Tarafsız olalım amaa...
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Emin ol kişiden kişiye göre değişiyor bunun kadını erkeği yok. Cömert olan insan her zaman sadık olur. Ama işin kötü yanı kötü insana denk gelirse cömert insanı her türlü kullanabiliyorlar. O yüzden cömert insanların dikkat etmeleri lazım.
Haklısınız
Kızlar daha sadık gibi ama tabi kişiye göre değişir. İnsanın nasıl doğuştan genleri varsa ve fiziksel özellikler de bu genlere bağlı ise, ruhsal özelliklerin de çoğu doğuştan gelir. Çok eşli ve tek eşli olarak da insan ikiye ayrılır.
Vallahi bu bulduğun kişiye bağlı cinsiyetle olacak iş değil bu.
Öyle kadınlarda var erkeklerde var.. önemli olan değerini bilen birisi olmalı, seni her şekilde seven ve yanında olan kişi olmalı..
Bu tür bir soruya net bir cevap vermek pek mümkün değil çünkü sadakat kişisel değerler, yetiştirilme tarzı ve bireysel tercihlerle şekilleniyor 💔. İnsanlar genel olarak sadakati cinsiyet yerine birey bazında değerlendirmeli. Her iki cinsiyetten de çok sadık ve dürüst insanlar çıkabilir, aynı şekilde sadakatsiz insanlar da olabilir. O yüzden burada tarafsız kalıp, kişiden kişiye değişir demek en doğru yaklaşım 🫶. Ama anket için bir tercih yapmam gerekirse, "Kızlar" diyebilirim 🌸.
Cevap
17Cevap
Kızlar takıntı derecesinde, ayrılsa bile ayrıldığının farkında değiller
Ne güzel işte, değerimizi bilin
Bence kendilerine zulüm ediyorlar ki zaten ben değer veriyorum, gençlere önerim bu kimse vazgeçilmez değil
Yine de sadıklık iyidir, normal derecede olduğu sürece
Hiç normal olmadığı için yazdım işte
Erkekler daha sadık ama bu soruyu birisi 15 sene önce falan sorsaydı kadınlar derdim.
Kızlar bence erkekler arasında dönen muhabbeti biliyorum he kızlar arasında ne muhabbet geçiyordur bilmiyorun
Kadınlar Herzaman Daha İyisi Olduğuna Aldanır Kafasında Öyle Kurmaya Başlar Buda Kadınları Hataya Sürükler.
Aslında her iki tarafta da var sadık olmayan
İllaki vardır, genel düşün
Hmm güzell
Bence kızlar. Sence
Bence de kızlar
Sanırım erkekler
İki taraf da değil sadece imanlı olan kişiler
Erkekler
Nedenn
Kızlar 👍
Tabii 😎
Kizlar çok sadık. Erkekler herkese aşık.
Maalesef 🥲
Kadınlar
Erkekler
Hiçbiri
Karakteri olanlar
Mantıklııı
Erkekler
Erkekler sadık
Kopekler
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?