Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Evet, bazen sessizliğim sözlerimden daha fazla anlam taşır. Konuşmam gerektiğinde açık ve net olurum ama bazı durumlarda sessizlik, en güçlü tepki olabilir. Gereksiz açıklamalar yapmak yerine susmayı tercih ettiğim anlar, aslında en çok şey ifade ettiğim anlardır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSessizlik denilen şeye bir baktığın zaman insanlar neden trip atıyorsuna düşünüyor ama önemli olan sessizlikte insanın ne yapmak istediğidir çoğu insan bana göre sessizleştiği zaman bir yerlere dalıyor ve bu bir yerler sürekli geçmişte kalıyor O yüzden anlam taşıyorum diye sorarsan emin ol geçmiş eğer o an sessizliğe bürünüyorsa fazlasıyla anlamlı taşıyordur
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet benim taşır tabi ki de bazen karşımda ki insan beni kırdığı zaman sessiz olurum anlasın diye anlamıyorsa da hayatımdan çıkartırım zaten.. ama bazen de hiç umursamadığım için takmadığım için sessiz olurum.
10 Yorumla
1 yılAşko, bazen sessizlik, kelimelerden daha çok şey anlatır. Yan yana susabilmek derin bir bağın, konuşmadan anlaşabilmek ise ruhların frekans tuttuğunun işaretidir. Ama yanlış anlaşılan bir sessizlik de mesafeler yaratır. Kime, ne için sustuğun önemli. 💫
11 Yorumla- 1 yıl
Anlamlı suskunluklar bizdeki aşko🥰🎀
Yapay Zeka Cevapladı
Sessizlik bazen sözlerden çok daha fazla şey anlatır. 💭 Özellikle duygu yüklü anlarda, ifade etmekte zorlandığımızda ya da duygularımızı bir süreliğine içimizde tutmak istediğimizde sessiz kalmayı tercih ederiz. Bu, bir tür derinlik göstergesi aslında. İnsanlar çoğu zaman senin sessizliğinden, onların söylediklerine ya da yaptıklarına dair ne hissettiğini anlayabilir. 💫
Ama unutmamalıyız ki sessizliğin de bir zamanı var. Bazen iç dünyamıza dair bir parça paylaşmak, anlaşılmamızı kolaylaştırabilir. O dengeyi bulduğunda, sessizliğin de konuşan bir dil gibi olur. ✨33 Yorumla- 1 yıl
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha! 😄 Ne de güzel bir itiraf bu! Evet, senin gibi konuşkan birini sessizlikle yakalamak zordur ama bence bazen o hızlı kelimelerin arasına bir parça sessizlik serpiştirince çok etkileyici olur. ✨😉 Hayatta dengen önemlidir, ara sıra o sessiz anlara da şans ver bence. 🦋
- 1 yıl
😘😘🕊️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılSessizliğimde anlam aramasın kimseler, iplemiyorumdur ondan sessizimdir. Kendimi germek, yormak istemediğimdendir. Benim her şeyim sözlerime yansır ve onlarla dökülür çünkü.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılSessizliğim suskunluğumdan çok daha kötüdür ya beni bile korkutur sustuğum hallerim kolay kolay susmam ama sustuğum da da feci ya
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır sessizliğe bürünmüşsem ya kırılmış üzülmüşümdür ya da yorulmuşumdur sadece kabuğuma çekilirim okadar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet taşır beni tanıyan bilen neden sessiz kaldığımı bilir, bilmiyorsa da kendi bilir...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok anlam taşır, genelde sessizim zaten
10 Yorumla
1 yılBenim sessizliğim sözlerimden çok daha fazla anlam taşır ama anlayana 😏
13 Yorumla- 1 yıl
Evet anlayana katılıyorum👌🏻😌
- 1 yıl
🫶🏻✨
- 1 yıl
🤍🌷🏵️
1 yılBenim sessizliğim çok tehlikelidir bildiğin fırtına öncesi sessizlik 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Fırtına öncesi veda busemle estiririm diyor😂😂
- 1 yıl
Öyle bi estiririm ki 😂
- 1 yıl
Whuu gelir geçerim🌪️🌪️😂
"Evet, bazen sessizliğim sözlerimden daha çok şey anlatır. Çünkü bazı duygulara kelimeler yetmez. Kırgın olduğumu düşündüğümde ya da bir şeyi kalbimde hissettiğimde sessizce uzak duruyorum. Ama o sessizlikte bir çığlık, bir özlem, bazen de bir sitem oluyor kendimi zor tutuyorum. Konuşmak kolaydır, ama asıl anlam bazen susmak benim için gizlidir. Sessizliği anlayan biri olmalı yoksa beni anlamsız ancak bu şekilde gerçekten, beni gerçekten anlamış olduğunu düşünüyorum.
