Daha 30 dk önce çok sinirliyken, bir anda durduk yere mutluluk ve enerji patlaması geldi. Bu ani duygu değişimlerine yetişemiyorum artık 🙄🙄
#kişilikarakter
#coraline
#kişilikarakter
#coraline

Ben yaşamıcam da yaşatıyorlar
Neşe içinde başladığım günde katliam yapma hissi doluyorum
Lanet olası bir çevre
Ev sahibi de hem çıkın diyo hem zam yaptı
Az kaldı yakında büyük seri katil olcam
Ergenlik zamanlarımda çok yaşardım çünkü bütün beden gelişme halinde ve kan akışı hızlı düşüceler dahil olgunluğa doğru ilerledikçe yaş duruluyor yavaş yavaş o yüzden sabır lazım
2 saat önce komik video paylaşıyordun ne ara sinirlendin 😂
Dkm dakikamı tutmazz😂😂
Yani boyle bi anda degil ama cokus yasayabiliyorum gun icinde anlamsiz bipolarim cunku
Geçmiş olsun zor bir hastalık, yorucu.
Tesekkur ederim maalesef
Cevap
17Cevap
dengesizim bu konuda sanırım
Sürekli yaşıyorum
Manik depresif derecesinde sık yaşamıyorum. Ama arada oluyor ani duygu değişimleri...
Bende hep oluyor mesela şu an modum düştü. Evladını yitirmiş analar gibi ağıt yakasım var.
Psikoloğa göründünüz mü hiç?
Bur ayağım orada 1 ay önce teshis koyuldu zaten :)
Tam olarak ne teşhisi koydular
Borderline
Hiçbir şeye aitlik hissetmiyorsun di mi bu hayatta, adeta bir uzaylı gibi. Geçmiş olsun...
Teşekkür ederim. Evet bide sürekli bi izleniyormuşum hissi küçük yaşlarımdan beri, insanlara iyilik yapma iyi davranma isteği filan. Çok şey var😃
Anlatmak istersen kapım açık, lakin durumuna pek çare olamam, sadece hafiflemeni sağlarım ;) Yaratan yardımcın olsun...
Teşekkür ederim. Halimden memnunum ya hoşuma gidiyor 😂
Öyleyse ne mutlu sana ;) Çoğu zaman kendini yalnız bulacaksın, bu durumu benimsediysen hayat sana güzel:)
Zaten dünyaya tek gelmedik mi yani anne babamız sadece aracı, geri kalanlar da kısa vadeli yol arkadaşı ve belli yere kadar geliyorlar. Yani hep tektik hep tekiz. Yalnızlık beni hiç korkutmadı korkutmaz.
Haklısın, bu kaçınılmaz bir gerçek hepimiz için. Hayat, varış noktası ölüm olan bir yolculuk ve hedefe giden tek bir yol yok. Erkin Koray'ın da zamanında yazdığı parça gibi...
Evet, sık sık yaşıyorum. Mutluyken birden günlerce depresif olabilirim ve kolay kolay geçmeyebilir. Sağım solum belli değil :D
Hayır yaşamam. Duygularımı kontrol edebilirim. İstemediğim bir duyguyu da değiştire bilirim.
Duygularım sabittir, düşüncelerim değişebiliyor.
Bana kimse yetişmez o konuda
Sizin bu dengesizlikleriniz bizi bitiriyo 😅
Benkendimi gördüm soruda 😂😂
Yok bea o kadar da değil bea
bazen evet bu aralar cok sık oluyor
Hep mutluyum 🙏
Ne güzel allah hep mutlu etsin kckskcjs
Benden size bir adet şans🍀😂
Evet
Çok sık yaşıyorum
Bunu yaşamaktan usandım desem
Bazen