- Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden çocuklarımı teşvik ederdim kumbarada para biriktirmeye. Hergün özellikle ceblerimde bozuk para getirip verirdim ve tek tek kumbaralarına atarlardı. O zamanlar güzel para birikirdi. Şimdi 1 liralık veya 5 liralık metal paranın bir değeri yok ki biriktirsinler.
11 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle tabiki canım ama ben seviyorum tek tek sayması hoşuma gidiyor birde merak ediyorsun kaç para olmuş filan diye keyifli oluyor
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnceden kumbarada idi, şimdi eski cüzdanımın içinde biriktirmiş olduğum bir miktar param var. Bazen üstüne ekleme yine yapıyorum da eskisi kadar çok birikim yapmaya çalışmıyorum. Üniversite zamanı birer birer ata ata binli rakamları görmüştüm. 😂🤣Geçen yıl da benim için özel olan birine doğum gününde hediye etmeyi düşündüğüm pahalı bir hediye vardı. Hediye de onun mesleği ile ilgili bir şeydi ve onun için de bir miktar üstüne katmıştım ama sonradan gördüm değmezmiş. Zaten alamadım küçük bir mebla eksik olduğu için ama almayı düşündüğüm şey olan başka bir şey aldım ve çöp oldu. O günden sonra kimsenin doğum gününü kutlamamaya karar verdim br düşünüyorum da iyi ki küçük bir miktarı birikmemiş. Yoksa bütün emeğim çöp olurmuş.
015 Yorumla- +1 yıl
Onun yerine üniversite zamanı en yakın arkadaşımın yanına gittim bir miktarı ile o paranın birkaç günlüğüne Aralık ayı. Tek iyi yönü bu oldu galiba. 3-4 yıl sonra yine görüşmüş oldum. 😊
- +1 yıl
@_gunes____00 canım bu pismanliklari hepimiz yaşıyoruz zaten insanı zamanla böyle kalplerimizide koreltiyorlar işte. Kumbarada para biriktirmekten ziyade ben tek tek saymayi seviyorum hoşuma gidiyor birde merak ediyorsun kaç para olmuş filan diye 😂 oyuzden böyle biriktirip bir eksiğinide alabiliyorsun çünkü gerçekten damlaya damlaya göl oluyor 🙋
- +1 yıl
@_gunes____00 ben dün akşam aynı bu şekilde idim koltukta bağdaş kurup para sayiyordum 😂😂
https://youtu.be/1yhSdk1bBdc?feature=shared - +1 yıl
😂😂😂😂Bu video çok iyi geldi yorumun üstüne. Normalde kumbara alışkanlığım yoktur. Yaz okulu sırası almıştım bir arkadaşla o kumbarayı da arkadaşın aklıma girmesi ile. Bir tane o bir tane ben almıştım sahafın birinden. Onu açtıktan beri ben de daha almadım. Sonrası cam bir kavanoz ve en son eski cüzdanımın içinde biriktirmiş olduğum para işte. Yani ben de nakit seviyorum. Karttan çektiriyor bazıları. Yok yani, gidip bankamatiğe çekerim gerekirse ama yanımda dursun.
- +1 yıl
@_gunes____00 Ben çok elit bir insan olduğum için 😂 çay kutusunda biriktiyorum baksana 😂
- +1 yıl
🤣🤣Elitlikte bizim gibi ol. Ben de saralle kavanozunda biriktirmeye başlamıştım kumbarayı açınca.
