En ufacık bir sorunda küslük, kırgınlık ya da tamamen hayatından çıkarmaya yönelik mi davranırsınız, yoksa çevrenizde olumlu ya da olumsuz her yönüyle kabul ettiğiniz insanları mutlaka bırakır mısınız?
Bir dönem biriktirmeye çalıştım gerçekten de. Fakat bu biriktirmeye çalıştığım insanlar ilk fırsatta arkandan iş çevirip beni satmaya çalıştılar. Artık mümkünse insan biriktirmek ya da çok fazla insanla muhatap olmak istemiyorum. Ne kadar az insan o kadar çok huzur mantığı ile hareket ediyorum.
İnsanlar, öyle para gibi kenara köşeye koyarak yarın işine yarayacak zamanda çıkarıp birikim yapabileceğin varlıklar değildir. İnsan biriktirdim zannedersin ama yarın yanında olmazlar. bazıları da hiç birikmemiş taraflardan çıkagelir ve sana yardım eder zor zamanlarında. sen doğru insan olursan, dürüst insan olursan ve kalp kırmazsan insan biriktirmene de gerek kalmaz. sen farkında olmadan onlar birikiverir yanında.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Eğer gerçekten değer verdiğim biriyse kolay kolay hayatımdan çıkarmam, en ufak bir sorunda olsa.. Yaşanılan kırgınlığıda bağlı olsa zaman tanırım bazı şeyleri düzeltmek için. Ama hala karşımdaki bazı şeyleri düzeltmek için uğraşmıyorsa işte o zaman tahammülüm kalmamıştır. Soğuduğum zamanda geri dönüşü asla olmaz bende, bitmiştir artık.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Çevremde tuttuğum, kalmak isteyen insanlar var. Gitmek isteyene dur diyemem. Kapıları sonuna kadar açarım. Kimseye o kapıları kapatmam. Gel demem. Gelirse kovmam. :D güzel anlattım bence
Fazla insan sevmiyorum çevremde.. Az olsun öz olsun.. Başlangıçta hiç bitmeyecekmiş niyetiyle yaklaşırım insanlara.. Gerek dostluk için gerekse daha özel.. Kişi kendi belirler devamını..
İnsan koleksiyonu yapmıyorum Önüne geleni çöpe kaldırıp da atmıyorum "İnsandır; her şeyi yapar" deyip geçiyorum Çok değerli bulup cebime de atmıyorum Kısacası; "herkes, yerinde sağ olsun"...
Gereksiz kişileri çıkarırım. Ama değer verdiklerimi kolay kolay silmem. Ama ufak bir yanlışta da anında silerim. Gereksiz kirlilik yaratmaya gerek yok..
önceden bünyemde ne kadar fazla insan biriktirirsem o kadar iyidir derdim şimdi ise ne kadar az insan o kadar iyi diyorum çünkü herkes bir değil senin b dediğine herkes b demiyebiliyor