Merhabalar Herkese 🌸

Yanlış yapmaktan ölesiye korkarak nasıl geçer hayat?
Merhabalar Herkese 🌸

Yanlış yapmaktan ölesiye korkarak nasıl geçer hayat?
Yo hayır korkmuyorum. Ben bir insanım ve mükemmel olmak zorunda değilim. İşimle alakalı konularda hatasız davranmaya çalışırım zira dikkat etmek gerekiyor kesinlikle. Fakat daha duygusal boyutta insan hata da yapmalı. Keyifli geceler..
Hayır yanlış yapmaktan korkmam çünkü hayat demek zaten hata yapmak demektir yani sevdiğim bir söz vardı hatta hiç hata yapmayan kişiler hiç bir şey denememiş kişilerdir diye bu yüzden de yanlış yapmaktan ya da hata yapmaktan korkmuyorum her zaman için başarmayı denerim yanış mı yaptım hiç sorun değil tekrar denerim hata yapa yapa zaten insan olduğu kişi olur kendini geliştirir her zaman için
Öncelikle hayatta yanlış yapmak plansız ilerleyen kişilerin sergilediği bir durumdur ve genellikle her şeyden pişman olurlar. Yanlış yapmaktan korkmuyorum çünkü hayatımda önemli konularda planlar neticesinde hareket ederim günün sonunda planlarım istediğim sonucu vermezse buna yanlış değil tecrübe der geçerim.
Önceden çok korkuyordum. Her şeyini kusursuz ilerlemesi gerekiyor gibi bir hisse kapılıp duruyordum. Son zamanlarda hata yapmamın çok normal olduğunu kendime kabul ettirdim ve artık hata olduğunu bildiğim halde yapmak istediğim şeylerin peşinden koşup hatalarımı bile deneyimliyorum
Cevap
57Cevap
Korkuyorum ama ölesiye değil. Telafisi olmayan yanlışlardan korkarım ve bu gereklidir. Korku insanı güvende tutan bir duygudur
Evet korkarım dikkat ederim. Hatalarımdan ders alırım fakat sürekli de hata yapamam
Korkuyorum kontrolu kaybetmekten çünkü daha önce kaybettim😔
O korku bende de var :/
şu an Allaha şükür kendime geldim zihinle aklımla kimsenin oynamasına izin vermiyorum
Hayatta en iyi tecrübeler, yanlışlardan doğmuştur. O yüzden devam.
Çok doğru. Yanlış yapmasaydık günün sonunda tecrübe kazanamazdık.
Her zaman tecrübe kazanırsın ama yanlışlardan duyduğun pişmanlık kızgınlık veya keşkeler ona ayrı bir anlam kazandırır.
Onceden cok korkardim yani konu ne olursa olsun yanlis olmasindan ecel terleri dokerdim. Olanlla bitene ve ecele care olmayacagini iyice benimsedikten sonra daha cesur ve cesaretli oldum. Bu brnim yasam felsefem deneme yanilma, yanlis dogruyu bulmak cesaret ister
Yaptığım yanlışlar bana doğru
başkalarına yanlış geliyor ise korkmuyorum 🐣
yanlış yapmaktan korkmam yanlış yapmak tecrübe kazanmak demek bana göre
tecrübenin iyisi kötüsü olmaz
Yanlış yapmaktan korkmam. Çünkü yaptığım yanlışlardan doğruyu buluyorum. Ben doğruyum diyen insanlar her zaman yanlıştır, bu da bir gerçektir
Yanlış yapmaz isek doğru yapmayı kesinlikle bulamayız. Hayatta doğru düzgün tecrübe edinemeyiz. O yüzden yanlış yapmaktan asla korkmuyorum.
Yanlış yapmadan doğruyu bilemeyiz.
Yanlışlarımla mutluyum çünkü beni ben yapan o yanlışlardır.
Korkmuyorum çünkü bu sayede doğrusunu öğrenmiş oluyorum.
Korku odaklı bir yaşam tarzını tasvip etmiyorum. Deneyim ve cesaret beni açıklıyor.
Yanlış yapa yapa doğru bulunur ki, bu yüzden ne gele gele
Yanlış yapmaktan korkmuyorum bugünkü doğru kabul edilen şeylerin bir sürü yanlışın sonucunda ortaya çıktığını biliyorum. O yüzden yanlış yapmak tecrübe edinip doğruyu bulmak konusunda çok önemli.
Hayır korkmuyorum. Ben bunu hayatıma girenlere de çok net şekilde söylüyorum. Ben yanlış yapmam diye. O kadar kanı bozuk veya karaktersiz değilim.
