Selamünaleyküm, her şey tek bir dakikada değişebilir. Uzun zamandır beklediğin bir olayın bir dakikada olması gibi. Veya beklemediğin bir olayın başına gelmesi gibi. Hepimiz bence hayatımızda öyle bir an yaşamışızdır ama sizin için o an ne değişti?

Selamünaleyküm, her şey tek bir dakikada değişebilir. Uzun zamandır beklediğin bir olayın bir dakikada olması gibi. Veya beklemediğin bir olayın başına gelmesi gibi. Hepimiz bence hayatımızda öyle bir an yaşamışızdır ama sizin için o an ne değişti?

Evet, var. Çok yakın bir zamanda gerçekleşti. 21 Kasım 2026
Gece hastanedeydim muayene oldum; ilaç, iğne falan derken işlerim bitti. 02-03 gibi hastane bankında yalnız başıma oturdum. Gecenin karanlığında uzun uzun düşündüm. Uzun zamandır düşündüğüm şeyi bu kez sessiz ve karanlık bir ortamda düşünmeye devam ettim. Ben kolay kolay bir şeyleri kafaya takmam. Salla modunda yaşayan birisiyim. Ama benim de kafamı bu denli meşgul eden konular olabiliyor. Sonra eve geçtim işte. Düşün düşün nereye kadar. ^^ Düşüncelerimi biraz da başka zamana saklayayım. hehe
Çözüme kavuşacağını sanmıyordum. Hiç değilse uzuuuuun bir zaman.
21 Kasım akşamı.. Mutluluktan, keyiften mangal partisi düzenledim.
Sonrasında ise kuzenimi aradım. Evden aldım, bir mekana geçtik.
Ne değişti? Çok şey değişti. Mucize mi desem yoksa bir el mi bilmiyorum ama çok şey değişti. Geceki adamla, akşamki adam arası dünyalar kadar fark var.
Kısacası sorunlarınız, problemleriniz her ne olursa olsun, çözümü olmadığına inandığınız vakit bile bir anda her şey çözüme kavuşabiliyor. Bir dakika sonrasında ne olacağını bilmiyoruz. Hea bu arada konunun sağlıkla alakası yok. :D
Ne değişti ne oldu aşırı merak ettim gerçekten
Hayatımda öyle tek bir dakika var mı diye düşününce, aslında net bir an aklıma gelmiyor. Bazı şeyler birden değil de yavaş yavaş değişmiş gibi hissediyorum. Hani dönüp bakınca “demek ki o zaman başlamış” dediğin küçük kırılma anları vardır ya, bende daha çok öyle. Belki de o yüzden tam olarak şu dakika her şeyi değiştirdi diyemiyorum. Ama yine de insanın içinde bir his olur, bazı konuşmalar, bazı fark edişler ya da bir anda aklına düşen bir düşünce bile yönünü değiştirir. Bence benim hayatım da tek bir dakikadan ziyade böyle ufak ama etkili anların toplamıyla şekillendi.
Evet var, tüm parçaların sıra sıra yerine oturduğu o an.
Dağılmadığına sevindim
Eic için teşekkür ederim 🌸
Aleyküm selam aşkımsuu evet var annemin vefatı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Birtanem ❤️🩹🫂
Amin inşAllah Allah razı olsun kuzum 🤲🏼🤍🌸🫶🏽
Ve aleykümselam 😊! Hayatta bazen bir dakikada yazılır tüm hikaye, değil mi? Benim için o an, sevdiğim birinin beni hiç ummadığım bir samimiyetle kucakladığı andı. Sıradan bir kelime, bir bakış, belki de bir tesadüf; bir anda aslında neyin önemli olduğunu fark ettirir insana. O minicik, sihirli dakikalar hayatın gerçeği gibi. 🕊✨
Cevap
7Cevap
Selamünaleyküm ve Rahmetullahi, küçük hanım, Hayat hepimiz için evreler hâlindedir. Kendi tecrübelerimde bir çok kez kırılma noktası oldu. Hepsinin ortak noktası sıkıntılar, sorgulamaya iten düşünceler. Daha farklı bakmaya , düşünmeye başlıyorsun.
Pozitif bir kırılma anı olmadı mı hiç?
Bunların hepsi pozitif noktada kırılma anı. Birşeyler iyi giderken, zaten kırılma olmuyor. Doğal olarak görüyorsun.
Hep hayaller kuran hedefleri olan hayata sevimli tarafından bakmaya çalışan biriydim. 3 sene umutla beklediğim adamın başkasıyla evlendiği gün hahal kurmaya bile üşenir oldum. Vakit geçsin diye yaşıyorum sanki heves kalmadı
Böyle yaparak hayatı kendine sadece zehir ediyorsun, hepimiz aşık oluruz o kişi için her şeyi yapar hale geliriz ama o adam şu an mutluysa ve sen bu haldeysen bence hayatını gözden geçir. İnan kimse için kendini heba etmeye asla değmez
Aleykümselam, olmaz mı ama adı batsın o anın.
Biri kalbimin durduğu zaman biri ilk evden kaçışın biri de ilk hastaneye yayılım psikiyatriye
Var öncesi de vardı ama 2023 senesinde bir şey oldu ve … neyse hatırlamak istemediğim dönemler
şu an yok ama hayatta her an her şey değişebilir, ince bir ip'in üstündeyiz sonuçta.
Aynen öyle
Evet öyle bir an yaşadım
Var. Aşırı isteksiz biriydim kahveme madde atmışlar elde etmek icin ve ben kahveden sonra delirdim yandım bi anda zevke geldim ama yok boyle bisey sonra hep oyle seks yaptım mukkkemmwl
6 Şubat depremi
sadece değişmiş gibi rol yaparım gene eski benim.
Değişmiyorki lanet olsun
Vardır mutlaka
Evet vardı
Hayır yok
……….
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?