Aklınızın bir köşesinde yazan bir yazı var mı, varsa bu yazı nedir?

Aklınızın bir köşesinde yazan bir yazı var mı, varsa bu yazı nedir?

Genelde Joker replikleri var ya da filmlerden ve dizilerden hatırladığım hayata çok uygun olduğunu düşündüğüm sözler de var.. mesela insanlar size son anlarında gerçekte kim olduklarını gösterirler.. ya da ya iyi olarak ölürsün ya da kötüye dönüşecek kadar uzun süre hayatta kalırsın.
“Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen hiç ol… Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı; nasıl ki çömleği ayakta tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil “hiç’lik bilinci”dir.
Yazı değil birinin bana söylediği bir söz
Insanların yaptıkları davranışlardan ve söylediği sözlerden sen sorumlu değilsin bunu değiştiremezsin sen ancak kendi yaptıklarından mesulsun
Kışın derinliklerinde nihayet öğrendim ki içimde yenilmez bir yaz vardı/Albert Camus.
(Yazi sevmediğim ama yaza yenilmek istediğim zamanlardan aklimda kalan bu söz oldu.)
Cevap
23Cevap
Sana karşı haddini aşanı, hududu geçeni; bal olsa kâsende, altın olsa kesende tutma..
Kimseye yüz verme ki astarını istemesinler. Halbuki yüz verdiğine şükret demi niye illa astarını istiyorsun mesela.
Değil mi astarı alıp ne yapacaklar 🤔
hiç yüzümüzü görenler cennetlik 😏
tamam vermem 🙄
Focus on the solutions not on the problems
Ortaokuldaki İngilizce hocam söylemişti o zaman sanırım çok tekrar ettim hâlâ çıkmıyor aklımın bir köşesinden
Zor olan ne biliyomusun? Çığlık çığlığasın ama sesini duyan yok...
genelde öyle olur :)))
Aynn...👍🏼
Mahı recebin ikinci gecesi garbı şimali semtinde cenebi şark canibine mütevellit bir kevkeb-i dümbale dar-ı tab-dar...
Cümlenin bu kadarı aklımda
Düzenim bozulur hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin ki, hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını.
Şems-i Tebrizi
Uçurumlar var diyorum.. insanla insan arasında, kendiyle kendi arasında, kendiyle başkası arasında uçurumlar var.
Çakallar etrafta aslan ayağa kalkana kadar cirit atar.
İnsan için meşguliyetten daha iyi bir tedavi yoktur.
“5 yıl sonra hatırlamayacağın bir şey için 5 dk dan fazla üzülme.”
Tüm insanlar eşittir, bazı insanlar daha eşittir.
Benim hayatta yegane fahrim servetim Türk'lükten başka bir şey değildir. Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK ümüzün bu sözü hep aklımdadir

💁♀️
Çehov'dan bir alıntı
En son siteden birinde gördüm şu an unuttum kimdi Az insan çok huzur hoşuma giden bir söz oldu ve aklımda kaldı
Kuldan kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
Gözden her zaman gözyaşı düşmez azizim bazen de insanlar düşer
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
“ kursağımda, tüm çiçekleri kurşuna dizdirecek bir âh var ”
Bir şeye kizar kirilirssm içimden" ölüm var " derim
Yorgunluktan, kılıcını baston niyetine kullanan samuray gibiyim.
Gidenler sevinçliydi. Geride bıraktıklarına karşı ayıp olmasın diye üzgün görünüyorlardı.
Merak etme onaracağım senin o küçük kırık kalbini (bana söylenmiş bu cümle).
Ancak herşeyi kaybettiğimiz zaman herşeyi yapmakta özgür olabiliriz
~Fight club
Kimseye güvenme. Herkesin ikinci bir yüzü vardır
Mezarlıklar kendini bulumazlar ile sananlar ile dolu
Ben mevlana değilim adam olun öyle gelin diye bir yazı hoşuma gitmişti
Bu dünya iyi oynayanların yeri yeğen.. 😉
@Ece84949 büyüyü bozma 😊 hoşuma gidiyor diz yemek 😊
Niye öyle diyorsun 😔 zevkler ve renkler ama 😔 sencede hoş değil mi ama tek hareketle yerdeyiz mis gibi 😊
Bence çok güzel 😄 daha ne istiyorsun işte tek dizle yerde sevgilin böyle olsa dizinle adam edersin tartışacak kavga edecek olsanız tek dizle halledersin olayı 😄😄
Sonuna kadar eminim bende asla yalan olmaz 😌 istersen Instagram adresimi verebilirim bakabilirsin ordan paraşütle fotom var ama belli olur. Bende asla yalan olmaz sağlıkçıyim 112 de çalışıyorum
Aaa meslektaş miyiz 😄 güzel 😄emin ol tedaviye ihtiyacım sayın meslektaşım 😊 ve senden ricam beni on yargı ile karşılama 😌🙏 emin ol efendi kendi işinde gücünde çalışanim 🙏 sadece bu durum var hobim olarak. Onun dışında sevmek sevilmek değer verip değer görmek hoşuma gider. Tanisan çok daha iyi anlarsın beni @ece94949
Teşekkür ederim sayın meslektaşım 😄 @ece84949 güzel bir istek aslında dusunsen sende hak verirsin 😄 düşünsene arada sevgiline kızıyorsun ve dizle işi cozuyorsun 😄 kadınların en sevdiği hareket aslında 😄🤣🤣
@ece84949 emin ol ki seversin 😄 benden kimseye zarar gelmez çok tatlış minnoş bir beyim karşı tarafı mutlu etmek için elimden geleni yaparım herşeyim normal öyle söyleyim sana 😊ama buda ekstra bir hobim diyim 😄 emin ol çok tatlış olur bunun ilişkiye yansıması 🤗
@ece84949 hemen uyumasaydiniz ben zaten nöbetteyim sizde nobetteyseniz tutmayım tâbiki de 🙏 bu arada sizin branş neydi hemşire misiniz 😊
@ece84949 uyudunuz mu
Çat çat çatlatiyile beni çat çat çat çatlatiyile beni çatur çatur çat çatlatiyile beniiii
Var kendini sev kimse senden değerli değil sözü hep aklımda
İnsanlara güvenme yarı yolda bırakırlar.
Kendini sevmek temel ihtiyaçtır.
Hak edene hakkını ver
Zafere giden yolda çekilen çile Kutsaldır!
Kıskançlık gizli bir hayranliktir..
Bin bilsende bir bilene danış
Olmasam da olurmuş…
Kaderim dedim üzülmedim ki
En kötü hikayenizi en güvendiğiniz insanlar yazar.
Telefon not defterine kayıt ederim
Aci aciyi bicak sancıyi keser
Kendine değer ver.
Fakire kuku vermişler gitmiş billurlarını sokmus
aklindaykiyle yaşar, yanındakiyle ölürsün
Bir soz bin buyu yerine gecer.
Muutlu günler bitti !
Asla vicdanını kirletme
Aklım köşeli değil 🥺
hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın
Aklımda bir sürü düşünce var yazı yok.
Bana o yardan dostlar bir haber verin