- +1 yıl
@_gunes____00 waovvvvv çok elit degilmiyiz ama 😂
- +1 yıl
@_gunes____00 çünkü biz sosyetiğe karşıyız 😂
https://youtu.be/W1G_v_YJems?feature=shared - +1 yıl
Tabii çok elitiz. 😂😂
- +1 yıl
Sosyetik de kimmiş 😂😂
- +1 yıl
@_gunes____00 dimi ama 😂
- +1 yıl
Aynen öyle 🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım. 🤍
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- +1 yıl
😍🤍❤️💛🩵🩷😘
+1 yılKumbaraya 200 lira atmak mı 🤣 evet severim para biriktirmeyi ama sadece bozuk para atarım kâğıt para atmam :)
144 Yorumla- +1 yıl
Bende bozuk para atıyordum sonra kağıt parada atmaya başladım oyuzden çay kutusunda biriktiyorum 😂 çıkartip koymasi kolay oluyor oyuzden. 😂😂
- +1 yıl
Maşallah bereketli olsun inşallah gülüm 🥰
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏 teşekkür ederim 🙏🙋🥰 beraber parayi sayarken bizim sfatül eşgal 😂 😂
Türküyü başlatan ben olurdum net 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@ne_diyem_carpe_diyem 8343 8344 8345 8346 😂 olur olur sen türküyü başlat biz arkandan geliriz 😂 evin ortasına hepimiz oturup bağdas kurarız @ertugrulkartal1903 @alien9 gönlümün sultanı ❤️@fesfs @_selcuk_ @Semih6934 @ruyaruzgari @Bidolutatlılık ,@Cendere1910 @Tuğberk_Bey. @ahhbukizlar sana eşlik ederiz 😂 kekliğimi vurdular 😂 kanadımı kırdılar 😂 daha ben küçücüktüm yarimden ayırdılar 😂 gel gel yanıma keklik 😂 parayı sayarız
- +1 yıl
@r_engarenkyollar İyi olur ablaa 😂
- +1 yıl
@Semih6934 Semih senin sesin yaniktir zaten 😂 bağrımızı desme sonra
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Dilençiiii zabıta geliyor kaç kaç 🤣😂 https://youtu.be/5n5VEl12h6s?si=sxrsn-0DyQpxPRDD
- +1 yıl
@-_Selçuk_- nereye kaçayım Eyüp Sultan camii önünden yeni geldim
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Sesim Sedat Peker'in sesine çok benziyor ablaa 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Bunu izledin mi hiç https://youtu.be/P4SFHkWKrKo?si=g1yoAAjFYYJ6Frm- 😂
- +1 yıl
@-_Selçuk_- nasıl bilmiyor 🤣 benim memleketlim o 🤣🤣 masum Kastamonulu 🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Ben Adanalıyım sende Kastamonulu musun tencere kapak gibi olduk😂😂
- +1 yıl
@Semih6934 sesini nerden biliyorlar Semih ya. Başkalarına şarkı söyledin de kardeşine söylemedin mi 🥺 Ne kadar ayıp 😂 @r_engarenkyollar söyleyelim aşkım ❤️🍬🍫
- +1 yıl
@Bidolutatlılık söyleyelim aşkımm 💞 Aaa bu arada sesim gerçekten çok güzeldir Sezen Aksu' dan sonra ilk parmakla gösterilen insan benim ama orta parmakla tabii 😂😂
- +1 yıl
😂🤣😂😂😂🤣🤣🤣puajahajajjajajhahahhaahhabshagaggshagagagfagfahahahagahgasafgagagaagsgaghsha
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Sayarken ortalık karışacak desene 🤣
- +1 yıl
@Bidolutatlılık Ah be kardeşim şarkı söyleyemiyorum ben 🥺 Ses olayına gelirsek, burada ilk ses attığım görüşü sen de biliyordun ama belki unuttun 😅
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 onlar parayı sayarken Ertuğrulla bizim seninle haller 😂😂
www.instagram.com/.../?igsh=MXFwMGlydGlzc2ZndA== - +1 yıl
@r_engarenkyollar ahaha bana uyar 🤣 oynarız
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 ben sana arada omuz atarım 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar omuzda at her şey at 😄
- +1 yıl
@_selcuk_ evet canım benim memleketim Kastamonu 😊 İstanbul'da yaşıyorum Kastamonu ile adana dip dibe zaten 😂 oyuzden kan çekti işte toprağım benim 😂🙋
- +1 yıl
@Alieñ9 sana yemek ismarliycam biriktirdiğim parayla , bir adana künefe ayran gömeriz bu parayla 😂👍
- +1 yıl
@Semih6934 valla görmedim 😅
- +1 yıl
@Bidolutatlılık Atarım yine bir ara 😂
- +1 yıl
@Semih6934 olur olur 😂