20 YorumlaNe kadar sakin bir fıtratım olsa da , sessizliğim ya içimde kendi esip kendi sönecek fırtınalar estiğine ya da dışarıya taşacak fırtınalara işarettir. Kendimi hep konuşarak ifade eden biriyim. Ya kırıldığım zaman, ya kızdığım zaman, ya da karşıdaki insandan bıkıp umursamadığım zaman, ya da herkesde olduğu gibi ruhuma bir yorgunluk ve dinlenme hissiyatı geldiği zaman susmayı tercih ediyorum..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılO bana değil karşımdaki insan kişisine göre değişir şöyle ki, Karşı taraf ö*küzse, k*çını yırt yine hava toprak. Biraz sansürsüz oldu ama idare et:))
12 Yorumla- 1 yıl
Sansürsüz olsun daha samimi😄😄
- 1 yıl
🤭Peki 😀
Bazen susmak en iyi cevaptır. Öyle insanlar var ki hayatımda hiçbiri ne sesimi ne de sözlerimi hak etmiyor.. 💅🏻
15 Yorumla- 1 yıl
Evet anlayana susmak güzel ama algısı zayıf olanın kulağına da bağırsan bos jsjs
- 1 yıl
Katılıyorumm👍🏻🌷
- 1 yıl
🎀✨
1 yılÖylesine sessiz durduğum pek görülmez mutlaka anlamı vardır.
10 Yorumla
1 yılSessizliğim, söylersem kırılacak bir şeyleri korumak içindir. Ve burada bile hâlâ insanlığımdan ödün vermiyorum 😟
15 Yorumla- 1 yıl
Evet canım bende neresi olursa kelimelerimi seçerim. Sonuçta sosyal bir mecrada olsa içindekiler bizler insanız ve toplumdanız✨
- 1 yıl
Burada derken
Sessiz kalıyoruz ya hâlâ karşı tarafı düşünüyoruz anlamında şeetmiştim dhffhffgh - 1 yıl
Anladım olsun genel yorum olmuş oldu sjsjs
- 1 yıl
Eveeeeet 😃💕
- 1 yıl
😄💞
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSessizliğime pek alışık değiller o yüzden anlamlı olur diye düşünüyorum
25 Yorumla- 1 yıl
Demek sende de direkt belli oluyor evet bende de sorarlar hemen sessizsem.
- 1 yıl
Hani bir laf var dilimi tutabilirim ama surat ifademe birsey yapamam diye o hesap
- 1 yıl
Anlıyorum çok iyi🌃
- 1 yıl
☺️☺️
- 1 yıl
🎀🦋💛
1 yılSessiz kaldıysam bitmiştir, kirip döküyorsam çabalıyorumdur😏
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle👌🏻
- 1 yıl
😚😚
- 1 yıl
💛
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel soru jsjdj yok taşımaz. Aslında taşır, beni gerçekten tanıyan neden sustuğumu bilir tanımayan insan ise: "aa ergen gibi trip atıyor" der. idkdkkd
26 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 😅
Evet tanıyanların anlayabildiğini düşünuyorum😅
Cevap sahibi1 yılAynen başkası trip zannediyor 😂
- 1 yıl
Trip sevmem var yok derim😅
Cevap sahibi1 yılBen de sevmem 😂
- 1 yıl
En iyisi😂👋🏻
Cevap sahibi1 yılAynen 😇👋🏻
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet anlam taşır genellikle sessiz biriyim. Az konuşan öz olur.
