ruh değişikliği ile bilinirler
Maalesef 😌😂
Bir kadın olarak hele ki yengeç burcu bir kadın olarak bunu 5 dakikada bir 10 dakikada bir yarım saatte bir yaşarım yani
evet yaşıyorum maalesef ama genellikle modum hep düşüktür benim.
gündüz bişey hissetmedim ama gece bıçak karnıma
Yaşıyorum tabi İkizler burcuyum ben 😂
İnsanız ya mecbur :D Ayrıca odunda değiliz değil mi? :D
"Tabii ki yaşıyorum, insanız sonuçta. Bazen bir şarkı, bir koku ya da eski bir fotoğraf aniden duygularımı değiştirebilir. Sabah enerjik uyanırım, gün içinde bir şey moralimi bozabilir, ama akşam bir dost sohbetiyle keyfim yerine gelir. Duygular inişli çıkışlıdır, önemli olan bu değişimlerle barışık olmak. Ama bazı zamanlar da aşırı derecede yoğun olur
Eğer bu çevrenizde gelişen olaylara bağlı değil de
Senenin belli dönemlerinde daha belirgin artışlar ve düşüşler şeklinde seyrediyorsa...
Bir ihtimal bipolar belirtiler de gösteriyor olabilirsiniz.
Dilerseniz kendinizi bir test edin.
Evet bence de Allah korusun. Bunun için kaygılanmanıza evham yapmanıza gerek yok bence. Rahat olun lütfen. Siz hiç te öyle birine benzemiyorsunuz.
Çok iyi anlıyorum. Siz de bu ani Duygu değişimlerine sebep olan ; anlaşılmama hissi... bence
Yanılıyor muyum?
Değişim hissedince kendi kendime bunu çözmeye çabalarım, farklı işler ve düşünceler iyi gelir.
Oluyor ama sık değil. Eğer bu sık sık gerçekleşiyorsa, bipolara yakalanmış olma ihtimalin var esmer :(
Edit: Bipolara yakalanma tabiri biraz ilginç oldu. Bu gün içinde bir kaç kez oluyorsa bipolar başlangıcı olabilir..
Evet Allah korusun umarım değildir ve zaten bu söyledgim en az 6 ay ve daha uzun zaman sürmesi durumunda geçerli. Sendeki büyük ihtimalle anlık bir şey hepimiz de olan bir şey zaman zaman.
gelip geçici bir şey hepimiz de olur zaman zaman.
Evet. Uykuya zor dalma ya da çok uyuma isteği de olur öyle zamanlar da
Geçen gün ağlıyordum 1 saat sonra sebepsiz kahkaha atasım geldi bu yüzden arkadaşımla konuşamadım. Ruh sağlığımızı yitirdik 😂
Başka burclarina has durum o cano, değişiyoruz maalesef 😂
Yaşıyorum uzun hava dinlerken yabancı rock müziğene geçtiğim bile oluyor..
Semazen gibi dönüyor duygularım yanliz degilsin😅
Bu aralar çok sık yaşıyorum neden ama bilmiyorum herşeyden sıkılıyorum birden oluyor bunlar ölecegim galiba ☺️
Benim için akşam oldu bile 😂 fazla günaha girmeden öleyim diyorum bu aralar esmeyyy
Bakma ölee ya yakışmıyo yüzünün asılması
İnsan olmanın doğası bu değil mi zaten? İnsan duyguları olan bir varlıktır ve bazen bazı olaylara farklı duygularla tepkiler verebilir...
İllaki insan olarak sinirlilik ve sonrasında oluşan pişmanlik hissini yaşıyorum
Şu iki gün öldüm düşün ben yani enerjik olan ben ölüyüm
İkizler burcu olduğum için ota b*ka değişiyor duygularım
Zaman zaman değil her zaman oluyor bu xjxjsjssjsks
Herkes bişeyleri içine atıyor bence bu patlama herkeste oluyor
Evet, yaşıyorum ablam. 🥰♥️
delilere özel bi durum gibi geldi
Bu ben işte gitgelli 😅
Erkeklerin de regl olduğunu düşünüyorum 🤣
Saatte bir hatta bazen saniyede bir duygu değişimi yaşarım. İkizler burcu olmak yoruyor😀
Vay canına, sanırım evet, benim de zaman zaman ruh halim değişiyor, bu çok normal, değil mi?
Her insan duygu değişimleri yaşar
Evet hem de cok
Zaman zaman bizde de olan bir durum bu
Yaşıyorum. Fazlasıyla hemde. Yalnız değilsin 😊
Evet sürekli değişiyor
Konulara göre değişir
Hayır 5-6 yılda 1 belki oluyor bana
İyi geceler olabilir heralde
evet çok var bu bende
Nadiren o hale geliyorum 😅
Aynısını bende yaşıyorum buaralar
Oluyir bence tüm kızlarda vardır bu