AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Sol kolumda ve sağ omzumda var
Dirseğin altında bulunan ben şevkati, omuz ve dirsek arasında olan benler ise kolay para kazanabilmenin göstergesi. kişinin çok kibar olduğuna ve mutlu bir evlilik hayatı olacağına işaret eder. Sağ omuzda bulunan ben duyarlı çalışkan insanlara işaret eder.
Çok teşekkür ederim
Kafamda varmış ben hiç görmedım
Tam olarak neresinde?
Kaçlarımın olduğu yerde üstünde yani
Saçlarımın Altın'da kafamın tepesınde yanı
O kadarını bilemiyorum ne yazık ki :/
Sol omzumda var bir de sağ ön kolumda söyle söyle.
Omuzda bulunan benler ; duyarlı , çalışkan , sorumluluk sahibi insanları temsil eder.
Söylemem. Vala bak.
-Mesela yani
yüzümde, boynumda ve kollarımda var
Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor. Dirseğin altında bulunan ben şevkati, omuz ve dirsek arasında olan benler ise kolay para kazanabilmenin göstergesi.
Boynumda var bir tane de dizimde
Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor. Sağ dizde bulunan ben arkadaş canlısı sol dizde bulunan ben ölçüsüz hayatı işaret eder.
Boynumda tam olarak sağ kulağımın hizasının aşağısında fark eder mi
Farketmez heralde canım boyun bölgesi o da :)
Gerdan ile omzumun arasında
Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
iki elimde ve ayağımda var
Ellerde bulunan benler çok maharetli olmayı ve başarıyı, dolayısıyla da para kazanmayı simgeliyor. Genellikle iyi yemek yaparlar ya da sanat alanında marifetlidirler. Ayak tabanı üzerinde beni bulunan kişilerin liderlik özellikleri dikkat çekiyor. Bu kişilerin belli bir kitlesi olacağına ve onu takip edeceğine, kabul edilebilirliğin de artacağına inanılıyor. Ayrıca ayak bölgesinde beni olan insanlar rahatına düşkünlerdir.
aynen teşekkürler
Rica ederim :)
sol omuzumda ve sağ gözümün altında var
Sağ göz kirpiğinin altında yer alan bene sahip olan kişiler çok cömert olurlar. Paylaşımcı yapılarıyla Ailevi bağları derin bir sevgiyle örülü olup, kadınlar anaç, Erkekleri ise derin sadakat içerisinde duygusaldırlar. Sağ göz kirpiğinin altında ben olanlar eşlerini veya arkadaşlarını genellikle aldatmazlar. Güvenilir insanlar olmalarından dolayı derin ve yapılı ilişkileri vardır. Omuzda bulunan ben duyarlı ve sorumluluk sahibi kişileri temsil eder.
Dudagimin sağ üst köşesinde :)
Dudağın üst kısmında bulunan benler iyi yemekten ve her zaman hayatta güzel olan şeylerden daha fazla zevk aldığınızı gösterir.
Aslında herkes iyi yemedigimi söyler ama :D
Yemesende seviyosundur muhtemelen :)
Ordaki yemek isimse dogrudur:)
Bir anlamı mı varmış onların :D
Var evet :)
Hiç ben yok bende ya :/
Belki de siz henüz farketmemişsinizdir :)
Çok araştırdım ayağımda 1-2 tane var gerisinde hiç yok
Ayak tabanı üzerinde beni bulunan kişilerin liderlik özellikleri dikkat çekiyor. Bu kişilerin belli bir kitlesi olacağına ve onu takip edeceğine, kabul edilebilirliğin de artacağına inanılıyor.
Gözümün altında ve kolumda var :/
Göz çevresinden bulunan benler dürüst güvenilir samimi ve gözlemci insanlara işaret eder.
Dirseğin altında bulunan ben şevkati, omuz ve dirsek arasında olan benler ise kolay para kazanabilmenin göstergesi.
Yuzumde. Cene altinda falan
Çene üzerindeki benler azmi, kararlılığı ve inatçılığı sembolize ediyor. Bu da hayatta tam bir zirve ya da tam bir dibe düşme anlamına geliyor. Çene sürekli hareket ettiği için bu kişiler genellikle değişikliği seven ve seyahat yapmaktan hoşlanan kişiler oluyor.
Aynen. Haklisiniz
Yüzümde küçük bir tane var
Tam olarak neresinde?
Sol tarafta Faullerin olduğu yerde
İyi bir kişilik ve itibara işaret eder.
Dudağımın ve yanağımın arasında biraz altta
Eee. Hani bana?
Yanak oluyo sanırım anlayamadım?