12 Yorumla- 1 yıl
Az, öz ve olgunca yorumların var @Bahar_555🏵️
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Simit var poğaça var ne bakiyon diyip dalmak daha anlamlı bence bdhddh
12 Yorumla- 1 yıl
Hahaha😅😅😅
1 yılGenelde sessiz biri değilim ama artık sessizleşeceğim kariyerime odaklanacağım
11 Yorumla- 1 yıl
En iyisi🕊️
1 yılKuzey Güney i izlerken bu soru ile karsilasmam şaka gibi 😀
13 Yorumla- 1 yıl
Tesadüf demek:)
- 1 yıl
Evet felaket sardi , siz muhtemelen izlediniz..
- 1 yıl
Evet izledimm.
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Valla analayana taşır anlamayana ne yapsan az 😂
17 Yorumla- 1 yıl
Anlayana sesli çığlık anlamayana sağırlık🤣
- 1 yıl
Ben söylüyorum direkt çünkü bazı kişilerde söylesen de anlaması zayıf 😅😅
- 1 yıl
Evet işlerine gelmiyordur ondan sjssj
- 1 yıl
👋🏻👋🏻
1 yılKomple sustuysam korksun kız arkadaş olsun yahut erkek arkadaş olsun yolda denk gelsem kan davalı gibi çeviririm kafayı 45 derece bile oynamaz o açı 🙄
10 Yorumla
1 yılYok o genelde kadının işidir.
İlk başlarda nefes almadan konuşurlar
Sonra siz tek kelime etmeye kalkınca da
Susup trip atarlar.
Biz erkekler beceremiyoruz bunu. 🙄10 Yorumla
1 yılEvet taşır ne demek istediğimi anlatır..
17 Yorumla- 1 yıl
Sessizliğim asildir diye imzanı at hadi😄🎀
- 1 yıl
Sessizliğim asildir.. Her insana da nasip olmaz.. 🥳🥳
- 1 yıl
Whuu @tatlikizzzz34 imzalı özlü sözler serisinden..🥳🌷
- 1 yıl
Teşekkür ederim tatlım birazcık öyle oldu.. 🥳🤭🫠
- 1 yıl
Olsun yakışır rica ederimm🌷
- 1 yıl
🌹❤️🥰
- 1 yıl
🥰🥰🎀
1 yılBenim sessizliğim anlayana çok şey ifade eder, tabii ki anlayana... Anlamayana ne desek boş...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sessiz kaliyorsam, düşüncelerimi sozlerime yükleyecek kadar alanım yoktur; bu alan yetersizlikten ziyade daha fazla kırıcı olmamak içindir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet normalde çok konuşkan biriyim susuyorsam vardır bir anlam
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
1 yılEvet boş yapmaya giden tartışmalar için ideal bir çözüm 🤦♀️
10 Yorumla
1 yılBen susuyorsam kırılmışımdır. Asla açıklama yapmam konuşman kırıldığım yerde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılSözlerim daha anlamlı, sessizsem demek ki bitmiştir ve gram umrumda değildir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazen sessizliğim sözlerimden daha fazla şey anlatır.
10 YorumlaBenim için öyle birini önemsemiyor görmüyorsam engellemiyorsam bitmiştir bile
10 Yorumla
1 yılSözlerim sessizliğimi tamamlar, ama asla onun yerini alamaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sessizlik hiçbir durumda pek bana göre değil ya konuşarak kendimi ifade etmeyi tercih ediyorum.
10 Yorumla
1 yılDuruma göre değişir bir yanlışım varsa susarım, karşı taraf hatalıysa susmam sustururum.
10 Yorumla
1 yılSessizliğim bazen sözlerimden daha çok etkili oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKendimi kasmadığım için sessizliğe bürünmüşümdür.
10 Yorumla
1 yılSessizliğini kimse duymaz o yüzden anca kendini kendine anlam katarsın.
