Gizli Üye(30-35)+1 yılOhoo nerede yok diye sor sen :)
Burnumun sag tarafinda iki tane var (onlari cok seviyorul ya :) )
Burnumun ustunde var maalesef sol tarafa dogru.
Agzimin sol ustunde iki tane. Sag altinda bir tane.
Alnimin en ustunde tam ortada ufacik bir tane var.
Omuzlarin arasinda tam kemigin uzerinde, boynumun altinda yani.
Sag bacagimin ortasinda.
Bu kadar yeterli digerlerini bosver :)06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bir de sag elimdekileri soyleyeyim. Isaret parmagimda bir tanesi. Biri de elimin uzerinde onlari da merak ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılSoran?
- +1 yıl
Burnun yanında ben bulunması para işinde özellikle de banka hesabınızı koruma konusunda iyi olduğunuzu gösterir. Burunda bulunan ben kararsızlığı işaret eder. Bu da size zaman zaman güvenilmez konumu çizer. Burun köprüsünde bulunan ben enerji akışını engeller. Aynı zamanda çalışkanlığa işaret eder. Çünkü bu kişiler enerji akışını dengelemek adına çabalarlar. Samimi arkadaşlara sahip meraklı bir kişiliksiniz. Dudağın üst kısmında bulunan benler iyi yemekten ve her zaman hayatta güzel olan şeylerden daha fazla zevk aldığınızı gösterir. Dudağın altında ben bulunması başarılı çocuklara sahip olacağınızın işaretidir. Alnının ortasında ben bulunan kişiler, otoriteyle olan problemi temsil ediyor. Bu kişiler özellikle ailede sözü geçen kişilerle veya patronu olan kişilerle doğru iletişim kuramıyor.
- +1 yıl
Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor. Uyluğa yakın olan benler aktif cinselliği, cesareti ve dışa dönük olmayı simgeliyor. Baldırda bulunan benler spor yaparken zorlanmayı, dizde bulunanlar ise kolay para kazanmayı, hatta servet bulmayı vadediyor. Elinde beni bulunan kişiler maharetli ve becerikli kişileri temsil eder. Bu kişiler genellikle ya yemeklerde ya da sanata dair alanlarda başarılı olurlar. Parmak ve el üzerindeki ben: Kısmet azlığına işarettir.
Cevap sahibi+1 yılE simdi benleri aldirdigimizda ne oluyor peki?
En İyi Cevaplar
+1 yılDudağımın kenarında var sağda, bir de yine sağ yanağımda kenarda iki tane üst üste.
05 Yorumla- +1 yıl
Hepsi de doğru tam 12 den vurdum teşekkürler :D
- +1 yıl
Vurdun dicektim :D
- +1 yıl
Sağ kaşımın bitişinde var bide alt dudağımın sol köşesine yakın hafif gözüken çaprazlamasına alt alta 3 tane ben var
+1 yılSol gözümün alt kapağında var , sol diz kapağımın arkasında var , belimde sol arka tarafta var birde söyleyemeyeceğim bir yerde var bir kaç tane daha var ama onlar kadar belirgin değil ;) merak ettim yardımcı olursan sevinirim ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Gözkapağının altında bulunan ve ‘gözyaşı beni’ adı verilen benler ise tıpkı adı gibi, fazlasıyla duygusal olmayı ve hemen her alanda duygusal tepkiler vermeyi simgeliyor. Sol göz kirpiğinin altında buruna yakın olan yerde beni olanlar aşırı kıskanç yapılarıyla tanınırlar. Pratik zekâları vardır. Baldır arasında ve sol uyluk üzerindeki ben: Yolculuktan fazla yarar sağlanacağına işarettir. Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Umarım yardımcı olmuşumdur :)
- +1 yıl
Kısmen doğru teşekkürler bilgilendirmeniz için ;)
:) ya yazdınız madem söyleyim. tame çenemin ortasında var. sağ omzumun üzerinde var. bide cinsel bölgemde var :) ama ciddiyim gerçekten.. yorumlayın lütfen..
04 Yorumla- +1 yıl
Çene üzerindeki benler azmi, kararlılığı ve inatçılığı sembolize ediyor. Bu da hayatta tam bir zirve ya da tam bir dibe düşme anlamına geliyor. Çene sürekli hareket ettiği için bu kişiler genellikle değişikliği seven ve seyahat yapmaktan hoşlanan kişiler oluyor. Sağ omuzdaki ben: Nüfuz sahibi olmaya yorumlanır. Genital bölgedeki ben şehveti temsil eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Tam dudagimin altında küçük aynı bundan
lh4.googleusercontent.com/.../Ow4Aoxhnw1J40sW86O4mxk_hiEzz2czmmGwZi6t88TCQjw4631hMAm4fa91JwM7lEOLNBd2MloKybPAh5j_PiKzJYAT5-FHISqbiZcpTd5eqdx1UQoy5UHOH5HYQ3mRmb5pITXLQ2Ek5n60=w361-h407-nc05 YorumlaSol yanağımda çokta belirgin olmayan bir ben var. Sol elimin şehadet parmağının üzerinde ve yan tarafında var. Birde sağ kolumda bileğimin üst tarafında var. Yani tam saat takılan yerde. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Parmak ve el üzerindeki ben: Kısmet azlığına işarettir. Bilekte bulunan ben tutumlu güvenilir ve marifetli insanları temsil eder. Yüzün sol elmacık kemiğinin kulağa yakın bölümde beni olanlar. Uzak ve mistik şehirlerden hoşlanırlar. Bütün olaylara temkinli bakarlar. İnsanlara güvenmezler ama gizliden güvendiklerini sezdirirler. Aslında insanlara hiçte kolay güvenmezler. Para harcamayı, alışveriş yapmayı, mağazaları dolaşmayı, modaya uymayı, yemek yapmayı çok severler.