İşte
https://i.hizliresim.com/nAOPBV.jpg
Hani bana hani bana
Azmi, kararlılığı ve inatçılığı sembolize ediyor. Bu da hayatta tam bir zirve ya da tam bir dibe düşme anlamına geliyor. Değişikliği seven ve seyahat yapmaktan hoşlanan kişileri temsil eder. Aynı zamanda dudağının altında ben bulunması çocuklarınızın başarılı olacağına işaret eder.
Henüz zirveye çıkmadığıma göre dipteyim demektir. :)))
Güzelmiş Teşekkürler ;-)
Nerelerden buluyorsunuz böyle şeyleri medyum luk falan mı yapıyorsun :)))
Medyumluk mu? Hayır tabikide. Çeşitli kaynaklardan araştırdıklarımı biraraya getirdim sundum hepsi bu. Yanılma ihtimali olabilir elbette kesin bu anlama geliyor diyemem.
Peki benim nasıl diye sorsam 10 üzerinden kaç verirsin?
:) şaka yaptım yaa
bir puanı esirgedin yaa :)
Yüzümün sol kısmında.
Sol yanakta bulunan benler çok ciddi ve hayatta maddi amaçlar peşinde olmayan çalışkan kişiliği temsil eder.
Hic ama hic tutmadı ya 😀 para kazanmak icin dört koldan saldırıyorum isime 😊
Tabiki emin olarak yazmıyorum bunları tutmama payı doğrudur :)
Millet mezera mı götürcen diyo 😀😀😀
İşte bu da hırsınızın ve çalışkanlığınızı işaret ediyor :)
Teşekkürler 😊
dudagimin yaninda, bir de yanagimda var. ? : )
Yanakta bulunan benler yalnızlığı, sakin olamamayı ve bir aile oluşturma ihtiyacını simgeliyor. Eğer gülümsediğinizde ben bir kırışık içine giriyorsa, bu hayatınızda olası bir kaza yaşamanız anlamına gelebiliyor. Yalnız kalmayı tercih ettiğinizi yerleşik yaşam ya da aile kurmaya uzak olduğunuza işaret eder.
dudağa yakın ben?
Dudağa yakın ben hassas ve narin bir kişiliğe sahip olduğunuzu işaret eder :)
Sag boynumda :) ve karnimin sol tarfinda :D
Karındaki ben: Yaramaz ve huysuz olmaya yorumlanır. Göbek bölgesinde bulunan ben hayatta başarılı ve iyi bir eş, çocuklara sahip kişileri işaret eder. Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
Himm. Teşekkürler.
dudağımın üstünde var bir tane
...
Dudağın üst kısmında bulunan benler iyi yemekten ve her zaman hayatta güzel olan şeylerden daha fazla zevk aldığınızı gösterir.
güzel bir şey bulamıyorum ki artık, zevk alayım.
Elimde var bide ensemde var
Elinde beni bulunan kişiler maharetli ve becerikli kişileri temsil eder. Bu kişiler genellikle ya yemeklerde ya da sanata dair alanlarda başarılı olurlar.
Vao harbiden öyle çok iyi yemek yaparım birde müzik :D
Öyle mi ne güzel :)
Nerde yokki yanagımdakini söyle bakim:)
Yanakta bulunan benler yalnızlığı, sakin olamamayı ve bir aile oluşturma ihtiyacını simgeliyor. Eğer gülümsediğinizde ben bir kırışık içine giriyorsa, bu hayatınızda olası bir kaza yaşamanız anlamına gelebiliyor. Aynı zamanda yalnız kalmayı sevdiğinizi temsil eder.
Teşekkürler:)
Sırtımda ve dudağımın üstünde :D
Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Marilyn Monroe'nun beni onun talihsiz hayatının işaretçisiydi.
sağ dudak kenarımın 3 cm falan üstü
konuşsana, ağaç olduk
Her zaman açık olmadığımdan girince yazabiliyorum ancak. Dudağının üstünde beni olanlar yemek yemekten ve hayatta iyi olan her şeyden daha fazla zevk alırlar. Ayrıca Dudağının üstünde beni bulunanlar annelik ve babalık hisleri çok kuvvetli olmakla beraber, Anne ve babalarına derin bir sevgi ve sarsılmaz bir saygı ile bağlıdırlar. Hürmetkâr ve aynı zamanda misafirperverdirler.
Benim tam çenemin orasında var:/
Çene üzerindeki benler azmi, kararlılığı ve inatçılığı sembolize ediyor. Bu da hayatta tam bir zirve ya da tam bir dibe düşme anlamına geliyor. Çene sürekli hareket ettiği için bu kişiler genellikle değişikliği seven ve seyahat yapmaktan hoşlanan kişiler oluyor.
Vay be teşekkür ederim:D
Köprücük kemiklerimin tam ortasında var. 😊
İyi kalpli kişiliği temsil eder :)
Hadi ya ne güzel :) teşekkürler
sağ yanağımın ortasında
Sağ ya da sol yanakta bulunan ben çok ciddi ve hayatta maddi amaçlar peşinde olmayan çalışkan insanlara işaret eder.
kalbimin altında ve yanağımda.. :)
Kalbinin veya karnın üzerinde ben: Doğru ve iyiliksever biri olduğuna işarettir. Yanakta bulunan benler yalnızlığı, sakin olamamayı ve bir aile oluşturma ihtiyacını simgeliyor.
yanak... kısmen doğru.. :)
yanağımda burun ve ağza yakın bir yerde?
Yanakta bulunan benler ; yalnızlığı sakin olamamayı ve bir aile oluşturma ihtiyacını simgeliyor. Eğer gülümsediğinizde ben bir kırışıklık içine giriyorsa bu hayatınızda olası bir kaza yaşamanız anlamına gelebiliyor.
Burunda bulunan benler ; samimi arkadaşlara sahip , çalışkan , meraklı kişiliği simgeler.
Ağızın yakında derken , üstünde mi yanlarda mı?
yanlarda?
Yalnız kalmayı tercih ettiğinizi yerleşik yaşam ya da aile kurmaya uzak olduğunuza işaret eder.
Yuzumde bak fotodan ;))
omzumda ve bacaklarimda mevcut.
Omuzda bulunan ben duyarlı ve sorumluluk sahibi kişiliği temsil eder. Bacakta Uyluğa yakın olan benler aktif cinselliği, cesareti ve dışa dönük olmayı simgeliyor. Baldırda bulunan benler spor yaparken zorlanmayı, dizde bulunanlar ise kolay para kazanmayı, hatta servet bulmayı vadediyor.
tesekkur ediyorum.
Yüzümdeki kafamda elimde çok var
Ellerde bulunan benler çok maharetli olmayı ve başarıyı, dolayısıyla da para kazanmayı simgeliyor. Genellikle iyi yemek yaparlar ya da sanat alanında marifetlidirler. Yüzünüzdekilerin yerini söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Sağ yanağımda sol dudağımın üzerinde sağ dudağımın altında alnında ve sol boynumda :)
Yanakta bulunan benler yalnızlığı, sakin olamamayı ve bir aile oluşturma ihtiyacını simgeliyor. Dudağın altında bulunan ben çocuklarınızın başarılı olacağının göstergesidir. Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
Hm Teşekkürler çok güzel açıkladınız daha çocuğum olmadı hayırlısı bakalım
kime niçin söylemeliyiz :D
Bana :) Öğrenmek adına :)
dudağımın hafif üst kısmında ama çok açık rengi birde sırtımda ama bunlar açık ve ufak
Üst dudağın sağ veya sol kısmında bulunan ben iyi yemekten ve her zaman hayatta güzel olan şeylerden zevk aldığınızı gösterir. Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor.
ohaa ciddimisin gerçekten :) :) ilk defa duyuyorum yaa :D peki bu alnın üst tarafında hani saç bölgesi yakınlarında olunca noluyor
Birkaç araştırma sonucu çıkan şeyler bunlar yanılma olasılığı olabilir :)
Alnının ortasında ben bulunan kişiler, otoriteyle olan problemi temsil ediyor. Bu kişiler özellikle ailede sözü geçen kişilerle veya patronu olan kişilerle doğru iletişim kuramıyor. Başın yan tarafında bulunan benler doğru odaklanmayı, motivasyonu ve enerjinin doğru kullanılmasını simgeliyor.
nerden araştırıyorsun bilmiyorum ama çook feci motive oldum :D
Tesadüfen karşıma çıkmıştı bende meraktan araştırdım başka yerlerden de. Ne güzel o zaman :)
sağol teşekkür ederim D:
Boynumda et beni var popomda normal
Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
Boynumda ve sag kaşımın üstünde
Eğer Angelina Jolie’ninki gibi, ben kaşın tam üstünde bulunuyorsa bu durum hayatınızda sabit bir para akışı olacağını simgeliyor. Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
Teşekkürler :)
iki elimin de bileğin de var.
Bilekde bulunan ben tutumlu, güvenilir ve marifetli insanlara işaret eder.
sağ göğüs üst kısımda
Göğüsteki ben: Yalnız kendi aklını ve görüşlerini beğendiğine işarettir. Göğüste bulunan ben meslekte uzmanlaşmayı ve toplumda iyi bir konuma gelmeyi işaret ediyor. Aynı zamanda erkekte kararsızlığı kadında sosyal kaygılara işaret eder.
boyun
Kulak mememde var merak ettim smdi
Kulakta bulunan benler rahat bir yaşam süreceğinize işarettir.
Kaburgam kemiklerimin orda
Göğüs bölgesinde mi?
