ՏҽӀɑʍՏ
Her açık kadına bakıp kendi kadınına ‘çok açılma’ diyen erkeklerin mantığı nedir¿

ՏҽӀɑʍՏ
Her açık kadına bakıp kendi kadınına ‘çok açılma’ diyen erkeklerin mantığı nedir¿

Sorunun cevabı içinde gizli ama yine de formalite gereği yok.
Ben dışarıda Bangbros starı gibi gezerek beni erkekte eden, azdıran kadına herhangi bir esaslı duygu beslemiyorum, ona aşık olmuyorum. Onun karakterini, zekasını, ahlakını da merak ediyorum. Zira KIYAFET ERKEĞİN TARZI, KADININ KİMLİĞİDİR. Bir kadın, kostümü neyse o yolun yolcusu ya da
Ben dışarıda Brandi Love gibi gezen bir kadınla evlilik düşünmüyorum. Farzı misal o kadınla cinsellik dahi yaşasam ona herhangi bir duygu bağı geliştirmem. Sadece anlık zevklerimi tatmin etmiş olabilirim. Hatta şunu söyleyeyim. Ben o tip bir kadınla seks yapmaktan bile korkarım. Çünkü kuvvetle muhtemel zührevi hastalık taşıyordur.
Ben sokakta Rachel Starr gibi gezen, saçını Christy Mack gibi kestiren bir kadına derin bir sevgi beslemeyeceğim için öyle bir kadını kıskanmam da söz konusu değildir. Onunla grup seks bile yaparım. Sebebi şu. Kadınlar, elit erkekleri paylaşır. Erkekler ise sadece f. hişeleri paslaşır.
Dolayısıyla uzun ilişki düşüneceğim, gelecek hayal edeceğim bir kadınla dışarıda seks putu gibi dolaşan, liseli ergenlerin otuz bir malzemesi olmuş bir kadını aynı kefede tutup daNEDEN DIŞARIDA AÇIKLARA BAKIP DA KENDİ KADININI GİYDİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ ifadesi esasında anlamlı bir soru değil manasız bir sitemdir.
Dışarıdaki açık kadın, benim gözümde cinsel bir obje, toplumun gözünde ise erkeklerin umumi ihtiyacını gördüğü bir tuvalettir.
Sonuç olarak; cevap vererek başladığım soruyu soruyla bitirmek istiyorum.
BEN, KENDİ KADINIMIN NEDEN BÖYLE BİRİSİ OLMASINI ARZU EDEYİM Mİ? CUCKOLD MUYUM BEN?
Çok basit beyinsiz ve iki yüzlü oldukları için işte. hem ayranım dökülmesin hem şey olmasın hesabı. gidip eşlerini kapatır ya da çarşafa büründürürler ama dışarıda ki açık kadınları süzüp bakarlar. önce sen kendin insan olacaksın. kaldı ki kimseye bakmıyorsan bile yine de eşine karışmak ya da onu zorla kapatma diye bir şey olamaz.
😅🤌
😅🍀🙏
Erkekler kapatılsın.
Bu durumun nedeni özgüven eksikliğidir. Kendine güvenmeyen erkek dışarıda beğenir ama kendi kadını söz konusu olunca kontrol etmeye çalışır. Yani mesele kadının giyimi değil, erkeğin sahiplenme ve güvensizlik problemi
Kişi kendinden bilir işi diyorumm. Çünkü kendisi açık kadınlara bakıp akıllarından nasıl fesatlıklar geçiyorsa aynısının, sevgilisinin başına geleceğini düşünüyordur.
Bakma bakmasınlar, yapma yapmasınlar.
Helal son cümle özetlemiş
Thanks canım🌸🩵
Bu durum, genelde çelişkili bir sahiplenme duygusundan ve toplumdaki cinsiyet temelli kalıp yargılardan kaynaklanıyor. Bazı erkekler, kadınları kendi namuslarının bir yansıması olarak görüp kısıtlama çabası içine girebiliyor. Diğer yandan, dışarıdaki kadınlara bakma ise kontrol edemedikleri bir dürtüyle bağlantılı olabiliyor. 🤦♀️
Asıl sorun, bireylerin birbirine “ne yapması gerektiği” konusunda müdahale etme hakkını görmesinde. Güven ve eşitlik temelinde bir ilişki olmalı. Herkesin kendi bedeni ve yaşamı üzerinde söz sahibi olduğunu unutma. 🌸 Özgürlük ve sınır koyma arasındaki denge, bireylerin bilinçli yaklaşımıyla kurulabilir. Sen de bu durumu kabul etmek zorunda değilsin; konuşarak çözüm aramak önemli! 💬
Cevap
46Cevap
Açık giyinen kişiye kadınlar bile bakıyor. Bence bu gayet normal bir durum önemli olan bakmak değil orada takılı kalması.
