Para & Ekonomi Para biriktirmeyi seviyor musunuz, birikiminiz var mı? cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Küçük yaştan bu yana para biriktirmeyi seviyorum alışkanlık oldu. Para biriktirmeyi seviyor musunuz, birikiminiz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ysm44 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Bende biriktirmeyi seviyorum an ki koşullar şartlar neyi gerektiriyorsa 0 0 Yorumla
slapnuts Takip Et Xper 3 Yaş: 57 +1 yıl hayatım boyunca hiç biriktirmedim bu pandemi gelene kadar şimdi biriktiriyorum sanki çok değerli mngdmn parası 1.000 euro anasının vacinası para bizimkisi çöpcülük hurdacılık avradın yaşasın cengiz inşaat 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bozuk para biriktirebiliyorum sadece 😅 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
begümkrby Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Biriktiremiyorum harcarım hep 0 3 Yorumla NİGHTSTALKER1996 +1 yıl Aaynı ben 😄 Yorumla begümkrby +1 yıl Hıhımm Yorumla NİGHTSTALKER1996 +1 yıl Beraber harcayalım 😌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende biriktirmeyi seviyorum an ki koşullar şartlar neyi gerektiriyorsa
hayatım boyunca hiç biriktirmedim bu pandemi gelene kadar şimdi biriktiriyorum sanki çok değerli mngdmn parası 1.000 euro anasının vacinası para bizimkisi çöpcülük hurdacılık avradın yaşasın cengiz inşaat
Bozuk para biriktirebiliyorum sadece 😅
Para kalıyor mu ki biriktirelim.
Habire akıyor harcayamıyorum birikiyor hep
Sevmiyorum
Severim
Biriktiremiyorum harcarım hep
Aaynı ben 😄
Hıhımm
Beraber harcayalım 😌