Çocukluğumdan bu yana hep sessiz biriydim çünkü karakterimde bu var ilk okuldan orta okula kadar hep ezilen ve dalga geçilen çocuk ben oldum sınıfta bütün kızlar aynı sırada oturup simitlerini yerken ben en arka sırada tek başıma oturup onları izliyordum aralarına almiyorlardi dış gorunusum de bişey yoktu onlardan bile güzeldim karekter olarakta iyiydim
daha çocuktum okulda hep dalga geçtiler kız erkek öğretmen farketmeksizin sırf sessiz olduğum için herkes ne kadar garip biri olduğumu konuşuyordu kimisi uzaylı kimisi cadı bazılarıda sizofren diye dalga geçiyordu halbuki ben onlardan daha akilliydim sadece fazla gülmüyor ve az konuşuyordum aradan bir yıl falan geçti kendimi degsitirmeye karar verdim daha çok konuşmaya başladım liseye geçtim arkadaslarim oldu ama onlarda bir süre sonra degsiti ve diğer kız gurubuna gittiler ben yine yalnız kaldım ve tekrar eski sessizligme döndüm içime daha çok kapandım benimle konuşmak isteyenlere konuşmak istemediğimi söyledim bu sefer iyice yalnizlastim sessiz insanlar neden bu kadar ezik görülüyor? Halbuki boş boş konuşmayı sevmeyen insanlar neden bu kadar itilip kakiliyor sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer