Hepimiz biliriz ki, her insan hatalar veya yanlışlar yapabilir. Anca gene de mükemmele oynamayı seviyoruz sanki. Hata yapmaktan korkmak yerine yaptığınız hatayı telafi etmek daha hoş olur. Hata veya yanlış yapmak seni korkutur mu?Kimsenin onayını istemiyorum
Hiç hata yapmadan bir yaşam hayali sürenler toz pembe rüyasından ayrılıp gerçek hayata dönmeli. Hatadan hiç kimse kaçamaz, her insan hayatının belli bir döneminde hata ya da hatalar yapar. Bize tecrübe kazandıran şey ise yaptığımız hatalardan çıkardığımız derslerdir. Bu yüzden kaçamayacağım bir şeyden korkmam. Ancak büyük hataların bedelini ödemeyi de istemem. Bu yüzden her olaydan büyük dersler çıkarıp büyük hatalar yapmamaya dikkat ederim.
Yanlış yapmaktan korkmam dersem biraz yersiz olur. Öngörülebilen yanlışlara bayılmasam da elimde olmadan evet yine yanlış diyebiliyorum. Tabi bu pişmanlık olmuyor çünkü bilerek ve isteyerek yaptığım durumlar.
Evet, korkarım. Fakat şu bir gerçek ki, korkudur insana hata yaptıran. Ne kadar çok korkarsam o kadar çok hata yaparım. Bu nedenle elimden geldiğince korkularımı dizginlemeye çalışıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hata yapmaktan ne kadar korkarsa insan, bir o kadar da hata yapar. Evet yapmaktan korktuğum hatalarım var ve çokta hata yaptım. Tecrübe edindim, yoluma devam ediyorum.
Bana göre hata olmayan şey baskasina göre olabileceginden yaptığım şeyleri kendi düşünce yapıma, yaşayışıma göre degerlendirip hata olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum ama bu hata yapmaktan korktuğum anlamına gelmiyor.
Evet korkarım. Cunku en ufak yanlışımda beni yerin dibine sokuyorlar. Herkes oyle kendileri yanlış yapsa birsey yok. Ben yapinca sorun önemli olan ne kendi yanlışlarımı duzetebiliyorum.