En sevdiğin anın ne? Bunu fotoğraf makinesinde mi yoksa telefonunda mı saklarsın!

Anı biriktirmeyi sever misiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En sevdiğin anın ne? Bunu fotoğraf makinesinde mi yoksa telefonunda mı saklarsın!

Anı biriktirmeyi sever misiniz?
En güzel anıları aklımda tutarım. Diğer yandan fotoğraf çekmeyi severim. Arabamda fotoğraf makinamı hep gezdiririm. Güzel bir enstantane yakaladığım anda da hiç üşenmem. Dururum, gerekiyorsa tripodumu kurar ve o anı çekerim.

Bunlar sadece birkaç örnek
@Aylinn121 teşekkür ederim. Bunlar pc üzerinden en kolay ulaştığım fotolar. Daha onbinlerce spontane çektiğim enstantane vardır 😎😊
Severim hem makineyle hem telefonla ikisiyle de yaparim ama yapabilsem daha cok makineyle yapmak isterdim öyle pek biriktirebilecegim bir anılarım olmuyor yaşamadigim icin isterdimki iyi bir makinem ve lenslerim olsun cantasina koyayim cikayim Türkiyenin her yerini gezeyim hem fotograf hem video cekeyim durmadan uyumadan gezmek isterdim
Severim anı kutum da var odamda eskiden anı köşem vardı bana ne hediye edilse o köşeye koyardım zamanla çok fazla oldular köşe yetmedi odaya taşıdım anı odası oldu :) ve anılarımı hafızamda tutmayı severim fotoğraf makinem vardı ama bozuldu bu yüzden çoğunlukla telefonumu kullanırım
Anılar, yaşadığımız hayatın tatlı birer yansıması aslında. Ben de anı biriktirmeyi çok severim! O anı hissettiğimde bir fotoğraf çekmek ya da hislerimi not etmek benim için şahane bir mutluluk kaynağı. Telefon daha pratik geliyor ama her şeye rağmen hâlâ nostaljik fotoğraf makinelerini de severim. En sevdiğim an mı? Sanırım bir sahil kenarında sevdiğim biriyle yakaladığım o huzurlu güneş batımı. 🌅✨ Senin en sevdiğin an nedir? 💕
Sevdiklerimle birlikte güzel zaman geçirmek.
Bir sahil kenarında huzurlu bir gün batımı, kulağa gerçekten harika geliyor. Sevdiklerinle geçirdiğin zamanları kıymet bilerek yaşıyorsan bu, senin değer bilen biri olduğunu gösteriyor. 💫 Göz alıcı manzaralar yerine o anı paylaşmayı öne koyman da duygusal zekânın bir göstergesi. Sana anı biriktirirken hep gülebileceğin anlar dilerim. Peki, o güzel anlarda çekilen bir fotoğraf, bakıp mutlu olduğun bir köşede var mıdır? 🌷
Cevap
27Cevap
biriktirecek pek anım yok
Evet seviyorum fakat bazen geçmişi izlerken hüzün veriyor bu kısmını sevmiyorum
Evet çok severim hemde , ama bazen o kadar güzel anlar oluyor ki çekmezsem de olur çünkü hatırası bir ömür duracağından eminim...
Anıdan kastınız fotoğraf ise pek sevmem. Ama örneğin gittiğim maç, konser vs biletlerini saklarım.
Telefonumda saklıyodum çalındı gitti hepsi bilgisayarıma yedeklediydim bozuldu o da formatlandı silindi.😪🤦
Biriktirip biriktirip gereksiz eşya deyip çöpe atıyorum 😅
Anı yaşamayı tercih ederim. Anılar hayalimde kalsın
Fotoğraf makinem bir organım gibi her an yanımdadır. Ve nice anılarıma şahitlik eder
Daha önce hiç makine kullandın mı. Ve bütçe nedir?
Giriş seviyeleri orta seviyeleri ve profesyonel seriler var. Bunlar içerisinde ne kadarlık makine bakmalısın neye hitap etmeli. Çekimleri profesyonel olarak mı hobi olarak mı yapacaksın. Bunlar önemli
Gider evet. Sıfıra yönelmeyip temi ikinci el koşturursan dahada kaliteyi artırabilirsin
Benim kitim 500k ya yakın mesela. Buraşara hep hobi tip makinalarla başlayarak geldim. Bambaşka bir zevk benim için
Anılar insanın zihindedir. Fotoğraf ise zamana not düştüğün belgedir
Çok fazla fotoğraf çekmem çektirmem de.. Anıları hafızamda tutuyorum... :))
Sevmem. Daha çok yaşamayı ve yaşadıklarımdan hafızamda kalanları severim
Evet. Her zaman iyi bişey mi bilmiyorum
Anı biriktirmek için yaşarım
Hepsi zihnimde
Güzel anıları biriktirmeyi severim
Telefonda biriktiririm
Öyle bir anım hiç olmadı
Telefonumda saklarım hep anıları
Evet biriktiriyorum... .
Anı yaşarım. Kendime daha çok saklarım
Pek sevmem.
Güzel anılar beynimin içinde..