ՏҽӀɑʍՏ bir şey olduğu zaman konuşarak mı çözersiniz, yoksa sessizliğinizden her şey anlaşılır mı?

ՏҽӀɑʍՏ bir şey olduğu zaman konuşarak mı çözersiniz, yoksa sessizliğinizden her şey anlaşılır mı?

Evet tehlikelidir. Öncesinde ne kadar kötü şeyler olmuş olursa olsun eğer diyalog yollarını kapatmadıysam karşımdaki kişinin korkmasına gerek yoktur ama tam bir sessizlik içerisindeysem işte o zaman gemileri değil limanı yakmışım demektir..
Tehlikeli değildir aslında bazı sorunlar olduğu zaman sessiz kalmak iyidir tabi ki bir insanın sessizliğinden sabırlı ve sakin bir insan olduğu anlaşılabilir fakat bazı sorunlar olduğu zaman konuşarak çözmek gerekir. Çok da sessiz kalmak iyi değildir.
Sessizliğim tehlikeli değildir. Çünkü sessizliğe bürünesiye kadar mutlaka konuşarak çözmeye çalışmışımdır. Baktım değişen bir şey yok, susarak boşvermişimdir..
Rica ederim Günaydın 🦋
🦋✨
Sessizliğimin bir tehlikesi yok, küçük hesaplar yapmam ben. Konuşarak çözmeye çalışırım ama sakin isem.
sakin değilsen karşıda ki kişinin selasını verelim can 😅
Sakin değilsem kırıcı oluyorum, bunu istemiyorum çoğu zaman 😊 tek derdim o yani.
Biliyorum ablam 🙏😌
😌🤍
💙🥳
Teşekkür ederim kuzuşşş
Rica ederim ablamm 🌸🙏
Cevap
28Cevap
Net konuşurum. Sessizlik kişiyi pasif gösteriyor.
Evet fırtına öncesi sessiliğimdir o dönüşüm tufan...
Hayır sessizliğim kendime dönüşümdür kendi içime kapanırım kendimi dinlerim
Sessizliğim kendime tehlikelidir..
Sessiz kalıyorsam, daha da o şey her neyse onun için uğraşmayacağım demektir 😃
Yok ben ne var ne yok derim. Sessizken denecek yapacak bir şey kalmıyor sonrasına zaten😅
İnsan bilmediğinden korkar. Sessizken nasıl olduğumu, ne düşündüğümü bilmediğinden beni tanımayanlar korkabilir. Ama öyle aşırı bir tepkim olmaz, fırtına öncesi sessizliği değildir bendeki
Sessizliğim tehlikeli, deniz gibi... Sakin görünür, ama derinliklerinde korkunç dalgalar saklanır. Dışarıdan bakınca sakin bir deniz gibi, ama hiç ummadıkları bir an da, ne kadar sarsıcı ve derin olduğunu fark ederler. Bir anlık sessizlik, fırtına öncesi o sükûnettir...
Hayal kırıklığında, kıskandığımda, sevdiğim biri beklemediğim bir şey yaptığında aynen öyle oluyorum; durgunlaşıyorum hiçbir şey söylemeden uzaklaşıyorum.
Umursamadığımdandır genelde ama bazen olumsuz bir şeyde hemen tepki göstermeyebiliyorum, içime çekiliyorum önce
Konuşarak çözerim de gidipte peşinden kosmam laftan anlayan insanla konusarak çözerim anlamiyorsa zaten onunla mı uğraşcam
Sessizlestiysem o kişi benden hiçbir şey beklemesin nötr oluyorum. Çok konuşuyorsam umut var demektir
Yok sessizliği severim, genel olarak sessizim. Sesim çıkıyorsa kesin sinirliyimdir, sinirli halim çokta çekilmez.
Hayır genelde ciddi ve zor bir duruma konsantre olmuşum durumudur benim için ve Dünya yıkılsa duymaz gibi olduğum söylenir.
Hayır, sessizlik bazı şeyleri susmaktır, bir mesele çözene kadar konuşur ama duruma bağlıdır. Bazı şeyleri susmak iyidir çünkü enerjimi çalmaz.
evet aslında sessizliğim huzura geçişimdir endişe ve kaygı bıter akışa bırakırım😌
Sessiz kalıyorsam ya takmıyorumdur ya da girecek delik arasın karşımdaki :d
Yeri geldiğinde konuşurum yeri geldiğinde sessizleşir içime dönerim
Hayır tehlikeli değildir. Ben susunca plan
yapmam. Aklımda bitirirsem susarim
Tepkisiz sessiz kalmak en iyi yaptığım şeydir
Yoo sessiz olduğumda sadece sessiz olmak istediğim için sessiz oluyorum
genelde sinirli bir yapım olduğundan sessiz kaldığım zamanlar korkuyorlar
Hemde çok bununla ben bile karşılaşmak istemem doğrusu.
Her zaman sesizim ki ben 😂 tehlikenin içinden geldim ahahd😏
Hayır değildir. Genel olarak da konuşkan bir insan değilim zaten.
Hayır sessizsem çok tın modundayımdır kendi halimeyimdir
Ben susarsam sıkıntı fırtına öncesi sessizlik misali fena patlarım.
Anlayana çok şey anlatır ama sessizliğim genelde iyidir
Sessiz kalıyosam benim için bi anlamı kalmamıştır o konunun
Sessiz kalabilen biri olmadığım için bir şey diyemiyorum
Sessiz kalıyorum , konuştuğum zaman kalp kirmak için büyük potansiyel taşıyorum
Yoo tehlikeli değildir.
sessizliğim vazgeçtiğim ve emek vermeyeceğim anlamına gelir.
tehlike değilde susarak çok şey söylediğim doğrudur ama anlayana :)
Benim zararım anca kendime...
Hayır uyuyorumdur muhtemelen
birsey oldugu zaman haksizlardir hadsizlikleri vardir o an gereken neyse yaparim ama bu uste cikarak tartisarak degil
Sessizliğim kötüdür. Konuşarak çözebiliyorsak umut var demek.
Bağırıp çağıran halimden çok çok tehlikelidir
Tehlikeli denmez ama bişeyler bitmiştir
Sessizliğimde sakin olurum pek tehlikeli olmam
Damarıma basılmışsa, evet.
Sessizliğim fırtınalıdır.
fena. vazgeçtiysem susarım.
Sessiz olan her insan tehlikeli
Fırtına öncesi sessizlik gibi
Sessizsem konuşacak birşeyler kalmamışdır.
Sesli halim tehlikelidir.
Durumuna göre değişiyor
Tehlikeli değildir hayır
Susuyorsam bitmiş demektir.
Değildir kendi halimdeyimdir
Benden tehlike olmaz
Sessizliğim çok tehlikelidir evet
Hayra alâmet değildir
Yok kendi huzurum 💝💗💓
Kişiye göre değişir
Önce sessiz kalırım sonra patlarım 🙃
Ben her sekil tehlikeliyim.🤭🎃