Sabah börekçi de bir tane milföy alabilir miyim diyeceğim yere bir tane milf alabilir miyim dedim. Elemanla 3 sn göz göze geldik ve muhtemelen bir daha oraya gitmicem 😃
Korkmuyorum. Ama çevremdeki birçok insan hata yapmaktan korkuyor. O kadar herşeyi iyi yapmaya çalışıyorlar ki en ufacık hatalarında azar işitecek duruma geliyorlar. Sonra da başkası yapsa sorun olmaz ama ben en ufacık hatamda azar yiyorum diyorlar. Sonra kendilerini değersiz hissetmeye başlıyorlar. Aslında en içte yatan duygu değersiz hissettikleri için değerli olduklarını hissetmek için hatadan kaçıyorlar. Hata yapmaktan değersiz hissetmemek için kaçıyorlar. Mükemmelliyetçilik burdan geliyor. Sağlıklı da değil. Hiç kimse mükemmel değil. Olmak zorunda da değil. Kabul et. Mükemmel olmak zorunda değilsin. Hata yapabilirim. Yani bunu söylemekte yetmez. Bu bilince gelmesi gerekir. İnsan kendi kendini sıkıştırıp hasta edebilme potansiyeline sahip bir organizma😃 Kendimizi olduğumuz gibi kabul etsek yönetilmeye ihtiyacımız kalmaz...
Korkarım desem de bir şey değişmez korkmam desem de bir şey değişmez. İnsanız sonuçta illa ki yapıyoruz yanlışı. Böyle böyle de bir şeyleri görüyoruz, öğreniyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
Yanlış yapmaktan korkmam. çünkü illa ki hata yapacağım hayat bu.. kimse hata yapmadan yaşamıyor. bu yüzden de dersler alarak yoluma devam etmeyi tercih ediyorum.. ama gereksiz risk almadan
Yani yapacağım yanlışlara göre değişir tabii ki hayatımı etkileyecek bir yanlış yapmaktan korkarım Ama bir şeyleri öğrenirken öğrene öğrene yanlış yapmak doğrusunu öğretir
Korkmam ama yanlış yapmamaya çalışırım. Mantığımla hareket eden biriyim genel olarak hata yapmamaya çalışırım. Yaptıysamda bidaha dikkat ederim. Korkmam.😎
Ay nolcak milf demissin anlamistir o zaten bizde de çok oluyor böyle şeyler.. hiç korkmam yanlış yapmaktan. Hatta yaptığımda kendi kendime espriye vurur gülerim