Çenemin solunda birde sağ kolumda
Çene üzerindeki benler azmi, kararlılığı ve inatçılığı sembolize ediyor. Bu da hayatta tam bir zirve ya da tam bir dibe düşme anlamına geliyor. Çene sürekli hareket ettiği için bu kişiler genellikle değişikliği seven ve seyahat yapmaktan hoşlanan kişiler oluyor. Dirseğin altında bulunan ben şevkati, omuz ve dirsek arasında olan benler ise kolay para kazanabilmenin göstergesi. Aynı zamanda kollarda bulunan benler kişinin kibar olduğuna ve mutlu bir evlilik hayatına işaret eder.
Kasık üstü sag tarafta?
Kasık üzerindeki ben: Erkek çocuğun çok olacağına işarettir. Aynı zamanda şehvetin temsilidir.
Hayır kim neden eksiledi benu!!!
sol böğrümde böbrekte kahverengi 1 lira gibi büyük
Göğüste bulunan ben meslekte uzmanlaşmayı ve toplumda iyi bir konuma gelmeyi işaret ediyor.
ne göğüsü ya yan böğrümde sol böbrek altı
Yanlış olmuş kusura bakmayın. Orayı bilmiyorum özür dilerim :/
Benımki bıraz ayıp biyerde
Karnımda
elimin ustunde
dudagımın ustunde
Karın bölgesi şansı sembolize ettiği için, kişinin beni göbek merkezine ne kadar yakınsa, bunun o kadar uğur getirdiğine inanılıyor. Ellerde bulunan benler çok maharetli olmayı ve başarıyı, dolayısıyla da para kazanmayı simgeliyor. Dudağının üstünde beni bulunanlar ise iyi yemek yemekten ve hayatta güzel olan her şey daha fazla zevk alırlar.
Tam yuzuk parmagimda ben 😄😄
Ellerimde var 3 tane, bide yuzumde burnumda var :)
Ellerde bulunan benler çok maharetli olmayı ve başarıyı, dolayısıyla da para kazanmayı simgeliyor. Bu kişiler iyi yemek yapmakla beraber sanatsal alanlarda da marifetlidirler. Burun köprüsünde bulunan benler, nefes yolları üzerinde olduğu için tuzakları ve sorunları işaret ediyor. Enerji akışını stabil etmek için kişi daha fazla uğraş verdiği için de hayatı boyunca çok çalışması gerekliliği de belirtiliyor. Burnun kenarında bulunan ya da içerde saklanmış olan ve görülmeyen benler de iyi para kazanmayı simgeliyor.
cenemde sag taraf alt kısımda
güzel uydu saolasın
Boynumda var birbirine paralel 2 tane
gözlerin çok güzelmiş
ben anlamına geliyo :)
Hiç yok, daha doğrusu et beni yok
kime söylemeliyiz?
Bana :)
Kulagimin altinda var
Kulak altında derken kulak memesinde mi yoksa boyunda mı?
Boynumda
Sag tarafta kulak memesinin 2cm altinda.. Durum kotu o zaman :)
sanamı soyleyeyım :D
Evet :)
cenemde dudagımın hemen altında bı tane var :D
Dudağın altında ben bulunması başarılı çocuklara sahip olacağınızın işaretidir.
:) tesekkurler bunları nereden bılıorsun
Araştırma yapmıştım çeşitli kaynaklardan. Yanılma olasılığı olabilir elbette :)
Bacağımda.
Bacaklarda bulunan benler ;
Uyluğa yakın olan benler aktif cinselliği, cesareti ve dışa dönük olmayı simgeliyor. Baldırda bulunan benler spor yaparken zorlanmayı, dizde bulunanlar ise kolay para kazanmayı, hatta servet bulmayı vadediyor.
yüzümde ve kolumda
Dirseğin altında bulunan ben şevkati, omuz ve dirsek arasında olan benler ise kolay para kazanabilmenin göstergesi.
sırtımda sol tarafta
Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Marilyn Monroe'nun beni onun talihsiz hayatının işaretçisiydi.
hadi ya
yüzümde var
Belirgin olarak nerelerde :)
çenemde ve boynumda
Çene üzerindeki benler azmi, kararlılığı ve inatçılığı sembolize ediyor. Bu da hayatta tam bir zirve ya da tam bir dibe düşme anlamına geliyor. Çene sürekli hareket ettiği için bu kişiler genellikle değişikliği seven ve seyahat yapmaktan hoşlanan kişiler oluyor. Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
Sırtımda var.
Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgelemekte. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Ayrıca sırtında ben'i olan kişilikler yeni bir atılım yapmak için her türlü fırsatı denerler.
Teşekkürler.
ensemde var
Ensedekini bilmiyorum maalesef :/
Gobegimde var:)
Göbek bölgesinde bulunan ben hayatta başarılı ve iyi bir eş, çocuklara sahip kişileri işaret eder.
İnsallah:)