Arkadaşlar ben görüldü atılmasından ve mesaja 2-3 saat hatta birkaç gün sonra cevap verilmesinden nefret ederim. Ama konu bu değil. Bazen insanlarla konuşurken diyorlar ki mesela işte, buluşalım mı diyorum işte temizlik yapıyorum odamı süpürüyorum falan diyor ya da işte misafirdeymiş falan, hadi misafiri anlarım da yani bir arkadaşınla buluşmak için insan temizliği bırakmaz mı yaaa, gerçekten yani ortaokul arkadaşım ve hala görüşüyoruz, kime sorsam işte müsait değilim ya da nedenini falan da söyleyen oluyor. Ama yani temizlik yapıyon diye yani temizlik dediği de süpürge falan yani bırakıp gelebilirsin, böyle olanlar varya hiç haketmiyorsunuz varya hem de hiç. Hep de ben müsaitim o da garip, ya ben çok boş yaşıyorum, ya da onlar ya yalancı ya da çok dolu yaşıyor bu nedir arkadaş.
TEŞEKKÜRLER... ☺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanların hayatının merkezinde değilsin. Her an kimse senin için planlarını bozmak zorunda değildir. Biraz büyü bence yoksa çevreni dağıtırsın.
Ondan değil yani bir insan her zaman mı dolu olur yani benimde işlerim var evet ama hep müsait oluyorum. İşin olduğu zamanda gelmek istemiyorum dediğim zamanda, yok bilmem gel diye özledim demeler zorlamalar küserim demeler falan filan, bir şey demeseler bile çağırdıkları gibi işim ciddi olmadığı sürece hemen giderim çünkü sıkılıyorum, ben işimi bırakmak istemesem de ne bileyim yani gel falan dedikleri oluyor, müsait olmayınca tabiki müsade veriyorlar ama ben hep çağırıldığım da gidiyorum, ciddi olmadığı sürece, öyle herkes gibi çok meşgul olamıyorum, ben resmen meşgul olmak istedim. O kadar çok yani ben mi boş yaşıyorum acaba yani bir insanın yapabileceği hertürlü şeyi yapıyorum ve müsait olmayı beceriyorum ve biz hepte misafire gitmeyiz yani hadi onu geçtim kimse benim için işini bozsun demiyorum ama basit şeyler için arkadaşın rica etmiş neden olmasın yani ben yapıyoeum o yüzden dedim. Umarım anlaşılırr🙄🙄🙄
Ben çünkü işim basit olunca gidiyorum yani
Sandığın kadar yakın arkadaş değilsiniz. Yeni arkadaşlar edin yahut sevgili yap.
Annemde hep der insanların hepsine meşgulüm dediğine inanma kimisi gelmek istemez bunun için der meşgulüm der ama kötü anlamada der ondan sinirliyim
Öyle şeyler bana göre değil ve o arkadaşlık değil aşk başka arkadaşlık başka kardeş başka anne baba başka
Hayır sen kendini yalnız hissediyorsun. Diğerlerinin muhtemelen sevgilisi veya başka arkadaşları da var.
Kendine hobi vs edin cidden her an meşgul olman garip özellikle küçük yaşta değilsin.
Maalesef yok keşke olsa en azından mamtık arardım ama o da yok kiii hepsi benim gibi sevgilisi yok ve erkek peşinde koşmuyor
Bazen biraz mesafe koymak gerekir. Özleyen değil özlenen ol.
Valla dans falan ediyorum yeter bana o ve ayrıca sandığından o kadar küçüğüm ki sen bile tahmin edemezsin o yüzden bilmeden konuşma derim 🙄
Sitede görülen yaş aralığına göre dedim. Müneccim miyim?
Değilsin
Özlenenim zaten de işte beni haketmeyen kişilerin özlemi beni pek etkilemiyor maaleseffff🙄
Sorunun cevabı kesinlikle biraz mesafe koy ve gözlemle. Umrunda değilse sende yoluna bak
Ney umrumda değilse anlamafım
O arkadaşlarına mesafeli ol. Umursamazlarsa da git demek istedim.