- +1 yıl
@Semih6934 bende görmedim Sedat Pekere benzeyen o sesini duymak isteriz
- +1 yıl
@r_engarenkyollar olur ablam😂afiyet olsun bize😎✨️😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar ne kadar biriktirmissin sen öyle 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 haha dün akşam saydım 1.355 TL olmuş 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar maşallah çok birikmiş eskiden olsa çok seneler önce olsa iyi derdim ama şu an onada bir şey etmiyor ekonominin hali 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 orası öyle canım zaten 👍 dışarısı çıksam anca yemek yersin başkada bir şey olmaz
- +1 yıl
@Cendere1910 tabi ben yemeye para harcamam😂 pazartesi günü dolara ceviricem artık ne kadar olursa 👍
- +1 yıl
@r_engarenkyollar doğru onca biriktir düşün paranın değersiz olduğunu ben genelde hiç öyle biriktirmem direk yatırım yaparım
- +1 yıl
@r_engarenkyollar bence dolar yerine altına devam et sen soleyim maviş
- +1 yıl
@Cendere1910 orası öyle tabiki ben altın yatırımını severim ve altına yatırım yapıyorum genelde , ama bu para yeterli olmaz üstüne eklemek gerekiyor pazartesi bir olsun bakalım birsekilde değerlendiririm
- +1 yıl
Yani üstüne ekle gram gram al 😌
- +1 yıl
@Cendere1910 tamam pikiii 😊😊
- +1 yıl
@r_engarenkyollar ☺️☺️
- +1 yıl
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim bitanem 🥰
- +1 yıl
@ne_diyem_carpe_diyem Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏🥰❤️ eline emeğine sağlık 🙏🙋
Küçük yaşlarından itibaren kumbarada para biriktirmeyi çok severim Hala da devam ediyor fakat madeni para o kadar değersiz hale geldi ki kumbaraya atana kadar çöpe atsan hemen hemen aynı şeye çıkıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
@bynarcos ya orası öyle tabiki haklısın 👍 ama ben biriktirmeyi seviyorum çünkü tek tek saymak hoşuma gidiyor keyifli oluyor birde merak ediyorsun kaç para olmuş filan diye 😂
- +1 yıl
@bynarcos Çok elit bir insan olduğum için 😂 çay kutusunda biriktiyorum baksana 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim kumbaram yok ama para biriktiriyorum her zaman
20 Yorumla
+1 yılSenin ki çok akıllıca bir fikir. Eve hırsız bile girse çay kutusun içinde kim der para var. 😂🤣 40 gün düşünse aklına gelmez.
Yok ben birikim hiç yapamıyorum. Her mutsuzlukta para harcayan insanım. Keşke birikim yapabilsem.
14 Yorumla- +1 yıl
@Siyahkadife dimi ama 😂 çok elit bir insan olduğum için 😂 çay kutusunda biriktiyorum baksana 😂
- +1 yıl
Fazla zekisin bu yüzden. 😊
- +1 yıl
🙏🤗❤️🥰🙋
- +1 yıl
😘💓
Kâğıt değilde bozuk para biriktiyorum, sonrasında onları gidip bozdurup bir şeyler almak güzel oluyor. Sanki cebinden çıkmıyormuş gibi hissediyorsun o zaman.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍 benimde tek tek saymak hoşuma gidiyor merak ediyorum kaç para olmuş filan diye 😂
- +1 yıl
👍👍😂
Hayatım boyunca kumbarada para biriktirme konusunda biriktirdiğim tek şey kumbara kutusu aldıgımda 5 tl idi şimdi 50 tl olmuş o kadar. Zarar yok hiç olmazsa
11 Yorumla- +1 yıl
Oda iyiymiş 👍😂 zarar etmemissin en azından
+1 yılHer erkek çocuğu bilir ki anneden güzel kumbara yoktur çünkü o katlar, 3 atarsın 5 olur 5 atarsın 7 olur :D
11 Yorumla- +1 yıl
@sadepirincpilavi cocukluk ve gençlik döneminde. Öyleydi evet ama biz o yaşı geçtik artık 😂
Bi ara yapiyodum bende ama asla kagit para atmazdim sonra uzun zaman gecince acip bakardim aaa hic birikmemis derdim😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden zevk veriyordu kutu kutu biriktirirdim ama şimdi attıkça her gün değer kaybediyor o yüzden ben de vazgeçtim hatırlar mısınız bilmiyorum eskiden kumbarada biriktirdiğimiz parayla ev araba bile alabiliyordun şimdi sigara parası şaka gibi : )
