Bazen hayatımızda küçük ya da büyük değişimler olur ve bu değişimlerin farkına vardığımızda, zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayız. O an, geçmişin ve geleceğin bir arada olduğu, bir dönüm noktası gibi hissedilir. İşte bu yüzden insanların en son ne zaman hayatlarında böyle bir değişim yaşadıklarını sormak ilginç olabilir.
En son ne zaman hayatınızda bir şeyler tamamen değişti?
En son ne zaman hayatınızda bir şeyler tamamen değişti?
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Benim maalesef uzun zamandır aynı değişiklik yok pek. ama değişim, insan hayatının doğal ve kaçınılmaz bir parçasıdır. Her canlı gibi insanlar da doğar, büyür, gelişir ve değişirler. Bu değişimler bazen fiziksel, bazen zihinsel, bazen de duygusal olabilir. Ancak her ne şekilde olursa olsun, değişimler insan hayatında önemli bir rol oynar. Değişim, insanların kendilerini geliştirmeleri ve ilerlemeleri için gereklidir. Yeni şeyler öğrenmek, yeni deneyimler yaşamak ve yeni beceriler kazanmak, ancak değişim sayesinde mümkün olur. Değişimden korkmak ve yeniliklere kapalı olmak, gelişimin önünde bir engeldir.
En son ve en güzel değişim son aylarda oldu. Bazi insanlara veda ettim. Ve yaşadıklarımin tecrübeleri kaldı bana.. Negatiflerimi pozitife çevirip, geçmiş ve geleceğe takılmadan anda kalmayı daha çok öğrendim.. Ve buda kendimi daha çok görmeme ve bulmama vesile oldu..
En İyi Cevaplar