Rabbimin adaleti asla şaşmaz iki sene geçmiş üstünden ama dün gibi hatırlıyorum 😊

ah almak basit bir şey değil. zira
kimseye beddua etmedimPeygamber Efendimiz (A. S.) “Kim birinin kalbini kırıp onu ağlatırsa, o kişinin bedduasından sakınsın. çünkü gözyaşları yere düşmeden ne dilerse o olur” ben kimseye beddua etmedim, umarım bana da kimse etmemiştir inşallah.
Cevap
9Cevap
Yok olmadi. Sinirleri tepeme cikaran bunu da yapmazsin ya dedigim insanlar oldu ama ahimi alan olmadi. Beddua etmeyi sevmem ben anlasamadim diye birinin mutsuz olmasini da istemem. Herkes mutlu olsun. Bizim enerjimiz yildizimiz uymamistir yollarimiz ayrilmistir ama herkes kendi yolunda huzur bulsa guzel olur.
( kendimi pollyanna gibi hissettim birden 😅)
Merhaba.
Şairin dediği gibi ; Biz kırıldık daha da kırılırız ama, katil de bilmiyor öldürdüğünü.
Bizleri üzeni üzemiyoruz, bu da peygamber sünneti.
Olmadı gibi. Emin değilim. Seni kim üzdü, eski sevgilin mi o? Senin gibi güzelini de üzmek ne bileyim yani.
Ömrüm. boyumca bir kişi ahımı aldı oda şu an yaşayan ölü sanki zerre üzülmüyorum dua da etmiyorum şeytan bile görmesin onu şeytan onun yanında gunahsizdir ya
oldu ve ben sirf ahirette yuzunu gormeyim diye hakkimi helal ettim
bu zamana kadar sadece bir kişi ahımı aldı, o da ahımı aldıktan birkaç ay sonra kanser oldu
maalesef üzen cezasını buluyor Allah şifa versin
Allah'ından bulsun diyeceksin :)
Ooooo 😊
Evet oldu, kendisi dedi nasıl ahını aldıysam bir türlü yüzüm gülmüyor diye
Ne yaptı konuştuğun kişi sana
Olmaz olur mu çok kişi
evet hemde çokkk aman alsın umrumda degil
ahımızı verdik evet :D
Oldu
Oldu ama ona birsey olmadi
Oldu yaşattığını yaşadı
Oldu