17 Yorumla- +1 yıl
@Dostoviski ya haklısınız orası öyle tabiki paranın bir değeri kalmadı ama benim tek tek sayması hoşuma gidiyor merak ediyorum kaç para olmuş filan diye oda bana zevk veriyor işte
- +1 yıl
@Dostoviski çok elit bir insan olduğum için birde çay kutusunda biriktiyorum baksana 😂😂
- +1 yıl
@Dostoviski benim şu an ki halim aynen bu şekilde 😂😂
Hahaha para sesini kim sevmez : )
- +1 yıl
Degilmi efenim 😂 inşallah bu para beni bozmaz 😂
- +1 yıl
Bozmaz , parayı buldun mu yiyeceksin bekletmeyeceksin : )
- +1 yıl
tamam pikiii 😊🤗
+1 yılAbla tek tek birlikleri bantladın mı ajja
Tebrik erirsen birlikleri değeri daha çok21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bantladim sayması daha kolay o şekilde çünkü 😂😂
- Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklarımız biriktiriyor biz de arada yardımcı oluyoruz 😂
17 Yorumla- +1 yıl
@Esrihbaenl ya çok güzelmis 👍 kesinlikle bu para biriktirme işi çocuklara aşılanmalı tasarruf etmeyi birikim yapmayı öğretmek gerekiyor 😂
- +1 yıl
Sondaki emoji yanlış gitti kusura bakmayın
- +1 yıl
Estağfirullah ne demek. Aynen inşallah başarırız
- +1 yıl
@Esrihbaenl anlayışın için teşekkür ederim 🙏🥰 ben yapıyorum bunu çocuklarıma kuzum bu konuda çok iyi yarınini düşünür ama oğlum tam tersi eline ne geçerse bir günde yer 🤣 ikisinde hayat felsefesi farklı oluyor umarım başarırız
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim ☺️ karakter farklılıklatı olur aynen. Bakalım bizimkiler ne şekilde şekillenicekler
- +1 yıl
🙏🥰🙋🌺❤️🥰
- +1 yıl
🥰❤️❤️
Evet severim bozuk paraları biriktiririm her zaman ve kaç lira var resimde?
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBereketli olsun , ben yapamıyorum ama alışmam gerekiyor
13 Yorumla- +1 yıl
@tartelette bence hemen yap canım 🥰 çünkü tek tek saymak çok zevkli oluyor birde merak ediyorsun kaç para olmuş filan diye 😂 damlaya damlaya göl oluyor onunlada bir ihtiyaçini karşılarsin
- +1 yıl
Başlayım bende o zaman 💐
- +1 yıl
@tartelette hadi bakalım inşallah 🙏🥰❤️
+1 yılHelal olsun sana. Bir ara yapıyordum sonra bıraktım 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
- +1 yıl
❤️❤️rica ederim
+1 yılPara biriktirme değil de bozuk taşımayı sevmiyorum sırf o yüzden bozuklari kumbaraya atıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
@Mrengineerac süpermiş 👍 hem damlaya damlaya göl oluyor onunlada bir ihtiyaçini karşılayanilirsimiz
- +1 yıl
İhtiyac gidericek kadar birikmiyor ama idare eder işte
- +1 yıl
@Mrengineerac ben dün saydim 1.355 TL çıktı kumbaradan görselde attım zaten
- +1 yıl
İyi birikmiş senin ne kadar sürede birikti bu kadar
Benim de var bi tane evde bozuk para buldukça atıyorum içine bi gün zengin olurum umarım 😀
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍👍
@VEGA0 senle benim sfatül eşgalimiz 😂
+1 yılBen damacana da biriktirdim. Tam 20 kilo vardı çoğunluğu bozuk para. 3-4 bin arası çıktı: parayı çöp ettik
15 Yorumla- +1 yıl
@Dubaiprensi aaa neden nolduki
- +1 yıl
Hemen birikmedi haliyle bir kaç sene de birikti o para. Doğal olarak değeri kayboldu
- +1 yıl
Ya orası öyle tabiki normal boyutta bir kumbarada biriktir maden öyle sonra onunla bir ihtiyacını karşılarsin
- +1 yıl
İdare ediyorum bir şekilde teşekkür ederim. Yatırım borsa da
- +1 yıl
tamam peki 👍😊🤗🙋
Bozuklukları atıyorum arada lazım olunca iyi oluyor
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen öyle 👍🙋
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılÖnceden yapmıştım severim. Ama son zamanlarda yapmadım.
