Ben çok garipsiyorum bu insanları. Biraz önce acı çeken kişi, bir bakıyorsunuz dakikalar içerisinde şen şakrak oluvermiş. -Siz de ani duygu değişimleri yaşıyor musunuz?#Congruent
Detayda yazdıklarını yaşıyorum ama duygu değişimi yaşadığımdan değil. Duygularımı içimde yaşayıp, her şeyi içime attığımdan dolayı sahte gülücükler atıyorum etrafa. Canım ne kadar sıkkın olsa da bunu çevremdekilere yansıtmamaya özen gösteririm.
Ben buna şaşırmıyorum. Neden dersen hayatımıza dahil ettiğimiz insanlar o kadar kolay girip çıkıyor ki hayatımıza ve onlara öyle manalar katıyorus ki kısacık zaman içinde.. Sonra aniden gittiler mi ya da kendilerini bizden soyutladılar mı, hiç beklenmedik yerden yarsladılar mı.. Tüm bu gel-gitleri yaşayan kişi olayın öznesi siz olduğunuz zaman ister istemez duygu durum halleri değişiyor insanın. Dediğim gibi ben artık insanlara şaşırmıyorum. Çoğu sağ gösterip, sol vurabiliyor..
Ben de öyleyim.. benim için çok yorucu bir durum.. Değişebilmeyi çok isterdim çünkü bu şekilde mutlu olmak mümkün değil.. Ama bunu nasıl yaparım, hiç bir fikrim yok 😔
Çok fazla yaşıyorum özellikle katılarak güldükten sonra ağlayarak oluyor bu ama sanırım gündelik hayatta vermem gereken tepkileri veremeyip içimde biriktirdiğim için olduğu kanısındayım çünkü ağlayamadığım her şeye gülüyorum birikinti sonucunda da o gülme ağlamakla finale bağlanıyo döngü işte amannn
En İyi Cevaplar