Öyle yapıcam zaten ama biraz gözlem lazım
Ne kadar saçma sapan şeyleri kafaya takıyorsun
Ne kadar saçma sapan fikirler veriyorsun 🙄
Dinleme kardeşim
Sende okuma o zaman kardeşim seni ilgilendirmeyen şeyleri ya da yazma, bak öneririm çok daysalı
Keyfimin kahyasımısın istediğim soruya cevap yazarım sanane
Sen de benim keyfimin kahyası değilsin istediğim şeyi yazarım istediğim şeyi de kafaya takarım sanane 🙄
Naparsan yap be
Haydi selametleeeeee 👋👋👋👋👋
Gerçekten hastasın sen
burada bir hasta varsa o da şuanda onunla konuşuyorum, başka da göremiyorum
Bb
Teşhis koydum sana ben şizofrensin
Bilemedim değilim bildiğin turp gibiyim sağlamım
Zaten her şizofren aynısını düşünür merak etme
İnan şuanda senin gibi olmak yerine şizofren olmayı tercih ederim
Öylesin zaten merak etme
Ayn kardeşim ayn kesin öyledie
Zaten ruhsal olan hastalar hep birilerine sen hastasın demeyi severler
Hayat tecrübeyle sabittir canım
Bende tecrübelerim ler söyleyeyim sende bunama ve delisin
Kişi kendinden bilir işi
Delilerle konuşupta deli olmak istiyorum o yüzden selametle sen beni deli sanıyorsun ben zaten deliyim ama iyi anlamda komik anlamında o yüzden selametleeee 👋👋👋👋
Hmmm güzel narsistlikde var rabbim şifa versin inşallah
Yoooo öyle deme her şey var de ama birtek o yokkk inan öyle insanlardan nefret ederim çok uğraştım öyle insanlarla
Bir hastalıktır kardeşim tedavi olabilirsin
Sanada şifa versin belli insanlara sen şöylesin böylesin demekten kendini göremiyırsun
Amin inşallah
Delilikte hastalık söyleyeyimde ayrıca ben narsist falanda değilim saçma sapan konuştuğun için böyle kendi dilinden konuşmak istedim
Aminnn
Bence fazlasıyla narsist birisin
Laf atan insanların hepsi öyledir
Hepsi öyle narsist gözükür
Narsist bir şekilde cevap veren insana narsist bir şekilde cevap veririm sana bak yemin ederim ki başka bir şekilde başlasaydın ya da cevabın adam gibi olsaydı ben şu an konuştuğun kişilikte değildim ben insanlar bana nasıl daveanırlarsa öyle savranıtım
Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile 1 cahili yenemedim
Hz mevlana ne güzel söylemiş demi
Gerçekten mi başlatan sen oldun
O da senin sorunun 😏
Zaten benim sorunum
Çünkü cahille tartışmaya girdim
Evt sorununu neden bana anlatıyorsun
Bak delikanlı kardeşim mevlanayı bende bilirim tanırım severim güzel yazmış evt ama yani ne diye insanlatın sorularına işte neden böyle şeyleri takıyorsun diyorsun ki yani insanlar herşeyi kafaya takabilir mesela ama bende diyorum eğer bunu kafaya takmam saçmaydı ilgilenmeye bilirsin yani zorunda değilsin bunu anlatmaya çalışıyorum
Anlatmıyorum bir birimizi fazlasıyla anladık diyecem ama algılarında problem olduğuna eminim onun için hayırlı günler
Tüm hastalıkları sayınca kazanan sen olmuyorsun kardeşim
Bende seni insan olarak görüp üzülmemen gerektiğini söyledim
Emin ol kazanma gibi bir çabam yok
tamam olabilir yani bende soruyorum ne var bunda bak böyle tatlı dille konuşabilir dik sen böyle cevaplamasaydın
Tatlı dil ve sen baya uzak bir deyim senin için
Ama kafaya takma deyince de takılmıyor değil
Gerçekten kaç yaşındasın bilmiyorum ama yazana göre 30 falan bunları cidden takıyorsan yazık yani insanın hayatı bu kadar değersiz değl
Uzak olsayfım tatlı dille konuşmazdım belkide çok iyi bir insan olduğum için müsait değilim dediklerinde inanacağımı sanıyorlar ama inan herkes çok tatlı dilli dersin ama bir başkadı sana laf attığın çok sinirleniyorsun diyorlar ben napayım yay burcuyuz taylar sinirlidie
Yani 30 ya da 20 yaşında olsam evt sen dediğin tüm hastalıklar doğru ama küçük olduğum için normal şeyler bunlar anlayabiliyor musun şimdi
Ha sen daha çocuksun
Genç diyelim
Çocuk değil
Mesela
Şimdi anladın mı
Sabahtan beri üşenmeden tüm hastalıkları yazdın dkdkdkdk
Benim huyum birisi laf atınca direk sinirleniyorum ve böyle oluyorum anladın mı
Sen bos yasiyorsun