Cin çağıran oldu mu aranızda? Tepkiniz ne oldu?

Saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çağırmadan önce ben de varlığına inanmıyordum fakat inanmayanlara da hak veriyorum.

Ben fincanla toplam 3-4 kere çağırdım ilk çağırdığımda geleceğini düşünmüyordum, başkalarından duyduklarımı sallamasyon diye düşünüyordum fakat ilk çağırdığımızda fincan oynadığında korkudan gözlerim dolmuştu ve çok şaşırmıştım. Aslında bu olayın benim dine bakış açımı biraz değiştirdi çünkü bundan önce kuran acaba bir başkası tarafından yazılmış olabilir mi diye aklımda soru işareti vardı fakat cinlere tanık olduktan sonra gerçekten inandım.

Cin çağırdıktan 1 hafta sonra bir de apartmanın bodrum katında çağırmıştık. Sürekli arkadaşlarla toplanıp çağırası geliyor insanın. Daha sonrada bu sene universitede 1 kere daha çağırdık ve bir daha çağırmayı düşünmüyorum çünkü musallat olma ihtimalleri var ve insanın gerçekten psikoloji bozuluyor.

Üniversitede kaldığım evde tek başıma kalamıyordum ki bu sene evi değiştiriyoruz (Cinden dolayı değil) Fincanı başkası oynatıyor diye düşünenler olabilir ben de bu ihtimale karşılık annemin kızlık soyadını sordum ve bu sorunun cevabını tek bildiğim halde annemin kızlık soy adını fincan ile yazmıştı. İstek olursa çağırdığımızı merak edenler varsa konu üzerinden yazabilirim.

Sizin bu konu ile düşünceleriniz nelerdir?

Güncellemeler
+1 yıl
Universitede çağırdığımızda korkudan evi terketmiştik ve 4 kişiden 3ümüz cenabetdik.Eve geldiğimizde mayoları giyip herkes sırayla birbirini bekleyerek boy abdestş almıştı :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada gelecek cevaplara şimdiden yanıt olarak şunu söylüyeyim,biz türkçe konuşuyorduk oda türkçe olarak karşılık veriyordu.Eğer derseniz türkçe nasıl biliyorlar orasını bende anlamadım gitti.Bilen varsa yazabilir.
Cin çağıran oldu mu aranızda? Tepkiniz ne oldu?