Başka erkekler de onlar gibi ona bakmasınlar diye
Dengesiz olduklarından neden olcak...
Kahve yapmayı da bilmiyorlar zaten
Aman neyi biliyolar ki...😀
Beyin yok onlarda beyin djfj
Bunu diyenler genelde beyinsiz oluyor
Selamünaleyküm
Birde böyle bir sorunumuz var dimi evde Müslüman dişarida iblis kapanmak veyahutta açılmak tamamen kadının hür iradesine kalmış bir şey ama bizler ise bunu kendi insanımıza dayatıyoruz sen Müslüman olarak önce bi yaşa kurallarına uy zaten senden olan emin ol bi şekilde yapar ama kendisi yapar sen doğruyu yanlışı söyle ama onu karşı tarafın hür iradesine bırak dinimizde hiçbir zorlama yok bu tamamen bizlerin zorlaması Allan akıl fikir versin
Erkekler bakmiyor kadinlar gösteriyor artik şu ayakları gecinn yaa göstermek icin soyunacaksin sonra da bakiyorlar diyeceksin daha ne kadar aşağılık varlıklar olabilirsiniz işte onlarin kocalari gibi d. eyyuz g. avatt olmamak karilarininda o. buu olmamasi icin kadinlarini açmazlar soyundurmazlar hadi bekar kadin soyunjr gösterir de evli kadin niye bunu yapar bu o.. bulukk niye
Çünkü çoğu zaman mesele ahlak değil, sahiplenme duygusuyla karışmış çarpık bir ego oluyor. Başkasının kadınına bakmayı normal görürken, kendi hayatındaki kadının görünürlüğünden rahatsız oluyorlar. Bu da aslında güven eksikliğiyle, toplumdan ne der endişesiyle ilgili. Kadını bir birey değil de, “benim eşyam” gibi görme düşüncesi yatıyor altında. O yüzden özgüvenden çok, baskı kurarak koruduğunu sanıyor.
Giyim kuşam ve davranış gibi konularda kısıtlayıcı olmak kısıtlayanın özgüvensizliğini işaret eder genelde. Her haline ayılıp bayıldığımızı söyleyip sonrasında değiştirmeye çalışmak veya çeşitli kurallara hapsetmek mutsuzluğun kapılarını aralar.
Toplum dinamiklerine hassasiyet göstersin yeter.
Objeleşmesi istemediği için. Erkek pôrnô da izliyor, hayatındaki kadını o içeriklerde de oynatsın madem :d
Alakasız ya
O zaman her bakan için geçerli bu tamamen üçgüdüsel
Peki bakılanlar da birilerinin değer verdiği kadınsa
Tamam mantıklı konuşmayı kes djd
Son noktayı ben koyacaktım 😒
Çünkü kendileri açık kadınlara farklı gözle baktıkları için diğer erkeklerinde öyle baktığını düşünüyor. Kişi önce kendinden bilir misali...
Evet yavru
Ben de tam tersini isterim. Kadınım sonuna kadar açılsın herkes ona hayran hayran baksın isterim. Saçmalık erkeklerin bu yaptığı.
Bu da ironidir inşallah
Ay benden uzak Allah’a yakın. Kendilerince erkeklik taslıyorlar işte, kıyamam
😅🤌
Kadını onun çünkü mantık düz mantık sosi neden olacak😄
Tamam da sen o kadını öyle tanımışsın hani, ne bu kapatma sevdası
O onun artık başkası bakamaz mantığı öncesi mühim değil onun olduğun andan itibaren onunsun..
Mantığını karışlamalı djdj sonra kadın onun istediği gibi yapıyor ve yine olan kadına oluyor çünkü onun istediği hale geldiğinde erkek kişisi evdekini kapatmış olduğundan artık çekici gelmemeye başlar ve yine gözleri dışarı kayar
Karakter yapısı bu tamamıyla gözü dışarı kayan erkek kişilik sahibi değildir.. eşini sevdiğini benimseyen kollayan erkek adamdır..
Evet bunlar iki ayrı konu 🤌
Kendi baktığına beğeni der onun olana bakıldığında benim der 😅
Doğru tespit
😘
Bazı yobaz olan erkek kesimi böyle maalesef. O tiplere mantık aramıyorum. Onların kadınlarında da mantık aramıyorum. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş kadın, ötede eğlensinler 😃
Açık olanlar teşhircilik boyutunda açıldığında sadece erkek değil kadın bile bakıyor
Erkek de kendi kadınının diğerleri gibi açılmasını istemeyebilir
Cevap soruda gizli çok basit başkası bakmasın diye.