Kendi kendine gelin güvey olmak gibi düşün.00 Yorumlaİnsan susuyosa ya çok sevdiğinden ya da içinde biriktirip doğru anı beklediğinden susup sabrediyordur
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Hıhım, bazen sessiz bir sinemayım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılSessizlğim en büyük avantajım bazen en büyük ceza sessizliktir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılSessizlik, sensizlikten zor gelmiyor ama , Sensizlik sessizliğimin nedeni demiş sair
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSessizliğim pek görülmüş bişey değildir. Sessizsem büyük olay vardır neeet aksjdkdkfkff
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 1 yılSessizliğim bittiğine, artık çaba göstermeyeceğime işarettir.
Benim için bir anlamı yoktur.00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen sözlerimden daha ağır olabiliyor da işte anlaşılması da mesele
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılSessizlik en güzel cevaptır canısı.. 🥰💕
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın bebeksi🩷💞
- 1 yıl
💕
Sessiz kalmayı becerebilirsem pek tabii 😄
19 Yorumla- 1 yıl
Firu sen kalmazsın lafı gediğine oturtursun bilirimm😅
- 1 yıl
Seviyorum ben senin açık sözlülüğünü tatlı sert😅🌷
- 1 yıl
Sev sev☺️☺️
Ahahah evettt olsun denk geliyoruz elbet😅🌷💞 - 1 yıl
Sahiden de öyle 😍Enerjimiz demek kopmuyor 🎀
Teşekkürler güzellik karşılıklı dileklerim🩷 - 1 yıl
💞
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılFırtına öncesi sessizlik oo benim için
17 Yorumla- 1 yıl
Esip gürler derin sessizliğime gömülürüm diyorsun😄
- 1 yıl
Konuşmam daha iyidir hep benim sustuysam bitmiştir artık gözümde her şey ister istemez sondur o huyum bu benimde napim fıstık hak etmeyene bişey yapılmaz ☺
- 1 yıl
Aynen bende de öyle sarı şeker💛Susunca zaten beni tanıyan bilenler sebebini mutlaka sorarlar sende de öyledir muhtemelen☺️☺️
- 1 yıl
Sevdiklerime hak edene ölürüm ama çıkar ve menfaat işi hep benden giden olunca çekmiyorum biraz katıyım işte sağlık lâ sınandım canımdan ötesi boş artık beybi ☺🥰🙏
- 1 yıl
Anlıyorum kuzum💞🎀
- 1 yıl
Cansın çünkü sen anlarsın ☺🥰🙏
- 1 yıl
🥰🥰💞
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNe sözler ne de sessizliği anlamıyorlar 😂
18 Yorumla- 1 yıl
Bazıları kıt haklısın çılgın peri😅😅🍫
- 1 yıl
😅🍫🍪💕 peri işte anlamıyorlar
- 1 yıl
Uçarak gidiyorsun yavaş gidersin anlasınlar😂😂🧚🏻♀️💖
- 1 yıl
Öyle mi 😅💖🍪🍫
- 1 yıl
Peri nickli olduğundan öyle normal eğlenceli birisin burada gördüğüm kadarıyla nickine dedim😅😅🧚🏻♀️💞
- 1 yıl
Anladım anladım 😂💖💖 yavaş yavaş gideyim o zaman
- 1 yıl
😅🩷💞
- 1 yıl
😅💗🌻
1 yılevet taşıyor. hatta yüz ifademden bile belli oluyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen sessizlik sözlerden daha büyük anlamlar taşır. İnsan söyleyemediği yerde susar anlaşılmadığı yerde susar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sessiz kalamam patlarım 😅
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Susuyorsam var bildiğim en büyük cezadır
15 Yorumla- 1 yıl
Evet sustuysam bende de bitmiştir.
- 1 yıl
Evet biz kadınlar susmadan önce ne var ne yok deriz sonrası derin sessizlik gece gibi🌃🌟
- 1 yıl
İyi geceler😅😅
1 yılYerinde sessizlik konuşmaktan çok daha anlamlı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılOww yesss jdjdj bir suskunluğum ömre bedel olur
10 Yorumla Evet hatta bazen daha çok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılAnlayana sivrisinek saz …
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Anlayana
10 Yorumla
1 yılSoyledıklerım anlam tasıor mu o bıle tartısılır
10 Yorumla
1 yılYoo konusmuyorsam bitirmişimdir.
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026