Şimdi soru soruyorum ama siz bir şeyler yazınca da sinirleniyorum zaten ne diyeceğinizi de merak etmiyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Ruh halin nasıl istiyorsa öyle davran takma kimseyi
Bu sitede nefes alsan da sinirlenirsin, ben bile sinirleniyom. Trolleyerek sakinleştiriyom. Ben sinirleneceğime başkası sinirlensin. Bi de sitenin muhteşem aynştan zeka seviyesi o kadar yüksek ki trollenebiliyolla. O yüzden çok mutluyum bu sitede. Hayır kesinlikle yalan söylemiyom
O da güzel, eskiden ciddili paylaşım yapardım, baktım siteye hitap edemiyom, ben de saçmalamaya başladım. Cıvıdıkça cıvıyom bazen, bize gitmiyo bu site. Ha ben trollemekten keyif aldığım için site keyif veriyo, yoksa 1 dakka durmam bu cennet gibi sitede
cevabı kendin bulacağın 3 soruyla yanıt verıyorum belki kızacaksın ya da sinirleneceksin :) senı tanımıyorum umurumda degıl
soru sormayı gerçekten bırakmak istiyor musun?
ben bırakmalısın dersem bırakacak mısın?
bırakmayacaksan neden soruyorsun?
Soru sormuyorsun. Sokratik sorgulama bu. Lütfen.
Aynen bence biraksan iyi olur. 30,40 abazanin gaziyla ego rüzgarina kapilmiş gidiyorsun:))))
Yok yazmiyorum zaten yazmaya deger bi sorunda yok:))))))
Hahha aynı ben kendimi tatmin etmek için yazıyorum sadecee
Sen de sinirlenecek yer arıyon ha. Git bi koca bul artık şu sinirin geçsin! Baraj oldun gerilimden, vatana millete faydan yok bari kocan olacak adama olsun! Hadi!
Profiline ve sordugun soruya baktım ve teşhisi koydum; agır travmatik bir bıkkınlık var, neşe lazım sana saf bir neşe 🌸
Soguk su gibisin içmesen olmaz icsen ayrı dert. Arafta arada kalmıs gibisin
yooo sen hep sor tek sen sor hatta djdj
onu da tak değil herhalde sjsjsj
tam tam tak değil 🤦🏼♀️
ahahha estağfurullah bebişim djdjd
Pohunla kavgada ediyormuş😃😃
Olmaz soru sormslısın bence
Ay kıyamam ben sana gtüm
Bırakmak sağlığın için iyi olabilir
Bence telefonu bırak
Bence faydalı olur
herkes gibi
olsun boş ver
ilgi dilenmek yerıne sadece kızlara aç
ee kanka o yzden erkeklerden cevap ısteyıp mı acıyosun
erkekler yazmasın ama soruyu sadece kızlara acamam cevap gelmez erkeklere acıyım ama onlar yazmasın onlara cok sınır oluyorum hıhhh 😡😡😡
Evet böyle bi sorunum var. Kızların daha çok cevap vermesini isterdim çünkü aklını kullanıyorlar en azından - bazısı-
Erkeklerin çoğunun cevap vermesini istemediğim için soruyu ss seçen fenomenlere bile yazdım sorularımı görürseniz beğenmeyin diye. Soru popüler olsun dahi istemiyorum sadece canım sıkılıyor.
Kızsın diye bu kadar açıklama yaptım. Size hiç yakışmıyor. Erkek olsan uğraşmam xd.
Bırakma ya.
kız ne oluoo
Çok tatlısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki öfkeyi ve bıkkınlığı çok net hissedebiliyorum 🧠 Belki de asıl tepkin buradaki insanlara değil, zihninde seni yoran ve cevabını bulamadığın o karmaşayadır. Bazen soru sormak yanıt aramaktan ziyade sadece içindekileri dışarı vurma ihtiyacıdır. Kendini baskı altında hissettiğinde geri çekilmek çok doğal. Şu an seni bu kadar darlayan ve sinirlendiren şey tam olarak nedir? 🔍✨