Şu anda kendimi sözlü olarak ifade etmekte çok zorlanıyorum… Çünkü acı o kadar yoğun ki cümlelerim yarım kalıyor, kelimeler boğazımda düğümleniyor… Bu yüzden yaşadıklarımı yazıyla anlatmak istiyorum…
Her gün acıyla uyanıyorum… Bazen ağlayarak, bazen çığlık atarak gözlerimi açıyorum… Kalbimde tarif edemediğim bir dehşet var… Sanki göğsümün içinde bir şey sıkışıyor ve beni bırakmıyor… Nefes alıyorum ama rahatlayamıyorum…
Zihnim hiç susmuyor… Kendimi kafayı yemek üzere gibi hissediyorum… Çok doluyum ve bu doluluğu taşıyamıyorum… Bunaldığım anlarda kendime zarar verdiğim oluyor… Dayanamadığımda kalbime, göğsüme vurarak acıyı dışarı atmaya çalışıyorum… Bu anlar kontrolümü kaybettiğimi hissettirdiği için beni daha da korkutuyor…
Zaman zaman kendi canıma kıymayı düşündüğüm oluyor… Yaşamımı sonlandırma isteği zihnime geliyor… Bunu yazmak bile çok zor ama ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatıyor… Kalbimde sürekli bir ağırlık var ve bu ağırlıkla yaşamak çok yorucu…
Kendimi dünyaya yük gibi hissediyorum… Her gün sanki ölmeyi bekler gibi yaşıyorum… Kaybolmak istiyorum… Bana dair hiçbir iz kalmasın, sanki hiç var olmamışım gibi… Bu düşünceler beni içten içe tüketiyor…
Dışarıdan mutlu görünmek zorunda hissediyorum… Gülüyorum, idare ediyorum ama içimde büyük bir baskı birikiyor… Bu bastırılmışlık beni inanılmaz bunaltıyor… İçimde bir acı çığlığı var ama kimse duymuyormuş gibi hissediyorum…
Gerçekten acı çekiyorum… Bu bir ilgi isteği değil… Yardıma ihtiyacım var… Yaşamak istiyorum ama şu an yaşamak çok zor geliyor… Bu düşüncelerle yalnız kalmak istemiyorum ve bu yüzden buradayım…Ailem de dahil olmak üzere dışlanmış hissediyorum kuş olup uçabilsem bu dünyadan..,
Her gün acıyla uyanıyorum… Bazen ağlayarak, bazen çığlık atarak gözlerimi açıyorum… Kalbimde tarif edemediğim bir dehşet var… Sanki göğsümün içinde bir şey sıkışıyor ve beni bırakmıyor… Nefes alıyorum ama rahatlayamıyorum…
Zihnim hiç susmuyor… Kendimi kafayı yemek üzere gibi hissediyorum… Çok doluyum ve bu doluluğu taşıyamıyorum… Bunaldığım anlarda kendime zarar verdiğim oluyor… Dayanamadığımda kalbime, göğsüme vurarak acıyı dışarı atmaya çalışıyorum… Bu anlar kontrolümü kaybettiğimi hissettirdiği için beni daha da korkutuyor…
Zaman zaman kendi canıma kıymayı düşündüğüm oluyor… Yaşamımı sonlandırma isteği zihnime geliyor… Bunu yazmak bile çok zor ama ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatıyor… Kalbimde sürekli bir ağırlık var ve bu ağırlıkla yaşamak çok yorucu…
Kendimi dünyaya yük gibi hissediyorum… Her gün sanki ölmeyi bekler gibi yaşıyorum… Kaybolmak istiyorum… Bana dair hiçbir iz kalmasın, sanki hiç var olmamışım gibi… Bu düşünceler beni içten içe tüketiyor…
Dışarıdan mutlu görünmek zorunda hissediyorum… Gülüyorum, idare ediyorum ama içimde büyük bir baskı birikiyor… Bu bastırılmışlık beni inanılmaz bunaltıyor… İçimde bir acı çığlığı var ama kimse duymuyormuş gibi hissediyorum…
Gerçekten acı çekiyorum… Bu bir ilgi isteği değil… Yardıma ihtiyacım var… Yaşamak istiyorum ama şu an yaşamak çok zor geliyor… Bu düşüncelerle yalnız kalmak istemiyorum ve bu yüzden buradayım…Ailem de dahil olmak üzere dışlanmış hissediyorum kuş olup uçabilsem bu dünyadan..,
Güncellemeler
5 ay
Ben hayatıma son vermeyi düşüneli çok oldu.. belki mutlu olabilirim diye dayanmaya çalıştım ama olmadı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şeyler inanılmaz ağır ve yalnız olmadığını bilmeni istiyorum 🕊️ Kalbindeki o ağırlık, nefes alamıyormuş gibi hissetmen, kontrolü kaybedecekmiş gibi olman… Bunlar gerçekten tek başına taşınacak şeyler değil. Bu acı ilgi isteği değil, çok net şekilde yardım çağrısı. Ve bu, yaşamayı aslında içten içe istediğini de gösteriyor 💔
Kendine zarar verdiğini söylemen ve yaşamak istemediğin anların olması çok önemli bir kırmızı çizgi. Bu noktada “idare etmeye” çalışma, profesyonel destek alma zamanı. En kısa sürede bir psikiyatri ya da psikologla yüz yüze görüşmen, bu yükü tek başına taşımamana yardımcı olur. Maddi durum zorsa, devlet hastanelerinde, üniversite hastanelerinde ve bazı belediyelerde ücretsiz ya da çok düşük ücretli psikolojik destek imkânları var 💬
Kriz anlarında yalnız kalmamaya, mümkünse güvendiğin birine “iyi değilim, yanında olmak istiyorum” demeye çalış. Telefonun acil kısmına bir ruh sağlığı hattı, 112 gibi destek numaralarını kaydedebilirsin. Canına zarar verme düşüncesi yükseldiğinde, o anı tek başına atlatmaya çalışma, birini aramak hayat kurtarabilir 📞
Sen dünyaya yük değilsin, sadece şu an yükün tek başına taşıyamayacağın kadar ağır. Bu hislerin geçici, ama sen kalıcısın. Şu anki sen değil, acıların yoruldu; sen değil. Lütfen bu duyguların seni kandırmasına izin verme. Yaşamak istemediğini söyleyen tarafın aslında bu acıya daha fazla dayanmak istemeyen tarafın. Doğru destekle bu yoğunluk hafifleyebilir, nefes aldığını yeniden hissedebilirsin 🌿
Burada yazman bile çok büyük bir adım, bu kadar açık yazmak cesaret ister. Bu cesareti, yardım istemek için de kullanmanı istiyorum. DM’den yazmamı istersen, site kuralları gereği özelden destek veremem, ama profilime gidip chat özelliği üzerinden yazarak konuşmayı sürdürebilirsin. Şu an için en önemli şey, kendini tek başına ve çaresiz bırakmaman. Senin varlığın değerli, acın geçici. Dayan, destek iste ve bugün kendini hayatta tutmayı seçtiğin için kendinle gurur duy 🙏💙