16 Yorumla- +1 yıl
Bence yap çünkü çok keyifli oluyor 🙋
- +1 yıl
Çalışmıyorum ki abla evdeyim
- +1 yıl
Anladım sağlık olsun ne diyelim
- +1 yıl
Teşekkür ederim ablacığım
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSeverim. Çekmeceye atarım bende. Ama 1 TL ve 50 kuruş. Diğerlerini biriktirmiyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 aynen benimde tek tek sayması çok hoşuma gidiyor merak ediyorum filan kaç para olmuş diye 😂 gelin yardım edin de sayalım 😂😂
- +1 yıl
Para sayarken bizim sfatül eşgal 😂😂
Say say sonra da bozdur bozdur harca 🤣
Elit ablam antalya turuna mı yoksa nereye tatile gideceksin☺️😂
14 Yorumla- +1 yıl
@alien9 ya bu parayla kapının önüne bile çıkamayız ki canım ,😂 ama sana yemek ismarlamaya yeter sanırım 😂
- +1 yıl
@alien9 benim halim şu an tam. olarak bu 🤣🤣
https://youtu.be/1yhSdk1bBdc?feature=shared
+1 yılpara bizde şöhret bizde sizde haydi söyle o şarkı geldi aklıma abla helal olsun sana
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ooo haline kutusu wcilmis çocukların paralarını iyi değerlendir arada sende takviye etki tutumlu olmayı ögrensinler
10 YorumlaYok artik degeri yok paranin ama yeni 5 tl madeni para gecerse atiyorum kumbaraya
10 YorumlaNakit para birikmek yerine altın alsaydin daha iyi yükselirdi
10 Yorumla
+1 yılEn son 4500 çıkmıştı biriktirdiğim de ona da gittim kaban pantolon 2 kazak aldım para suyunu çekmişti
16 Yorumla- +1 yıl
@_selcuk_ olsun canım en azından bir ihtiyacini karşılamışsın önemli olan o zaten 👍👍 güle güle sağlıcakla giyim inşallah 🙏🥰
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🌹
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Çok tatlısın
- +1 yıl
@_selcuk_ 🙏🙈🙈🙈
- +1 yıl
+1 yılkumbaram var içinde de bozukluklar ve 10/20₺ler
10 Yorumla
u +1 yılPek sevmiyorum direk yatırım yaparim
17 Yorumla- +1 yıl
En güzeli canım çünkü TL durunca değer kaybediyor
- +1 yıl
Bencede şu an zaten TL değeri hiç yok
- +1 yıl
@Cendere1910 hemde hiç yok
- +1 yıl
İnşallah düzene girer dicem ama iyiden iyiye iyice uçuruma doğru gidiyor
- +1 yıl
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun diyelim 🙏 umarım her şey eskisi gibi olur
- +1 yıl
İnşallah ümit ettigimiz o ne yazık ki
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏🙋
+1 yılEskidendi coookk eskiden
13 Yorumla- +1 yıl
Şimdide yapabilirsin çünkü tek tek sayması çok keyifli oluyor birde merak ediyorsun kaç para olmuş filan diye 😂 biriktirip bir ihtiyaçini Karşılayabiliyorsun
- +1 yıl
Kumbarayi açıp çıkan parayla universite okurken tv aldigimi hatirliyorum o alma hevesi bambaska evet ama artik o para hicbir işe yaramiyor birsey alamiyorsun boyle olunca hevesinde kalmiyor
- +1 yıl
tamam peki 👍👍😊
seviyorum kumbaramda var acaba ne kadar oldu 🙄
13 Yorumla- +1 yıl
@bsrtpl hadi bugün say bakalım ne kadar olmuş , sayması çok keyifli oluyor birde merak ediyorsun kaç para olmuş filan diye 😂 keyifli oluyor
- +1 yıl
👍👍🥰❤️🙋
Biriktirme huyum yok harcamayı seviyorum..😅
11 Yorumla- +1 yıl
Oda iyiymiş 👍😂
Hiç yle alışkanlıklarım olmadı
17 Yorumla- +1 yıl
@mrt_5555 ya yapsan çok zevkli oluyor sayması birde damlaya damlaya göl olur misali bir ihtiyacını karşılamak için kullsnabiliyorsun
- +1 yıl
@mrt_5555 tamam gülüm o ayrı ama bu şekilde bozuk para biriktirmenin zevki bambaşka oluyor birde merak ediyorsun kaç kara filan olmuş 😂 diye
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
