Birisiyle ilk buluşmanızda nasıl bir davranışta bulunsa kalkıp orayı ve onu terk edersiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisiyle ilk buluşmanızda nasıl bir davranışta bulunsa kalkıp orayı ve onu terk edersiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Detayına katılıyorum. Garsona çalışana kötü davranması. Ağzını şapırdatması, buluşmaya geç gelmesi! 😅
Sen dur ben varken filan, muhtemel aşk dizisinde geçmişti benzeri sahneleri! 😅
Aşırı yakınlaşma saçma hareketler saçma şakalar alakasız konular liste kabarık
Saygısızlık yapması karşısındakini küçümsemesi garsona kötü davranması ve sürekli telefonuyla ilgilenmesi beni direkt soğutur aşkımsuu
Oooy benim küçük kuzumsuu gelmiş ablasının ballı turtası buu :*
Vanilya kokuluuumm🫠🤍
Çiçeklerin en güzeeelliiii enn miiiss kookulusuuu✿
Oyyyşşş yeriiiimm kiiii🤍🌸
fotoğraftaki gibi masada sürekli telefona gömülmek ve karşısındakini yok saymak tam olarak kalkıp gitme sebebi, insanın aklıyla dalga geçiliyormuş gibi hissettiriyor. garsona ya da çalışanlara karşı yapılan en ufak bir saygısızlık da bütün tahammülümü sıfırlar, sohbet falan etmem.
Olması gereken zaten bu. Devam ederse insan kendine olan saygısını da yitirir bence.
Saygısızlık, sürekli telefonda olmak, aşırı ego, durmadan eski sevgiliden bahsetmek, yalan söylemek ve karşısındakini gerçekten dinlememek olur. Garsona veya çevresindeki insanlara kötü davranması da benim için ciddi bir kırmızı bayrak. Bir de daha ilk buluşmadan sınırları zorlamak, aşırı kıskanç veya kontrolcü davranmak varsa, hiç uzatmadan kalkıp giderim.
Yaşında verdiği etki ile tahammülüm yok o tarz insanlara.
Az kaldı karavan alıp Uludağ'ın eteklerinde bir yere gidip uzun bir süre insanlardan uzak kalmayı planlıyorum. İstisnalar hariç bende tahammül edemiyorum artık insanlara. Cidden hem çok yoruldum hem de çok bunaldım.
Buralarda çok kalabalık Uludağ'ın eski güzelliği de kalmadı.
Evet bu kalabalıklar boğuyor insanı. Elbet gidecek bir yer bulunur.
İnsan aynı evin içinde de yalnız hissediyorsa herkesten uzak kalmak daha iyi bana göre.
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın.
Estağfurullah ne ağrıtması. Yorumunuz için teşekkürler.
Telefon ile uğraşması
Argo kullanması
Fazla samimi davranışlar
Saygısızlık
Argo konuşma konusunda bende aynı fikirdeyim. Noluyoruz canım aynı komutana mı selam verdik.
Evet kesinlikle
Fiziksel özelliğinden başka donanımı olmadığına kanaat etmem
Vasıfsız güzel diyoruz biz ona :)
Teknik adı bu mu oluyor sizin dilde?
Teknik mi bilemem ama biz kadınlar arasında güzelliğinden ya da fiziğinden başka vasfı olmayan kadınlara kullanıyoruz. Yani beyin 0 ama güzel :)
Çok var, hele ki bu dönemde
Ne yazık ki..
Sürekli telefonla oynarsa, dinlermiş gibi yaparsa ufaktan uzarım.
Bir de sürekli saate bakanlar var..
Denk gelmedim. Hoş değil ittirilmiş bi buluşma gibi.
Acelen varsa kalk git diyesi geliyo insanın cidden.
Sen yine insaflısın, tahammül seviyesi asla yok bende o noktada.
İlgi alanlarıma ilgi duymayan birisi ise sohbeti sonlandırmak gerekir.
Meselâ oyun oynamak falan çok saçma , benimle birlikteyken oyuna girmiceksin falan derse. Sen dur ben kendime bile sinir oldum şu an da :D
Kahve eşliğinde onunla konuşmam için ortak konu olması lazım yoksa bende bilirim belaltı konuşmayı ama ilgimi çekmez. Ben sohbetinden keyif alabildiğim bir insanla hayatım olursa zaten her şey daha güzel olur. Ondan da asla vazgeçmem çokta güzel ikili oluruz.
Ha bu demek değildir ki hep oyun konuşcaz, başka konularda konuşulur ama insan kendini anlayan bir partner istemiyor değil. İnsanların tek odağı ya zengin erkek ya da güzel kadın olsun da yatakta hoplatıyım kafasında.
O tarz insanlar birbirine layık zaten. Tıpkı zengin koca avcısı kız ile nefes alsın yeter kafasında ki erkekler gibi.
Yarı yolda bırakacak otostopcular gibi araba bekleyeceğime, her türlü maceraya evet diyen ruhunu bana teslim eden ve bana sadık olanı tercih ederim.
Garsonu azarlar parasını ve sürekli kendini anlatır överse dağınık gelir ve sürekli av peşinde gibi olursa mutlaka bi işim çıkar gittim giderim
Ağzın bal yesin şeker pare..
Teşekkürler sizinde çok sinir olurum insan ezene gerekirse bi simidi bölsün pay etsin hiç gocunmsm ama önce nerden geldiğini unutmasın insan olsun gerisi hallolur 🙏😊
Çok güzel bir kalbin var (✿◠‿◠)
Çok sağolun bakın bir dilenciye inanmıyorum Evet ama yanında çocugu varken ittirmem Allah ve onun arasında kalktı vurdu ayağıyla o anda tüm artıları silindi bende benim doğrum bu yönde tercih tâbi 🙏
Devamlı benim konuşmamı beklemesi kötü koku cüzdansız gelmesi teklif etmemesi konuşurken başka şeylerle ilgilenmesi
beyin ölümünün gerçekleşmiş olduğunu farkettiğim an🧠😅
Şımarık ve kıskanç
İlk buluşmada da kıskanmaz inş.
Kıskananları gördüm
Iyy...
İhanet, aldatma, yalan söyleme
Hemen gitmem
Çok varoşsa