Sizin de kendinize göre önemli olan bir olayda arkadaşlarınızın ve hocanızın verdiği güzel ve unutulmaz tepkiler aldığınız oldu mu?

Ayy 15 günlük gitmiş olduğum umreden 5 gün önceki cumartesi günü gece saat 2.30, 3:00 gibi evime sağ sağlim geldim Ama dün üniversiteye 15 günlük ara verdikten sonra arkadaşlarım ile sınıfta ilk kez buluştum Hepside beni çok ama çook özlemiş Valla herkes allah kabul etsin, hoş geldin gibi sözler söyledi Ben bir o kadar mutlu oldum ki Ana birde sınıfımızın sorumlusu olan hocamız bile benim gelmemin üzerine hoş geldin, allah kabul etsin gibi sözler söyledi Bu benim için o kadar güzel bir duyguydu ki Resmen kendimi gökyüzünde uçuyormuş gibi hissettim Zaten dün hocama mekke ve medineden almış olduğum bir tane zemzem suyu, iki tane hurma ve iki tane de hediye aldığım için direkt kendisine vermiştim Arkadaşlarıma da bugün içerisinde zemzem suyu ve hurmalarını veririm diye düşünüyorum Neyse bunu neden bu saatte söyledim Vallahi bende bilmiyorum Hem hala uykum gelmediği için bugünkü özel ve unutulmaz anımı öylesine anlatmak istedim
Güncellemeler
6 ay
Evet açıklama kısmını epey bir uzun yazmışım Ama ne yapayım İçimden gelen her şeyi yazmak istedim Ondan yanlış anlaşılma olmasın Yani soru ve açıklamayı sadece öylesine canım sıkıldığı ve uykum gelmediği için yazayım dedim
Güncellemeler
6 ay
Yok anam uyku gitti bende Umarım yarın hocayı uyuklayarak dinlemem Yoksa ayıp olcak yaa Ha birde kendisi en sevdiğim hocadır Uykuu gel geri bana
Sizin de kendinize göre önemli olan bir olayda arkadaşlarınızın ve hocanızın verdiği güzel ve unutulmaz tepkiler aldığınız oldu mu?