İyi hafta salonları
Sizin için efor sarf eden oldu mu hiç? Tepkiniz neydi?
İyi hafta salonları
Çabaladığını hissettiğim bir kişi oldu sadece. Şu dönemde nedense dönüp dönüp onu düşünüyorum. Eski romantiklerden, konuşmayı kabul edene kadar gece sabaha kadar kapında beklemeler, seni senden fazla düşünmeler, elinden geldiğince yardımcı olmalar… Güzeldi ne yalan söyleyeyim. Ama geleceği olmayan bir ilişkiydi. Aileler karşıydı. Huzur bulamayacaktık. Kimseyle ömür boyu mücadele edecek gücüm yoktu.
Peki Aileler mi haklıydı, yoksa ailelerin tamamen egosal durumlarımı
Şu an daha net baktığında
Haklıydı ya da haksızdı diyemem, sonuçta sonuna kadar gidilmedi. Ama deneme yanılma yöntemine kurban edilemeyecek kadar sağlam zemin üzerine kurulmalı, evlilikler. Bu konuda ailemi daha sonra çok iyi anladım. İyi bir insandı, fakat denk değildik. Bunu asla ego yaparak söylemiyorum. Ama ben Avrupada yaşıyordum, o Türkiyeden gelmişti. Yabancı dili yoktu. Üniversite okumamıştı, benim tahsilim devam ediyordu. Ben dini değerlere önem veren biriydim, onun ise din sadece dilinde olan birşeydi. Onun ailesinin kültürel değerleri benimkinden çok çok farklıydı. O ailenin gelin anlayışı ve gelinden beklentileri muhtelen bana uymayacaktı. Benim ailem ise onu başından beri “hiçbir baltaya sap olamamış” olarak görüyordu. Sorumsuz değildi, tembel değildi ama pek denk olduğumuz da söylenemezdi. Ahlakî değerlerde de uyuşmazlık vardı. Ben mahremiyete, kadın erkek ilişkilerine aşırı dikkat ederken, evlenmeden hiçbir erkekle el ele göz göze kırıştırmayı tasvip etmezken, o sevgilileriyle baya ileri gidebilen bir insandı. Ayrıca ailesinde aldatma, karısının üstüne bir tane daha kadın kaçırma, böyle saçma sapan ahlaksız olaylar vardı. Totalde şunu diyebiliriz: Ailemin bir bildiği vardı.
Cevap
4Cevap
Getir kuryesi sağolsun asansörsüz çıkarır ürünleri jdjdjd
Haha çok iyi, öyle bir reklam vardı
Hayır kimse çabalamadı benim için
Şimdi muhatap olduğum insanlara bakınca geçmişte bıraktığım birine haksızlık etmişim gibi geliyor ama geç artık
Geç değildir. Yiğidi öldür hakkını ver demişler
Bence olmadı. En çok seven bile kılını kıpırdatmıyor. Neymiş efendim yarını belli değilmiş. Benim sanki çok belli skfkakdkfk
Evet oldu ama güven vermedi
Nasıl?
Herkese mavi boncuk dağıtan biriydi de o yüzden.
Yalandan efordur o
Aynen öyle
Arabamin yitmisti o olur mu😂
Güzelmiş smsndn
Evet oldu ama love bombing ti
Oldu elbette
Hayır olmadı
Üzüldüm şimdi senin adına
Olmadı
Olmuştu
Olmadı o yüzden tepkimi bilmiyorum
Bilmem olmuşdur