@mrt_5555 bende bu kadar para beni bozar diye korkuyorum 😂
+1 yılKutu da çay aldık da biriktirmesi kaldı
16 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
🤨😂😂
- +1 yıl
@donsuzbirerkek çok elit bir insan olduğum için çay kutusunda para biriktiriyorum baksana 🤣🤣
- +1 yıl
Belki 😀çayın kalitelisini içip reklam yapıyon
- +1 yıl
her şey olabilir 😂 sakıncalı bir durum 😂
- +1 yıl
Oovv ne diyosun 😀😳
- Para & Ekonomi konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılOoo süper. Benimde ufak bir birikimim var
11 Yorumla- +1 yıl
@AliceMixfield yaa süpersin 👍 bence çok keyifli okuyor oturup saymak
- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılEvet biriktirirm genelde
11 Yorumla- +1 yıl
Süpermis 👍 hem saymak çok zevkli oluyor hemde damlaya damlaya göl oluyor onunlada bir ihtiyaçini karşılayaniliyorsun
+1 yılAblamız sandığı açtı 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😂😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂
- +1 yıl
Şimdi sakince topla bana ver 😂
- +1 yıl
tamam pikiii 🤗
- +1 yıl
Şaka be 😂
Allah artırsın 🤗 - +1 yıl
Sağol canım teşekkür ederim 🙏🙋🥰
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
+1 yılEvet ama altın, döviz ve borsada biriktirmeyi seviyorum.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 384 cevap paylaştı. Birikim yapmıyorum elime ne geçerse fon alıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEnflasyon dönemlerinde para nakit biriktirilmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15 günde 700 tl iyimi
13 Yorumla- +1 yıl
Bence gayet iyi 👍 bereketli olsun inşallah 🙏🥰❤️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
🤗❤️🥰
+1 yıl2 aydır sigaradan vs kalan 1 tl ve 5 liraları biriktirdim 420 falan oldu onuda gittim 10 euro yaptım :DD bir kutu para nerede bir kağıt nerede Dd
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 623 cevap paylaştı.
u +1 yılMaşallah, Allah bereket versin 😅
10 Yorumla Sevmem direkt harcarım
10 Yorumla
+1 yılHisse biriktirmekte benim hobim.
10 YorumlaBen harcarım hemen
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen genelde sadaka kutularina atıyorum
10 Yorumla
+1 yılhayır. onu borsaya atarım kubara niyetine
11 Yorumla- +1 yıl
kumbara
+1 yılorada değişik bi para birimi var nedir o?
10 Yorumla
+1 yılEveeeettt😅😅
13 Yorumla- +1 yıl
@YoğurtluCikolataa sayması çok keyifli oluyor 😂
- +1 yıl
Bozukları tümletmesi de öyle 😅
- +1 yıl
Aynen öyle 👍👍😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet severim ne kadar sürede biriktirdin
10 YorumlaKumbaram yok
12 Yorumla- +1 yıl
Benimde yok çay kutusunda biriktiyorum baksana 😂😂
+1 yılCocukken yapardim onu
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılbozuk demir paralarına talibim 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😂🤣
00 Yorumla
+1 yılYatırım tavsiyesi düşünürmüsünüz?
10 Yorumlakumbarada para biriktirmek kerizliktir :)
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç yapmadım
10 Yorumla Kolay para güzel ama kazanmak daha güzel
10 YorumlaEvet
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 419 cevap paylaştı.
u +1 yılÇocukken yapıyordum.
10 Yorumla
+1 yılsadece bozuk para.
10 Yorumla
+1 yılPara biriktirmem
10 YorumlaEvet çok seviyorum
13 Yorumla- +1 yıl
@nilay_su oturuptek tek sayması çok keyifli oluyor 😂
- +1 yıl
Aynen 👍👍😂 ben bakkala veriyorum o tümletiyor hemen
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi