Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira Kelimeleri yan yana getiresim yok kendimi anlatmak için Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek icin Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var Yetmiyor bildiklerim
Değilsin bu aralar zaten sorulara pek görüş gelmiyor sıkıntılı tipler çok olunca düzgün insanlar çok durmuyor hesaplarını silip veda ediyorlar siteye genelde
tabikii türkiye gelince büsürü kedi dostum oluyor canlarım kim bilir ne haldeler şimdii🥹Bak bir kediciğim olsun sonraaa bir de bir beyaz at başka bişey istemiyorum bu kadaar 😄
Bak şimdi anlatayım mı bir evim olcak saray da diyebiliriz kocaman bir bahçe bir elma ağacı bir armut ağaçı sonra çilekler mısır tarlası erik bir yandan civcivlerim olcak sonra beyaz atımız bir de kediciğim 😄
Cıks akrabalara bulaşmim hiçç 😄 işcileri çağırırım onlar yapar ohoo ben bunları saydım da daha çok var bunların gerçekleşmesine 😄 ee geliyoruz o taraflara da güzel memleketimm özledim bak🥹
Ben yaşının adamı değilim yaşıtlarım evli barklı çoluk çocuğa karışmış ben hala çizgifilm izleyip cips yiyorum tavsiye alacak başkasını bul ben hayatı ciddiye alan biri değilim takmam kafaya gelecek hayalim falan yok😂
Yoo gayet güzel geçiyor yaşamaktan beklentini kesince her gün yeni bir macera oluyor öylesine yaşıyoruz ölünce sarayı mı yanında götüreceksin atı mı kediyi mi benim bir kafamdaki düşüncelerim var benle gelecek olan 😂
Olamaz mı dedim bunlar için 20 yıl çalışmaya gerek yok diyorum bak ben hiç uğraşmadan senin hayallerinin birine sahibim at istesem o da kolay köyde onlarca başı boş at var saraya gelince gireceğim iki metre toprak nasıl olsa olmasa da olur nasılsa soyumu devam ettirmek gibi bir amacım yok 😄
ben farklıyım anlamadın mı 😂 hem ne var ne güzel ninem dedem onlar inek köpek civciv tavuk kedi bakıyorlar ben bayılırım bütün kuzenlerim kaçıyor bir tek ben seviyorum 😄
Düşündüğüm için demiyorum hayata bu kadar sıkı sıkıya bağlı olan insanları anlamıyorum ölüp gideceksin bu ne yaşama sevgisi bunu anlamıyorum sonu belli zaten yok oluş ölümsüz olsanız anlarım o zaman bile sıkılırım ben sürekli aynı insan aç gözlülüğü yalanlar çıkarlar ne için daha iyi elbiseler daha iyi ev daha iyi yemekler sonuç kuru ekmek yiyen de ölecek havyar yiyende
havyar ne? 😂 tamam yani senin düşüncen şöyle oldu zaten öleceğiz niye yaşıyoruz gibi. Ama sonuçta yaşadığın sürece bir ruh içindesin ya hani bi ruh halin var ve belki insanlar öyle mutlu oluyor yani senin gibi herkes düşünmez ki bana sorulursa ben gideyim köye ninemin yanına inek civciv kedilerle tarlalarda geçsin ömrüm karadeniz türküleri söyleyerek 😄
Havyar balık yumurtası pahalı bir yiyecek diye o örneği verdim. benim ruh ölü doğmuş hayattan zevk almıyorum öylesine yaşıyorum merakım yok isteğim yok amacım yok baktığında bütün bunlara gerek de yok adını akangözyaşı koyan biri bana yaşama sevincinden bahsediyor garip😂😂
Şu akangözyaşıyı yok etmek istiyorum ya o zamanlar aşırı depresiftim bu hesabı açtığımda 17 yaşımdaydım şimdi bir kaç gün sonra 19 olacağım ve o zamana göre düşüncelerim o kadar çok değişti ki artık çok farklı düşünüyorum çok çok neşeliyim pozitifim 😄 mesela iki seçeneğin var ya ömrünün geri kalanı hep mutsuz bi şekilde yaşarsın ya mutlu bi şekilde sonuç zaten ölüm orası kesin ama yani bi can taşıyorsun sonuçta ve insan ne olursa olsun gülmeyi unutmamalı neden yüzümüzü asalım ki küçük şeylerlede çok güzel mutlu olunuyor ki tabi bunu anlamak da kendi elinde şimdi benim kafaya geçince o herkesten çok farklı evet 😄
İki sene önce depresif olup şimdi değilsen demekki iki seçenek de ömrünün sonuna kadar devam etmiyo dediklerinde çelişiyorsun sen daha benim yaşımın yarısındasın 19 sene sonra da hala böyle konuşuyor olacak mısın bir düşün bakalım 😂
Aman ne güzel tutarsızlığına bir yıldız daha verelim ben en azından anlık sapmalar yaşamıyorum bir mutlu bir mutsuz değilim nötr haldeyim senin durum daha dengesini bulamamış 😂
Kendini kandırmaktan başka işe yaramaz bu ben yazdıklarından anlıyorsam yüzüne bakan yüzünden çok rahat anlar gözümün önüne jokerin manitası geldi böyle diyince neydi adı 😂
Sorulardan ve cevaplardan yorulduğunda o arayı bulmak çok normal. Her şeyi anlatmak şart değil, bazen bir bakış, bir duruş bile 'ben buradayım' diyebilir. Hem o kedilerle dolu çerçevede bambaşka bir dil var zaten, değil mi? Onların sessizliği bazen en büyük cümleyi kurar gibi. 🌿 🐾
Kendine nefes alacak bir alan bırak. Alfabeler gelir; belki de dinlemekle başlar, sessizliğin içinde... 🌸
En İyi Cevaplar