Bütün erkeklerin baktığını veya kendi eşlerini kapattığını nerden biliyorsunuz.
Bu kadar kişi ile tanışıklıgınız varsa bir çok dili de biliyor olmasınız.
Helal olsun.
kesinlikle katılıyorum oysa ki aşık olduğu kadında bir zamanlar şuanki baktığı kadınlardan biriydi
Kadınların bu konuyla ilgili yazdığı tum yorumlari okudum, ve su sonuca vardim; Ülkemi kadınları evrimsel biyoloji den haberleri yok
Ben bu soruya cevap veriyordum
Yes, evrimsel biyoloji içinde olan bir durum bu durum
Herkes aynı değil şayet derseniz ki herkes aynı o zaman neden kadınlar sadece paranın peşinden giderler
Çıplağa herkes bakar bunu biliyorlar çünkü. Kendi kadınına değer verdiği için başkaları ona bakmasın istiyor, kıskanıyor.
Erkeklerin çoğu üsturuplu giyiniyor zaten. Göğsünü açan, atlet giyen veya kısa şort giyenler batı özentisi. Şahsen kapalı sayılırım çünkü açmıyorum bedenimi
Hayır bizim kotlarımız üstümüze yapışmıyor. Ayrıca çoğu erkek düzgün giyiniyor. Teşhirci değil
Hoşuna gidiyor ama yanında olunca rahatsız oluyor, tam bir çelişki. Çünkü biliyor başkasının bakacağını
Kendileri baktığı için. Kişi kendinden bilir işi.
Bende çok merak etmişimdir hep. Hadi beyler cvba koşun lütfen;))
Herkesi kendileri gibi pis zihniyetli sandıkları için tamamen
İşte diğer erkeklerin de bakacağını bildiği için... Kişi kendinden bilir işi🤷♂️
çok saçma. İnsanın eşinin güzel olması ve bunu bilerek giyinmesi daha hoş
Bunun bir anlamı yok sadece akıllarınca biz millette bakıyoruz millet bizimkine bakmasın algısı
Herkesi kendileri gibi sapık görüyorlar çünkü.
Dindarim diye gecinip her bo... yiyende onlar ben erkekleri iyi tanirim
Kendi kadınını beğenmediği için değil ki her erkeğin kendi kadınına baktığını bildiği için kıskanır.
Soruyu ters yüz edip düşünün.
Neden kadınlar dışarıda metroseksüel erkeklere bakıp, kendi erkeğinin metroseksüel olmasını istemezler?
Düşünmüyoruz, o kolay olurdu
Düşünmek önemli.
Düşünüyorsan o halde varsın.
🤦🏼♀️ok tamam
Çünkü o bizim kıymetlimisss, cici smeagol...
Kendi kadınını mı 🤮🤮🤮🤮🤮 öyle vir şey yapmaya çalıştığı zaman ayrilmayanlarda sorun vardır o kimki size karisabiliyor olm delirdiniz mi siz öyle bir şey yaptığı zaman yol vereceksiniz o insanın sizi mutlu edebilecegini xusunmeniz tam bi ptallik
Kendi kadınını kapatmak yerine hazır olanını alacaksın. Erkekler mal olmasın
Kontrol hissi ve egodan ötürü aslında bu kadını söndürür.
Kişilerin aldığı kültür yaşadığı çevre dini inanısı etkiler bu durumlari
Sevdiğin kadına diğer erkeklerin de, bakmasını istemediğinden.
Karısından öyle bakicaklarini bildiğinden bakmasınlar diye mesela ben kıskanç biriyim eşime birnin o gözle bakmasını onu hayalinde gezdirmesine kesinlikle tahamulum yokk!
Dışardaki motor. Obje. Eşini kıskanır dışardaki önemsizdir. Bakar göz zevkini doyurur sadece.
Sı ğır oldukları için.
😅😅
Güzel ifade ettin bence djd
Çünkü kot kafalılar 😄
😂
Hem ayranım dökülmesin hem öhöm öhöm öhöm
😅😅
Kişi kendinden bilir. Artık ne fesatliklar geçiriyorlarsa dışarda
Kendi baktığına beğeni der onun olana bakıldığında benim der
Yükseliyoruz kendi kadınlarımıza yükselmesinler diye kapanmasını istiyoruz
Erkeklerin ne yaptığı belli değil
Onlara sormak lazım