Düz çizgi üzerinde gitmeye elimden geldiğince devam etmeye çalışan bir adamım. Tabi hayat ve yaşantı , tanık olduklarımız canlı tecrübeler insanı geçmişe ister istemez götürür. Kıyaslama, analiz etme , eski duyguları süzgeçten geçirme kaçınılmaz ise elden fazla bir şey gelmiyor.
Ben biraz ya hep ya hiç kafasında biriyim. Orta noktam kendimi bildigim , hayat felsefemin oturduğu günden bu güne hiç değişmedi.
Doğru ve gerçek arasındaki birbirinden hiç ayrılmayan ilişkinin farkına varınca insan demeyi bırakıp hayata devam etmek istiyor. Düşünceler fikirler duygular elbette değişebilir. Hepimiz sonuçta insanız. Aynı şeyi beğenmeye biliriz gayet tabi. Fakat bazı şeyleri istesekte değiştiremeyiz.
Evet fazlasıyla yaşarım mesela 5 dakika önce mutluysam şu an çok fazla üzgün ya da kızgın olabilirim. He birde ağlarken felan kızabiliyorum ya da gülerken ağlayabiliyorum ama bunu isteyerek yapıyorum çünkü çok komik gözüküyor. ben diyorum bipolar hastasıyım kimse bana inanmıyor jsjsjs
Çok yaşıyorum acaba diabet olduğum için mi bilmiyorum ama anım anımı tutmuyor kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum o yüzden kavga çıkarıyorum bir anda sinirleniyorum içimden kavga edesim geliyor
Ciddiyim. Kendi kendinizle konuşma durumunuz çok fazla gibi hissettim. Bu durum çok sağlıklı değil kendinizi meşgul edecek birşeyler yapın sonra daha kötü olabikir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yengeç burcuyum gün içersinde ani ruh değişikliği yaşarım çok dengesiz bir kişiliğe sahibimdir
hayır sık sık yaşamam.. sadece bazen canım bir şeye sıkılır ya da o gün çok uykum vardır ya da içime bir sıkıntı düşmüştür..
Bazen dengesizliğim tutmuyor değil
Hayır yaşamam ve yaşayana da sinir olurum
Düz çizgi üzerinde gitmeye elimden geldiğince devam etmeye çalışan bir adamım.
Tabi hayat ve yaşantı , tanık olduklarımız canlı tecrübeler insanı geçmişe ister istemez götürür.
Kıyaslama, analiz etme , eski duyguları süzgeçten geçirme kaçınılmaz ise elden fazla bir şey gelmiyor.
Ben biraz ya hep ya hiç kafasında biriyim.
Orta noktam kendimi bildigim , hayat felsefemin oturduğu günden bu güne hiç değişmedi.
Vayy çok iyi 😊
Doğru ve gerçek arasındaki birbirinden hiç ayrılmayan ilişkinin farkına varınca insan demeyi bırakıp hayata devam etmek istiyor.
Düşünceler fikirler duygular elbette değişebilir.
Hepimiz sonuçta insanız.
Aynı şeyi beğenmeye biliriz gayet tabi.
Fakat bazı şeyleri istesekte değiştiremeyiz.
O sizin güzel bakışınız 🌹❤️🌹
Evet bazı şeyler hiç değişmiyor 🌸💖
Evet fazlasıyla yaşarım mesela 5 dakika önce mutluysam şu an çok fazla üzgün ya da kızgın olabilirim. He birde ağlarken felan kızabiliyorum ya da gülerken ağlayabiliyorum ama bunu isteyerek yapıyorum çünkü çok komik gözüküyor. ben diyorum bipolar hastasıyım kimse bana inanmıyor jsjsjs
Çok yaşıyorum acaba diabet olduğum için mi bilmiyorum ama anım anımı tutmuyor kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum o yüzden kavga çıkarıyorum bir anda sinirleniyorum içimden kavga edesim geliyor
Hiç normal değil. Psikolojisik sorun yaşıyorsunuz bence
Ciddimisiniz yoksa dalga amaçlımı yazdınız
Ciddiyim. Kendi kendinizle konuşma durumunuz çok fazla gibi hissettim. Bu durum çok sağlıklı değil kendinizi meşgul edecek birşeyler yapın sonra daha kötü olabikir
Kendi kendimle konuşma şu şekilde genellikle sinirden ağladığım için geçmişte yaşadığım şeyler aklıma geliyor o zaman konuşuyorum
He anladım. Hayat herşeye rağmen güzel sinirlenmeyin kendinize edersiniz. 🖐️
Olabiliyor aynen Bir bakmışsın mutlusun Bir bakmışsın üzüntülü bir ruh halindesin insanız da bu kadar yüklenmeyin bize hayat
Balık kadını olduğumdan dengesizim. Sürekli duygularım değişir. Yetişebilen varsa helâl olsun.
Hayır yaşamam ama bazen enerjim düşük olur havaya bağlı olarak
Evet sinirliyken aniden mutlu olabiliyorum ağlarken hemen gülebiliyorum 😌😇👽
Mevsimsel değişiklikler veya yorgunluğa bağlı değişikler oluyor bazen
Kendi içimde kendimle evet... Nisan yağmuru gibiyim..
Genelde stabildir canımı sıkan bi durum olmadıkça sessiz sakin kalırım.
Evet dengesizlik bi insan olswydı ben olurdum (ikizler burcu değilim arklar skks)
Bende o patlamalar olmuyor 😀
Bende sürekli oluyo
Anlık değişim yaşıyorsun o zaman
Evett
Hayır pek değil
Reglim yaklaşınca yaşıyorum
İkizler Burcu olmak yük olurmuş insana
Hayır 😅
Ben sürekli yaşıyorum 😍
Yaa 🥰
Eskiden di
🙃🙃