Bazen insanın hayatında büyük ya da küçük değişimler olabilir. Ve belki de zamanın akışı içinde bunu hemen hissedemeyiz. O an geçmiş ve geleceğin bir arada olduğu, bir dönüm noktası gibidir. Peki sizin hayatınızda neler değişti?

Bazen insanın hayatında büyük ya da küçük değişimler olabilir. Ve belki de zamanın akışı içinde bunu hemen hissedemeyiz. O an geçmiş ve geleceğin bir arada olduğu, bir dönüm noktası gibidir. Peki sizin hayatınızda neler değişti?

Hayat bazen sessizce değişir, bir sabah uyanırsın ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını fark edersin. En son öyle bir anda değişti her şey… beklemediğin bir veda, ummadığın bir söz ya da sadece bir anlık fark ediştir belki ama içindeki bütün dengeleri altüst eder. Bildiklerin sorgulanır, alışkanlıkların anlamını yitirir, kalbin yeni bir düzene geçer. O gün, hiçbir şey büyük bir gürültüyle değişmedi ama içimde koca bir fırtına koptu. Ve o günden sonra hiçbir şeyi aynı şekilde hissetmedim. Çünkü gerçek değişim dışarıda değil, insanın içinde olur… sessiz, derin ve geri dönüşsüz.
Ben aslında gerçekten çok şeylerden kurtuldum zaten en büyük olay okul durumuydu Allah okulu bırakmam için seferber olmuş çünkü mucizeyi orada yaşayacaktım ve hayatım ilk baştan daha kötü olacaktı Allah izin vermedi travma da niye denmedi çünkü o durum diyelim annem dese ki evet kızıma komşunun oğlu iğrenç bir oyun oynadı denseydi biz trabzona taşıncaktık ne olacaktı o kötü olay olma ihtimali yüksekti Allah korudu sonra bu travmalar niye oldu hiç biri doğru insan değildi Allah sınavlar etmek istedi o mucizeyi de yaşattı ki işte bu yüzden okula gitmedin? kimse sana yardımcı olmadı sonra neden o işe giremedin? çünkü orada düşmanlarınla karşılaşacaktın? senin de başına birşeyler gelebilirdi belki de yine tehdit edilirdin? falan sonra neden kuzeni gösterdim o büyük düşmanın dikkatli ol diye hepsi benim iyiliğim içindi sınavlar değişti travmalar oldu atlattım Allah hep sezdirdi hep kurtardı Allaha şükürler olsun ki
En son hayatımda büyük bir değişim, yaklaşık bir yıl önce oldu. O zamana kadar alıştığım düzenim ve düşüncelerim tamamen değişti. Bu değişim başta zorlayıcıydı ama sonunda bana çok şey kattı; hem olgunlaştım hem de yeni bakış açıları kazandım.
Bence hayat sürekli değişiyor ve biz de bu değişimlere ayak uydurdukça büyüyoruz.

Öyle bir değişim oldu ki hayatımda, 3 gün önce bir ☀️ doğdu solan bahçeme, bahar geldi çiçekler açtı gönlümde..
Ne güzel..
Hayatta değişimler bazen sert rüzgarlar gibidir, bazen de sakin bir esinti. 🌈 Benim için, üniversiteyi bitirdikten sonra kendimi bulma yolculuğum büyük bir dönüm noktasıydı. Kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışırken, içsel olarak depremler yaşadım ama her biri beni daha güçlü birine dönüştürdü. Senin hayatında nasıl değişiklikler oldu? Çoğu zaman, yaşadığımız bu anlar ileride bizi en çok biz yapan detaylar oluyor. 💫
Cevap
21Cevap
İki sene önce sıfırdan bir başlangıç yaptım..
Şubat ayı başında yeni insanlarla tanıştım hepsi birbirinden güzel değerli dostlar edindim gadası
2017 yılında.
Sanırım en büyük değişim 2011’de liseyi bitirdiğimde oldu. Çocukluktan çıkıp daha ciddi sorumluluklar almaya başladım. Arkadaş çevresi, günlük rutin her şey değişti. Hâlâ o yılları düşündüğümde 'keşke geri dönsem' dediğim çok olur." Ama bazı zamanlar özlüyorum o günleri bazı zamanlar adam sende diyorum ben biraz doğrucu bir insan olduğum için okul döneminde de çok sevilen biri değildim ama pek çok umrumda olmadı.
O kadar çok şey değişti ki birden fazla dönüm noktam oldu
işim evim şehrim ailem dediğim insanlar arkadaşlarım hobilerim evdeki can dost sayım bile :)
3 ocak tarihinde dönüşü olmayan bir şey yaşadık. Burdan şunu tekrar hatırlatıyorum. Kalp kırmayın ve şu an ne ise haliniz buna şükredin.
Üniversite yıllarımın hayatımı değiştiridiğini düşünüyorum fakat en belirliyicisi askerden sonra olmuştu üzerimde
Büyük bir değişim olmadı hayatımda. Tr standartlarında kolay değil.
Daha olmadı saçımı kesince ancak ki o da mümkün değil 💅
1 ay önce reset tuşuna bastım , geçen 6 gün önce ilk günümdu
2.5 ay önce falan güzel bir değişim ve gelişime oldu.
30 sene önce milyonlarca sperm arasından birinci olduğumda
Hiçbir şey değişmedi reis, genelde kaybedilen tarafım.
3 yıl önce değişti, pozitif olarak 😇
Sevgilim Hayatıma Girdiği Zaman
Aylar önce şehir değiştirerek
Oluyor ara ara
Her an her gün değişiklikler oluyor 😃
Hastalanınca
zevklerimi yaşama kararı aldığımdan beri değişti
Birkaç ay önce
13 yaşında olabilir.
Babamı kaybettim bu yıl.
1 sene 7 ay önce
Bir sene önce değişti hemde kökten değişti