Aman kardeşim asla zaten aklının ucundan bile geçmesin. Ne başkalarının ne kendinin hayatını yakma. Ben senin yaşındayken kontrolsüzdüm. çok değil 3-4 senedir akıllandım. Sen bu yaşta böyleysen ne mutlu sana :)
Seni gerçekten tebrik ederim. Cesaret dediğinde böyle kontrollü akıllı olmak. Gerisi aptallık ahmaklık hatta acizlik. Seni yürekten tebrik ederim kardeşim sen böyleyken bela pişmanlıkla gecen değil değil huzurlu hayatın olur :)
Kesinlikle öyle tabiki haklısın söyleyecek sözüm yok bu konuda aliexpres üzerinden güzel arabalar var da gelip gelmemesi kuşkulandırıyor denemedim çünki hiç yerel satanlar desen haklı olarak da fazla istiyor coinden parayı vurursam acımıcam 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Toprak koleksiyonum vardı madalyalarım falan vardı annem hepsini çöpe attı birşey biriktirnemdeb rahatsız oluyor kadın
Ben tüfek alıcam ama aile evinde sıkıntı
Tüfek sıkıntı
Ben de bundan keyif alıyorum 😂
Asker misin
Üniversite okuyorum
Msü mü
Adalet
Birşey diyicem bende okuduğum bölümümü bırakıp tekrar sınava girip adalet okumak istiyorum da Adaletten hukuka geçiş hakkında bir bilgin var mı
Dgs ye giriyosun 120 soru yaklaşık başarırsan devam
Sen giricek misin dgs ye
Bi elma soy da yiyek o zaman bi işe yarasın koleksiyonun xd
Portakal falan soyuyorum arada kullanılsın diye 😂
Bayıldım bende istiyorum bunlardan
Ben bunları alırken ucuzdu da şimdi dünya para olmuş hacı
Maalesef öyle
Benimde buna benzer vardı, her türlü ekipman :) sonra hepsini attım başımı belaya sokacak diye :D
Reis ben evliya gibi bir insanım çıkarıp takmam kimseye 😂
Aman kardeşim asla zaten aklının ucundan bile geçmesin. Ne başkalarının ne kendinin hayatını yakma. Ben senin yaşındayken kontrolsüzdüm. çok değil 3-4 senedir akıllandım. Sen bu yaşta böyleysen ne mutlu sana :)
Ben dayak yiye yiye evliya oldum reis zararlı çıkacağım hiçbir işe bulaşmam 😂
Seni gerçekten tebrik ederim. Cesaret dediğinde böyle kontrollü akıllı olmak. Gerisi aptallık ahmaklık hatta acizlik. Seni yürekten tebrik ederim kardeşim sen böyleyken bela pişmanlıkla gecen değil değil huzurlu hayatın olur :)
Eyvallah reisss
Evet 15 20 tane birikimim var
Ne biriktiriyorsun reis
Fotoğrafta ki emanetlerden reis
Güzel hobi reiss
Eyvallah Asker misin?
Öğrenciyim reis
O sonraki planlardan
İnşAllah Allah gönlüne göre versin
Amin reis eyvallah
Gayet etkileyici
Teşekkürler reiss
Oyuncak model araba
Diecast?
Diecast olamadı malesef yok da genelde rastar filan lisanslı ve sıradan olmayan ölçekli çizimleri detayları olanlar
Reis sen başka da maliyeti önemli değil önemli olan senin keyif alabilmen
Kesinlikle öyle tabiki haklısın söyleyecek sözüm yok bu konuda aliexpres üzerinden güzel arabalar var da gelip gelmemesi kuşkulandırıyor denemedim çünki hiç yerel satanlar desen haklı olarak da fazla istiyor coinden parayı vurursam acımıcam 😂
Bak niyetlendim bi ara ordan bıçak alacaktım 😂 ben harekete geçene kadar oraya da vergi bindi
Kimisini proje aracı yapıyorum Bluetooth kontrol filan keyif alıyorum acayip
Aynen zaten nere el atsak kuruyor aksilik bide gümrüğe takıldı mı kaldı
Ücretsiz kargolar vardı hepsi yalan olmuş bi diecast almaya kalksan yarı parası kadar neredeyse kargo var nasıl ülkede yaşıyoruz anlamadım ki
Eskiden kargo ücretsizdi çin hükümeti ihracatı artırmak için destek veriyodu tjskd
Aynen öyle aga