Sabah yaşadığım bir olaydan sonra sessiz bir yapıya sahip olan insanların daha sinsi olduğunu düşünmeye başladım :d

Sabah yaşadığım bir olaydan sonra sessiz bir yapıya sahip olan insanların daha sinsi olduğunu düşünmeye başladım :d

Sessizliği da kaptırdık harika! Bakışı çamurlu insanları toplumdan izole etsek her şey daha farklı olurdu belki de.. Neyse kabul edilemez elbette. Her sessiz insan, hin ve kin beslemez. Bazısı sadece yorulduğundan ve anlayanı olmadığından susar. Sadece kendine açar derdini, kendini dinler ve kendine odaklanır. Çünkü ona, ondan başkası yardım etmez ya da tenezzül dahi etmez. Bazısı da tamamen art niyetle -ben susayım da diğerlerine kulak vereyim Allah bilir ne gıybetler vardır burada- diyerek susar. Ama bu tiptekiler zaten uzun süre sessiz kalamaz ve mayasını da, rengini de illa belli eder.
Art niyete esir olmayan, menfaat boyasına boyanmayan pek az şey kaldı zaten. Şaşırmadım. Teşekkürler
Öyle, rica ederim
Sakin yapılı insanlar var ama bu tarz kişiler sessizliğe bürünüp olayları halletmeye çalışıyor. Aslında onlar sessiz insan değil, sessiz çığlıklar atıyor ama biz duyamıyoruz.
Uuu tenkkk yuuu 💫
Bence hepsi için denmez. yani bazıları zaten sessiz değildir sessiz rolü yapar. ama kimisi de gerçekten sessizdir. çok konuşmaz ya da utangaçtır. birinci kısımdakiler genelde evet sinsi olur.. arkadaş iş çevirirler
Tabi ki genele vurmak hangi konuda olursa olsun dostum yanlıştır bence de ama bunu kullanan insanlar var tabi :)
Haklısın brom :)
Cevap
10Cevap
Sinsi demek için ayni zamanda arkanda da iş çevirmesi lazim..
Vay hain
Bugun bende yaşadım aynisini ama şaşırmıyorum olur öyle şeyler de geç. Cok düşünme manyak olursun
İnsanız nihayetinde olabilir.
Hayır, bu çok büyük bir ön yargı.
Sessiz insanların bu şekilde değerlendirmesini hep yanlış buluyorum.
Bazı insanlar doğal olarak daha sessizdir veya iletişim kurma konusunda iyi değillerdir bu da onları sessiz birisi olmaya iter.
Anlamaya çalışmıyoruz hiç. Konuşurken de anlamıyorlar sustuğumuzda da.
Sessiz insanlar hep yanlış değerlendiriliyor maalesef ki
Bence direkt tüm sessiz insanları sinsi olarak kabul edemeyiz. Çünkü ben de sessiz bir insanım ama sinsi değilim.
Bazı insanlar yapısı gereği sessizdir, bazı insanlar ise sinsi olduğu için sessizdir
Bkz bu açıklanmış https://www.instagram.com/reel/CaVO3hlDv9T/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Sessizim ama sinsi değilim. Banane diğer insanlardan ve hayatlarından. Kimseye gram zararım dokunmaz ve kurnazca planlar/düşünceler içerisine de girmem. Ben kendi hayatıyla meşgul olan biriyim.
Vardır muhakkak. Her tipten insan mevcut 😊
İlham olmuş sana fena mı asdf
Bu tamamen karakter meselesi bence. Kişinin gerçekten yapısı öyledir. Sessiz sakin birisidir ama başkası da vardır ki asıl karakterini gizlemek adına sessiz sakin bir kişiliğe bürünmüştür
Yani ne yalan söyleyeyim. Biraz kendimde bu özellik var. Sanırım bu da içimdeki kin duygusundan kaynaklanıyor. Bir aslan gibi önce bekleyip sonra sessizliğimi bozuyorum
Ne konuda sinsi mesela? Sessiz insan düşünen ya da gerek oldugunda konusan insandir ve öledeo lmasi gerekir.
Sinsiliği sessiz olup olmamasıyla belirlemem ama bazı insanlar cidden sessizliğiyle belli eder sinsiliğini
Sessiz insanlar genelde hayatında çok yaralanmış olan insanlardır. Yaralandıkları için sinsi olmayı öğrenmişlerdir.
Teşekkür ederim.
Hayır, her sessiz sinsi değildir lakin bazı sessizler sinsinin de sinsisi
Bende bazıları için demek istedim aslında tabi ki genele vurmak doğru değil :)
Tabii istisnalar var her zaman :))
Evet o yüzden bize düşen şey dikkatli olmak insanlara karşı :)
Sessiz insanlar benim için hep bir adım önde.
Bu da güzel :)
Bazıları mesela kuzen ve arkadaşı çünkü kurnazlar ben değilim bende sessizim
Aynen
Edilmez bazılarının bir bildiği vardır konuşmuyordun derim . Sinsi illa bir yerde laf kitlecek gibi
Sessizler sinsi. Bide totosu yere yakın olanlardan korkucaksın😂
Bir saniye sen bana sinsi mi diyorsun bak alinirim 😒😒
Genel olarak toplumumuzda sessiz insanlara fazla sinsi denir ama bu karakter meselesi ya yaşadığı yet büyüdüğü ortam yaşanmışlıklar da sesiz kılar insanı bazen içine de kapalı olabilir karakter meselesi ya herkes çok canlı neşeli değildir çoğu sessiz sakindir öyle daha mutlu Olan insanlar var
Hayır kesinlikle sinsilik farkli bir şey misal bir kopegin pusu kurup birden sessizce saldirmasi gibi. Senin anlatmak istedigin yere bakan yürek yakar derler
Evet sinsiyim
Adamın yere bakanından suyun yavaş akanindan korkmak lazım derler
Bu işler belli olmajj
Öyle denilebilir ama bazende yapısı öyledir yani.
Bence geneli öyle d
Edilemez hayır
Evet
Hayır kanka
Hayır
Çoğu öyle sanki
Evet
Sessizler sinsidir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?