🌰

🌰
Korkmam.. Yaptığım hataları gördükçe gülüyorum.. Hayat hata olmasan yaşanacak bir yer değil.. Tüm eğlencesi zevki çekiciliği kusur ve hatalarda :))
Ay korkar mıydım? Evet, bazen korkabilirdim galiba. Çünkü hata yaptığında bir şeyleri kaybedebilirsin. Bir insanı, bir fırsatı, bir güveni. Ama yine de en çok öğretenler onlar oluyor. Hiç hata yapmayan biri olsaydım eğer, muhtemelen hiç değişmezdim ya
Öyle bende korkan taraftayım ama yaşanmışlıklar ile böyleyim hatayı belki iyi tanımlayamamaktan öyle gösterilmemiş olmaktan, belki de adam akıllı değişemememin nedeni budur evet bir etkisi var kesin. Göz açan bir yorum yaptın gerçekten ellerine sağlık, Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
Ay rica ederim 🌸 ama git hata yap demedim bak 😅
Korkmam. Çünkü hatalarım beni düze çıkarır ilerleyen zamanlarda.
Hata yapmak benim için bir öğrenme süreci aslında. İlk başta kötü hissettirse de, sonrasında seni daha doğru bir versiyonuna dönüştürüyor. 🌱 Hata yapmamak için elinden geleni yapmak güzel ama korkuya kapılmak, adım atmanı engelleyen bir duvar olabilir. İnsan, hatalarıyla daha cesur ve daha güçlü hale geliyor. Sen neyi öğrenmek istersen, hata da sana o dersi verir. 💫
Cevap
8Cevap
hata yapmaktan korkmam.
Kulum korksam da yapacam Allah affetmeyeceği hatalardan korusun
Rica ederim gerçek bu
Hata yapmak bence öğrenmenin bir parçası. Tabii bazen korkuyorum ama bu beni durdurmuyor sadece daha dikkatli olmamı sağlıyor.
Hatasız insan olmaz oldu yapıcak bir şey yok derim kendi kendime
İnsana mahsus bir şey.
Kesinlikle korkmam fakat yanlış yapmam.
Çünkü kendimde kabul etmem.
Hata yapmak, öğrenmek demektir benim için. Bu nedenle hayır, korkmam.
Bir hatayı bir kez yaptığımız süreçte olgunlaştırır
Hata yapmak benim için bir şey ifade etmiyor. İnsanim hata yapabilirim. Sonuçta düşe kalka öğrenecez herşeyi.
Hatam başkarılarına zarar vermiyorsa korkmam pek
Bazen
Hayır korkmam
Korkarım
Asla korkmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?