Kişilik & Karakter Ani duygu değişimleri yaşıyor musunuz? Sude_eeee Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 😄😂🥳 ➡️(5 dk sonra ) 😑😐😬 Ani duygu değişimleri yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben yaşamıyorum modum sürekli düşük modda duruyor benim. 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet yaşıyorum valla. Bipolar olduğumu düşünüyorum bazen 1 2 Yorumla Sude_eeee +1 yıl Ben de düşündüm bugün Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ben hep düşünüyorum valla 😅 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl libidom yüksektir genelde ama çok yüksek olunca daha değişik oluyorum enerjik oluyorum çok 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Levend05 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Burcun ne 1 2 Yorumla Sude_eeee +1 yıl Terazi Yorumla Levend05 +1 yıl Biliyorum , odevini kontrola basladim... Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yaşamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ben yaşamıyorum modum sürekli düşük modda duruyor benim.
Evet yaşıyorum valla. Bipolar olduğumu düşünüyorum bazen
Ben de düşündüm bugün
Ben hep düşünüyorum valla 😅
libidom yüksektir genelde ama çok yüksek olunca daha değişik oluyorum enerjik oluyorum çok
yooo müge anlı izlemiyorum
Maalesef dakikam dakikama uymuyor🙄
Evet hızlıyım biraz aşko
Hayir
Hayır
Bazen
Evet
Burcun ne
Terazi
Biliyorum , odevini kontrola basladim...
Sürekli
yaşıyom
Yaşamıyorum