Günaydınlar herkese bugün sizin için güzel bi gün olur inşallah 🌿
Her sessizlik aynı anlama gelmez bence. Sizce sessiz olmak gerçekten sinsilikle mi karıştırılıyor¿

Günaydınlar herkese bugün sizin için güzel bi gün olur inşallah 🌿
Her sessizlik aynı anlama gelmez bence. Sizce sessiz olmak gerçekten sinsilikle mi karıştırılıyor¿

Sessizliğin tamamı sinsilikten kaynaklanmaz. Sinsi insanın asıl olayı şeytani zekâ olduğu için. Sinsi insan kişisi planına göre değişir esasen. İsterse çok konuşur, hatta çoğu zaman görünür ve samimi davranarak güvenleri kazanır böylece gizlenip görünmez olur, en hain planlarını herkesin gözleri önünde insanları uyutarak yapar. Asıl böylelerine özellikle dikkatli olmak gerekir. Her sessiz sedasız insan sinsidir demek doğru olmaz esasen. Çoğu zaman sessiz kişiler daha fazla kendi iç dünyasında yaşayan ve başkalarına karşı belli bir mesafe koyan fakat çoğu zaman gerçekçi ve saygılı insanlardır. Bu tarz insanlar yüzeysel davranışları reddeden ve derin düşüncelere sahip, insanlarla iletişime yüzeysel olarak değil samimi ve gerçek duygular eşliğinde girmeyi tercih eden insanlardır. Kimse için sinsi genellemesi yapmak doğru değil herkesi niyetine göre değerlendirmek en güzeli.
Bazı insanlar sessizken sinsilik yüzündendir bazıları sessizdir dinlemeyi çok konuşmayı az ve öz severler. Hayatın %100 bir matematigi yok hiç bir zaman
Herkes öyle değildir ama bazıları çok sessiz olduğu için enerjisini atamıyor düşünceleri kendinde kalıyor bu yüzden sinsi olabiliyorlar sesli konuşmuyor ama içinden içinden konuşuyor
Kesinlikle.
Sessizlik çoğu zaman savunma mekanizması, bazen de sadece rahat alan aslında 🌿
Sinsi olan insanın niyeti gizlidir; sessiz olanın ise enerjisi sınırlıdır, seçici davranır diyebiliriz. 😌
Türkiye’de “çok konuşmayan” insana hemen mesafeli bakılıyor ama bu onların art niyetli olduğu anlamına gelmez.
Sessiz olup tertemiz insanlar da var, tam tersi de. Özetle: ses değil, niyet belirleyici 🪷✨
Cevap
31Cevap
Bence sinsilik drğildir. Sessizlik ya çok bilgidrn ya da crjsletten oluyor
Bence sessizlikle pek alakası yok
Hayır alakası yok. ben de sessizim
Genelde öyle oluyorlar djdj
Hayır kabul edilemez bazıları asosyal
Konuşan insandan zarar gelmez ama sessiz insandan herşeyi beklerim gadası
Kimseye kötü yafta yaftalamak benim meşrebim değil. Allah herkese gönülünün güzelliğince lütfetsin.
Eyvallah Allah razı olsun
Sessizse sessiz sakin biridir derim
Bu karikatür geldi aklıma :) ankaralı
Hiçbir konuda konuşmuyorsa sinsi demem ama güvenilmezdir.
İnsan doğası iletişim kurmak ister.
Günaydın. Bu karaktere göre değişir sesi gür çıkıpta sinsi olanı da gördüm
Bizim Türk insanı öyle düşünür… biz biraz en kötüsünü düşünmeyi
severiz….
halbuki susmak altındır
ben sessiz biriym fazla konuskan değilim genelde kendimle konusmayı severimi ama insanlar bana bazıları çok sinsisin falan diyo ayar oluyom herkeste vardır biraz beni sessizliğe gömdüler sonra fikirlerim sinsi oluyor
Evet.
Mğsait zamanda detaylandırırım bunu
Bişey dsnışmaya ihtiacım var. tarafsız bi görüş
Sandığın gibi bişey değil, lütfen
İstel gönderxem, mesaj at, takibe alma
Çok konuşana ayrı yakıştırma sessiz olana ayrı.
Sinsilik kin ve nefret kökenlidir.
Sessizlik ve sinsilik birbirinden ayri durumlar. Mesafe ve sessizlik iyidir.
Çok sessiz insandan hoşlanmam. Fazla gözlemcidir ve bunun temelinde sinsilik vardır.
Edilmez. Sinsi kendini ifade etmeyen mükemmel gozlemcilerdir
Sinsilik sessizlikle değil, tavırla anlaşılır bence.
Çok konuşup sinsi olan çok insan var.
Hayır. İçe dönük de olabilir, herkese güvenmek istemiyor da olabilir. Bir insan dışa dönük ve kalp kıran biri ise bu onun açık sözlü değil kaba olduğunu gösterir mesela
Sinsi demeyelim de sessiz insanlar çok iyi gözlemcilerdir yaptıkları gözlemlerden kimin ne olduğunu anlar bu yüzden kimseyle muhattap olmak istemezler ya da bazıları uyanıklığından sessiz gibi davranıyor
Suskunluğu asaletindendir belki..
Genelleme yapmak ne olursa olsun yanlış
Meşhur atasözüdür, söz gümüş ise sükut altındır diye.
Hayır zeki olarak kabul edilir ahs gözlemler ama susar
Alakası yok bu genelleme kanka
Sessizlik sinsilik değildir. Uğraşmaktan yorulmuş insanların dinlenme limanıdır.
Sadece sessiz diye sinsi olarak değerlendiremeyiz, belki karakteri böyledir..
Geveze olup sinsi olanlar da var
Bazı sessiz insanlar kesinlikle çok sinsi.
Yani hepsi için öyledir diyemeyiz ama sessizliğin çoğunluğunda bir saman altından su yürütme durumu olduğunu kabul edebiliriz.
Edilemez. Neden sesiz olduğuna bakılmalı önce
Sessiz insan baska sinsi bambaska ya
Genelde ürpertici geliyorlar
Hayır konuşmayı sevmiyor olabilir
Yapısı öyle olabilir ne alaka
Belki insan sevmiyor olabilir.
Alakası yok
Ben kabul ediyorum. Çünkü hiç şaşmaz.
Hyr acımazca bir önyargı olur.
Yok her sessiz öyle olmaz
Genelde öyle söyleniyor
Sessiz insanlardan korkacaksınız 😅