Herkesin unutmamak için zihninin bir köşesine kazıdığı bir cümle/ bir not vardır. Sizin cümleniz/notunuz nedir 🤔

Herkesin unutmamak için zihninin bir köşesine kazıdığı bir cümle/ bir not vardır. Sizin cümleniz/notunuz nedir 🤔

Bundan sonrası için derinden, büyük bir sevgi beslememek. İyi niyetimi ziyan etmemek. Her sarılanın dost olmadığını, hançerleyeceği yeri arıyor olma ihtimalini göz önünde bulundurmak. Hiçbir insan evladına gerektiğinden fazla önem vermemek, fazla anlam yüklememek. (Çünkü çok sevildiğini, vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğimiz insanlar evvelâ biz sevenlerinden vazgeçiyorlar) Son olarak; çevreme ördüğüm surların ötesine geçmemek.
Benim aklımın bir köşesinde hep şu cümle asılıdır: "Hayatta en büyük hazine, öğretilerden ziyade tecrübelerin kendisidir." 🌀 Çünkü ne kadar okur, öğrenirsek öğrenelim, yaşayıp hissetmediğimiz sürece gerçek anlamda anlayamıyoruz. Senin aklına kazıdığın cümle nedir? Paylaşmak istersen dinlemeyi çok isterim. 😊
Cevap
3Cevap
Kimseye güvenmemek.. salığa dikkat etmek. faydalı olmak.
190 , esmer yakışıklısı, çıtır baklavalı, geniş omuzlu, köprücük kemikli, sesi karizmatik, tarzı bakımlı, kılsız tüysüz bir erkek kazıdım...🤤💋
ancak kazırsın zaten 🤣 bahsettiğin David'in heykeli değil mi 🤔
Tam 4,4 olsa tabi alırız bir yeri eksik çıkıyor bize tam lazım 💉
kısmet diyelim 🤣
Hemen olsun hemnn
git bul bir yerden 🤣

Bulduğumuz da 😅💉
Bu ne oğlum ölü sevicilerin gecesi mi 🤔
İnce mesaj çatur amcam 😜
nekrofili gibi durdu 🤔
Her şeye rağmen ayakta kalmak , pes etmemek..
aynen düşüyorsak ayağa da kalkmayı bilmeliyiz 👍
Aynen öylee 🥳
Kim ne yaparsa kendisine yapar babamdan öğrendiğim eşsiz derslerden birisi iyilik yapan da kötülük yapan da
"Asla kendi çıkarın için başkasını görmezden gelme."
Bazı insanlar hikâyede kalsın diye değil, ders olsun diye geliyor.
Diyelimki biri kötü bir şey yaptı bana karşı
Bende bu onun kendine öz davranışı bu ise benim kendime öz davranışlarım sorumluluğum neyse onu yaparım. tabi kendime bu kadar açıklamiyorum direkt
"bu, benim o, o" jdhdj
Birçok şey var... var yani bir şeyler
tamam işte ne var onu soruyorum zaten 🤔
önerilen filmleri yazdım daha çok ama
aması ne 🤔
ama fazla gelmis hızlı oku anlarsın
hızlı okudum gene aynıydı. Ama'yı çıkarınca oldu 🤔
Harbiden ama fazla oraya neyse
evet sana bundan sonra ama kullanmak yasak 🤣
tamamdır kullanmıyorum 😄
anlaştık 👍🤣
Ne olursa olsun düşme, düşsen bile belli etme. Çünkü düşene her zaman tekme vururlar
" Benim hayatm zaten bitmiş"..
neden bittiğini düşünüyorsun 🤔
Olmak ya da olmamak.
Hamlet diyorsn 🤔
Umut her zaman vardır
İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn..
Kendi sözüm. Her çekice bir balyoz var.
Herkes her şeyi yapar
Herkes yalnızdır
Vazgeçmemek.
Neyden 🤔
mantıklı 🤔