Hayır korkmuyorum insanız yanlış yapabiliriz doğruyu belkide o yanlışı yaparak bulabileceğiz cesur olmalıyızki adım atabillelim ileri gidebilelim
Hayır çünkü korktuğunu yaşar illa sınanırsın hatasız kul olmaz bazen yanlış yapmakta tecrübedir doğruyu bulmaya
Bazen bile bile yanlışa yürüyorum ama yanlış olan ile beni tehlikeye düşürecek olanı ayırt edebiliyorum
Evet yanlış yapmaktan çok ama çok korkmak gerekir ama hata herzaman yapılmalıdır öğrenme hata olmadan vücut bulmaz
Yanlışlar, doğruları bulmak için bir kapıdır. O yüzden korkmadan yaptım. Doğruları buldum, yanlıştan uzak durdum
Yanlış da sevdiğim bir kızı kaybetmekten korkarım örnek yanlış anlaması bu yüzden aşık olduğumu söyleme de arada kalırım
Aslında yanlış Yapmaktan değil, bir yanlışım yüzünden sevdiğim insanları kaybetmek korkuyorum.
Yanlış yapa yapa öğreniriz bişeyleri bu yüzden korkmam
yanlış yaparak doğrulara ulaşılıyor bazen korkmam o yüzden
Yapmamaya dikkat ederim, o da nezaketen. Aslada korkmam çünkü korkmak insanı yanlışa sürükler.
Yanlış yapmaktan korkuyorum açıkçası her zaman ehemmiyetliyim
Korkmuyorum. Korktukça yanlış yaparsın.. Korkunun seni ele geçirmesine izin veremezsin..
Morbius'tan mı gif? Hayır korkmuyorum çünkü yanlış yapmazsak öğrenemeyiz
Korkuyorum ama yapacağımı da yapıyorum... Akillanmaz bir salagim
Herkes hata yapar mükemmel yoktur olmak zorunda değilim
Yanlış yapmaktan korkmuyorum çünkü yaptığım yanlışlar er ya da geç beni doğru yola götürecektir
Doğrusunu bilmekte olur, hatada olur her hayatımızda var.
Hayatımda aldığım kararlarda evet, yanlış yapmaktan korkuyorum
Sadece işimle ilgili korkarim.. gerisi onemsiz detay.
Hata yapmaktan korkan insanlar boşuna yaşar bu hayatı.
Ben hiçbir zaman seçimleri mi yaptıklarımı yanlış yapmam doğru ve zeki bir şekilde yaparım
Evet yanlışı sevmem ama aldatmak yanlışsa yanlış yapıyorum.
Aslında korkmam çünkü yanlışlar bizi olgunlaştırır.
Hayır yanlış yapmaktan korkmuyorum ama yine de en az seviyede olması için dikkat ediyorum her zaman
Hatasız insan yok hatalardan ders alabildikten sonra problem yok
@DorothyBabe iyi akşamlar, burada yeniyim de ben. bir şey sordum kaldırıldı hemcinsimede güvenip soramıyorum. Mesaj atamadım bu arada xper yetmiyormuş rica etsem dm yazar mısın
Çekinirim ama korkmam
Doğru düzgün insana yanlış yapmaktan korkarım. Zor bulunup kolay kaybetmek istemem
Bulup/kazanıp
Korkmuyorum bilmediğim bir şey için hayatta korkmam kimse bildiği şey için kolay hata yapmaz zaten. ya da bilinçli yapıyor diyelim
Geçmez hiçbir şeyden korkmamak gerek şu olur diye düşünmek yerine en fazla şu olur diye düşünmek gerek.
Ne gibi yanlış mesela? Yanlış yapmaktan korktuğun konularla ilgili gerekli tedbirleri alıyor musun peki?
Baktım zamanında bana karşı çok yanlış yapılmış bende yaparım nolmuş yani yanlışı yapmadan doğru kavramına nasıl erisebiliriz ki
Korkarsan yanlış yaparsın o zaman bilmediğin şey içinde korkma öğren
İnsan mukenmel deyil yalniw yapa bilir. Onemli olan yalniwlardan ders cikarmaq
duruma göre
Korkarım o yüzden çok dikkatliyim
Hayır yanlışlar yaparak öğrendim hayatı
Yapmaktan son derece korktuğum yanlışlar var
Beni öldürmeyen her şey beni güçlendirir.
hayır korkmuyorum
en fazla ne kaybederim
Kasıtlı olarak hata yaparım
Bundan korktuğum için iyi düşünüp hareket ederim
Düşmeden kalkmasını öğrenemeyiz ki.
Hayatım yanlışlarla dolu
Başkalarını etkileyecek yanlışlardan korkarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?