Kişilik & Karakter İlk buluşmada sizi soğutan hareketler nelerdir? İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl soru vitrine mi çıktı hayırdır birden İlk buluşmada sizi soğutan hareketler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Sürekli telefona bakması, çok fazla konuşması, fazla samimi davranması soğutur 0 1 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl anlaşıldı Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Telefonu cebinde tutması, tırnak içlerinde pislik olması, eski sevgililerinden ya da ne kadar çapkın olduğundan bahsetmesi, gözleriyle sürekli etrafına bakıp aranması vs. 0 0 Yorumla
Longtimeteen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl İlgisiz davranması sanki silah zoruyla getirilmiş gibi davranması 1 0 Yorumla
GürhanŞaşmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Çirkin olması, hssabı kitlemeye çalışması, kilolu olması, çok konuşması, çingenelik yapması. 0 0 Yorumla
TUTASTELUNA Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Çevredeki insanlara kötü davranmak, gereksiz maço davranmak abes davranmak 0 0 Yorumla
benginnn Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özensiz giyinip gelmiş olması 1 1 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl ne beklersin ilk buluşma için Yorumla
Adıyok05 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ağız şaplatması 0 1 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl şap şup Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Sürekli sigara içmesi 0 3 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl sen kullanmıyor musun Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Evet kullanmıyorum Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl en iyisi Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Abuk subuk şeyler konuşması beni soğutmaya yetiyor 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ağzını şapırdatarak yemek yemesi 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Karşımdakinin erkek olması 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hesabı ödetmesi. 0 1 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl odicen tabi la erkeksen 😀😀 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Gevezelik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sarılması dokunması 0 4 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl tanışmadan saçma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk buluşmada öptü falan ne bu samimiyet Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl hayda engel engel ahahaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoş değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sürekli telefona bakması, çok fazla konuşması, fazla samimi davranması soğutur
anlaşıldı
Telefonu cebinde tutması, tırnak içlerinde pislik olması, eski sevgililerinden ya da ne kadar çapkın olduğundan bahsetmesi, gözleriyle sürekli etrafına bakıp aranması vs.
İlgisiz davranması sanki silah zoruyla getirilmiş gibi davranması
Çirkin olması, hssabı kitlemeye çalışması, kilolu olması, çok konuşması, çingenelik yapması.
Çevredeki insanlara kötü davranmak, gereksiz maço davranmak abes davranmak
Özensiz giyinip gelmiş olması
ne beklersin ilk buluşma için
Ağız şaplatması
şap şup
Sürekli sigara içmesi
sen kullanmıyor musun
Evet kullanmıyorum
en iyisi
Abuk subuk şeyler konuşması beni soğutmaya yetiyor
Uzun tırnak ve oje
Ağzını şapırdatarak yemek yemesi