Neyi anlatırsam tersine döner, büyüsü falan bozulur, olacağı varsada olmaz.. 😅🥳 ben demiyorum öyle diyorlar işte..

Neyi anlatırsam tersine döner, büyüsü falan bozulur, olacağı varsada olmaz.. 😅🥳 ben demiyorum öyle diyorlar işte..

İşin sırrı tamamen susmakta değil, kime ve neyi anlattığında. Her plan herkese anlatılınca dağılabiliyor; çünkü her fikir her kulakta aynı yankıyı bulmuyor. Sessizliğin gücü biraz da odağı korumasından geliyor. Herkes bilince değil, sen ilerledikçe ortaya çıkınca daha sağlam duruyor bazı şeyler.
Çok haklısın odak dağılıyor sanki
🌹
Evet inanıyorum
Çünkü bazı insanlar söylediğimiz zaman hayallerimizi planlarımızı küçümseyip aksine olumsuz yorumlar ile bizi motivasyonumuzu düşürüyor
Eğer gerçekten bir şeyi çok istiyorsak o sadece kendimiz de gizli kalmalı
İnsan en başta kendine inanacak zaten sonra olanlar tıkır tıkır işliyor
Nazar değmemesi için o iş olana kadar anlatmam, evet. Olunca da pek dillendirmemeye çalışırım; söylemek mecburiyetinde kalırsam, olan işi bozmasın diye önemsiz, değersiz bir şeymiş gibi konuşurum. Nazar çok güçlü bir şey, bundan korkarım.
Çok iyi yapıyorsun
🌸
Bir noktaya kadar inanıyorum. Çünkü plan anlatıldıkça büyümüyor, bazen tam tersine dağılıyor. Herkese anlatılan hedefler ya gereksiz yorumlara maruz kalıyor ya da daha yolun başındayken enerjisi düşüyor. İnsan farkında olmadan motivasyonunu sözle tüketebiliyor.
Biraz inanıyorum ama tamamen “söyleme, yoksa bozulur”culardan da değilim 😄✨ Bence mesele kime, neyi, hangi aşamada anlattığın. Henüz kırılgansa, çok yorum motivasyonunu düşürebiliyor. Sessizlik burada koruyucu bir kalkan gibi 🛡️ Ama doğru insanlarla paylaşmak da hem güç verir hem netlik kazandırır. Yani seçici sessizlik evet, gizli bir güç bence 💫
Cevap
36Cevap
inaniyorum ben bunu yasadim da ailen bile olsun hic fark etmiyo anlatmicaksin arkadasim, kin var fesat var gerek yok.
Evet var ben inanıyorum bazı insanların üzerinde çok etkisi oluyor
Evet inanıyorum o yüzden kimseye anlatmam...
Evet var.. ben tutamıyorum kendimi heyecanla anlatıyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor
Bu kadar mı olur anında bozuluyor.. artık kimseye hiç bir şeyimi olana kadar anlatmıyorum
Hayatımda olan güzel şeylerden bahsetmeyi sevmiyorum gözleri kalır haset ederler gerek yok
ben anlatmam kimseye zaten
İnanıyorum kesinlikle. Çünkü anlatınca nazar değiyor 1. Beyin ben bunu yaptım diye düşünüyor 2. Heves kalmıyor 3...
Haklısın, föz koyanın gözü çıksın
İnanmaktan ziyade tecrübe ile sabittir. Her anlattığımda, ne hikmetse gerçekleşmez. En iyisi anlatmamak oluyor
Aynısı bendede oluyor
Allahın takdir edeceği şeylerde kulun sözü, gözü, hasedi kaç yazar.
Ama nazar var geröektede
Evet anlatınca kesin bir engel çıkar. Gerçi anlatmayınca da çıkıyor ya neyse.
Her şekilde engel var ya
Ne zaman anlatsan işler hep ters gitti. Sırf bu yüzden planlarım aksadı.
Sabah bir luzumsuz senün adına sorular açmıltı, hesabını silmiştin 🥳😅
Troll gibi geldi bana o kişi 😹. Gülme krizine soktu 😹. Bir de adımı 2 hesabında adı yapmış yancar ve fan diye 😹. Koptum 😹.
Evet inanıyor ve tam olarak bundan uyguluyorum bir süredir
Çok mantıklı
Evet inanıyorum bazı insanların kalpleri haset ve kıskanclıkla dolu bi işim olana kadar kimseye anlatmıyorum sonuca vardığım da söyluyorum
henüz gerçekleşmemiş bir şeyi anlatmamak daha iyidir.
Aynen öyle sessiz ol çalış yaptığında zaten herkes görecek
Hedeflerimi planlarını anlat hayallerini anlatan
Anlatma *
İnanıyorum, illaki bi çekemeyen olur nazarıyla mahveder herşeyi
Evet bir gezi yapacaktım yılbaşını başka biryerde geçirecektim aslında çok basitti ama bi kaç kişiye bu durumu anlattım olmadı. Kesinlikle inanırım. Bir iş yapacaksam kimseye söylemem
Tabi var en ufak birsey anlatıyorum hemen bi uçuk cikiyo çenemde hemen bardak kiriliyo stres basliyo baş ağrısı gizli tutucam
Evet inanıyorum yoksa tersine dönüyor
Bendexe çok oluyor
Evet var. Çok isteğim birşeyi anlatınca o şey asla olmuyor yaa kimseye anlatmasam muhakkak oluyor ama bazen dalgınlığıma gelip anlatıyorum kendimi tutamıyorum,😂
Bu doğru bende de oluyor
İnanırım buna üzülürsem kırılırsam sessizliğimle dövme huyum var😂
Bazı planlarımı anlatırım. Bazılarını da sadece kendim bilirim
Anlattım ben canım gibi asiri pişmanım moralimi bozdular
Anlatmam bir çok gelişmeyi saklarım hemen göz değer bilirim
Bence çok mantıklı bir yaklaşım ne kadar gizli olursa o kadar iyi
Bence Evet insanın bazı planları ve kendi yapacağı şeyler kendisinde kaldı
İyi gününü kötü gününü planları vs vs. Kimseye anlatmamak en iyisi
Evet doğru.. Sessiz sessiz yaptım ne yaptıysam.
Boş boğazlığın zayıflığı var, ağzından çıkan her şey için hesap verir insan
Genelde nazar değer anlatırsan
Öyle evet
Çünkü anlattığınız kişiler sizinle mutlu olmak yerine kıskandıkları için olmasın diye negatif enerji gönderdikleri için en güzeli anlatmamak 🙂
bence öyle insanların gözü kalıyor
Inanmam, sevdiklerimle paylaşırım
evet inanıyorum böyle bir şey var
Valla kesinlikle var anlatmayın bencede
Evet fesat insan çok çünkü
Evet sessizce kimse duymadan en güzeli..
Bence sacma ama inandiriyorlar iste
Evet kendimin bile nazarı değiyor.
İnanıyorum bence de gizli olanın gerçekleşme ihtimali daha yüksek
Evet sonumuz genç olsman gibi olmasın
Evet insanlar iyi şeyleri hep mahveder
Sessizliğin gücü çok fazladır evet
Evet var olduğuna inanıyorum
Hayat prensibimdir bu benim
Ben anlatmıyorum
Nazara inanırım ben🧿
Evet 😏
Anlatma daha iyi