Bu geçmiş korkusundan nasıl kurtulurum?

2024 abimin kız arkadaşıyla tanıştım ilk başta çok güzel anlasirdik sonra kız beni erkek kuzeniyle tanıştırdı sevgili olalım diye çocuk da hoşuma gitti ve kabul ettim ama sonrasında çocuk anlatılamayacak kadar utanç verici bir video yapmış ve abimin kız arkadaşı bunu biliyormuş bir hafta geçti ama ben bunun hakkında bişey bilmiyordum ve ayrıldım ondan çünku ne zaman isterse o zaman yazardı bana ve üstesinden bir ay geçiyor babamın evinde abim ve kız yaşamaya geliyorlar ama anlaşmaya başladık onla sürekli benim özel hayatımda karisirdi ve bu zamanda bana sürekli yazan ve görüşmek isteyen başka bir çocuk vardı hiç tanımadığım ama tamam dedim ve saat 00 de kaçtım evden hem kafa dağıtırım derken zaman geçti ve 03 olmuştu ve beni evine aldı sabah olmuştu ve bizimkiler delirdi beni aramaya başladı bende korkudan ve bu kızın zorbaligindan kurtulayım diye hep onda kaldım ama sonrasında aylemle de tanistirdim tabi çünkü aynı sehirdendik üstesinden 2 geçti ve abimle ve onun kız arkadaşı ile tastirtik yine ve bu kez evlendigim çocuğa videoyu gönderdiler bende inanmadım böyle bir şeyim olduğunu çünkü dedim gibi bende bilmiyordum her neyse ayrıldık ondan sonrası hayatım alt üst oldu ve travmam kaldı bu şey şimdi ikinci evliliğim oldu ablamla ve babamla abimden ikinci evliliğim olduğunu sakladık hatta onla tüm ilişkimizi kestik ve olduğu kadar kocama abimin hakkında çok konuşmuyorum ilişkimi güvende tutmak için ama bazen işte aklıma takılıyor eğer eski kocam veya abim onu bulurlarsa ve söylerse ben napicagimi ama bu geçmişim de hakkında kendim açıklamaya ve hayatımı mahvetmeye gönlüm yok doğru mu yapıyorum bilmiyorum gerçekten

Bu geçmiş korkusundan nasıl kurtulurum?