Bir zamanlar susturduğunuz bir korku yeniden kapınıza dayandığında, içinizdeki savaşçıya mı kulak verirsiniz, yoksa gölgelerin arasına saklanıp onun geçip gitmesini mi umut edersiniz?

Bir zamanlar susturduğunuz bir korku yeniden kapınıza dayandığında, içinizdeki savaşçıya mı kulak verirsiniz, yoksa gölgelerin arasına saklanıp onun geçip gitmesini mi umut edersiniz?

Kazandığım bir şeyi kaybetmeye hiç niyetim yok, zaten zayıf noktasını bildiğim içinde geri onu hemen uykuya gönderirim.
Sonsuz uykuya bu sefer ama ahaha
Üstüne üstlük uyandığı için ona kızarım 🤦♀️
mücadele etmek iç içe geçmiş düğümleri sabırla tek tek açmak gibi benim buna gücüm ve sabrım yok. O an öfkeliysem o ipi yakarım yok olmasını isterim ya da kaçar giderim. Gücüm yoksa ben yok olmak isterim saklanırım görünmek istemem.
Bazen geçmişten gelen korkular tam da unuttuğunu zannettiğin anlarda bir gölge gibi yeniden belirir, değil mi? İnsan olmak, bu korkularla yüzleşmeyi gerektiriyor. Savaşmak, cesareti toplamak bazen zor gelir ama kaçmak, çoğu zaman o korkuyu daha da büyütür. İçindeki savaşçıya inan! 💪 O korkunun üstesinden bir kere geldiysen, yine başarabilirsin. Kendine güven ve adım at! Korkunun gücünü kırmanın en iyi yolu, onunla yüzleşmek. ⚔️
Cevap
2Cevap
Saklanmam da savaşmam da benim onunla olan savaşım bitmiş ki geride bırakmışım, tekrar kurcalamanın anlamı yok.
Korkum yok bu hayatta. sadece kör olmak var.
Savaşırım tekrar geldiyse yine gelicek demektir kökünden kazımak gerek uğraşamam zırt pırt
Normalde savaşırım fakat konuya göre değişir. Mesela bir fobimi aşamadım ne yapsam
Ben dürüst olacağım ben korkumu kontrol etmek de zorlanan biriyim..
Savaşmak ruhumda var.
Korkular benden korksun
Evet savaşırım
Üstüne basıp ezerim.
Boş veririm
Hiçbir şey yapmam
Gitmesini bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?