+1 yılSağ kolumda hemde 2 tane ve aynı hızada
Sağ omzumda
Sol omzumda bunların ikisinde aynı yerde yani bir solda bir sağda.
Sol bacağımda
Göğüs kafesimde ama sanki biraz üstünde.
Sağ yanağımda (fakat dudağımda yakın)
Sağ yanağımda yine 2 tame
Sol yanağımda
Sol gözümün altında ama gözümün altından biraz uzak00 YorumlaÖncelikle hoş buldum. Eğer vücudunuzda hiç ben yoksa kahverengi gazlı kalemin tek dokunuşuyla yapabilirsiniz :) Saygılar *-*
01 Yorumlasol yanağım da dudağımın yanında
sağ yanağım da burnumun eklem yerinde falan
boynumun sağında
sağ koltuk altım da
sağ baldırım da :D
Evet çok merak ediyorum :)03 Yorumla- +1 yıl
Sağ yanaktaki ben : İyi ahlaklılığa işarettir.
Baldırda bulunan benler spor yaparken zorlanmayı, dizde bulunanlar ise kolay para kazanmayı, hatta servet bulmayı vadediyor. Burnun yanında ben olması para işinde özellikle banka hesabınızı koruma konusunda iyi olduğunuzu gösterir.
+1 yılSol kolumda
Sol yanagimda
Sol bas parmagimin ic kisminda
Sol ayamin 3 parmaginda
Sol elimin bas parmagi hizasinda
Sol bilegimde
Boynumda yine sol tarafimda
hep solda hic dikatimi cekmemisti yeni farkina vardim00 YorumlaSağ omuzumda 1 tane var Sol omuzumda 2 tane vr ama kücükler nokta gibi.
Bir kafamın sağ tarafında kücük var...
Merak ettim ne anlamı varmış. d07 YorumlaDudağimin tam üstünde , bir benim var tam ortada. Bir de sirtimin ortasinda büyük bir ben.
01 Yorumla- +1 yıl
Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Dudağının üstünde beni bulunanlar annelik ve babalık hisleri çok kuvvetli olmakla beraber, Anne ve babalarına derin bir sevgi ve sarsılmaz bir saygı ile bağlıdırlar. Hürmetkâr ve aynı zamanda misafirperverdirler.
Sol dizimin üstünde zeytin büyüklüğünde bir ben var.
01 YorumlaKürek kemiklerimin arasında aynı hizada ve aynı büyüklükte birbirine yaklaşık 16 CM uzaklıkta iki ben var.
01 Yorumlagöbeğin hemen solunda, daha solunda da kocaman bir tane var.
03 Yorumla
+1 yılŞaka yapmıyorum yumurtalıklarımda var ne anlama geliyor merak ettim.
02 Yorumla- +1 yıl
Vay teşekkürler :)
- Kişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sol kaşımın üstünde 2 tane dudağımın sağ üstünde 1 tane var ne anlama geliyor?
03 Yorumla- +1 yıl
Kaşın üstünde bulunan ben sürekli bir para akışını temsil eder. Ağzın üstünde bulunan benler, kişinin iyi yemekten hoşlandığını ve narin bir yapıya sahip olduğunu ifade ediyor. Dudak üzerinde beni olanlar mutlak ve bağımsızlık ilkesini kendine ilke edinen ve bağımsızlık uğruna ölümü göze alan kişiliklerdir.
- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun güzel ve bana tam uydu para akışı hariç :-)
+1 yılmeraba benim sağ ayak baş parmağımın arkasında minik bir benim var 1 tane, sağ alt göz kapağımda var ve iki kolumda var bunlar ne anlama geliyor? en çok ayak başparmağımdakini merak ediyorum enteresan biraz :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağ elmacık kemigimin ve alt dudagimı sağında var sonra kasigimin sağ tarafında ve özel bölgemin sol kısmında
04 Yorumla- +1 yıl
Yüzünün sağ elmacık kemiğinin altında yer alan beni olanlar hep platonik ve zor aşklara yelken açarlar. Hiçbir zaman ulaştıkları sevgiye inanmazlar hep zoru ve imkânsızı arayan kişiliklerdir. Yakındaki sevenini bir an unutsalar da, mantığa döndükleri zaman hemen yanı başında olana sarılırlar.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ;)
Boyunum da ve dudağımın kenarında var.
Çok büyük değiller ama varlar yani.01 Yorumla- +1 yıl
Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
+1 yılavucumun içinde yuzuk parmagımın başladıgı yerden bir santim aşagıda.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. Sol Gogus hizamda gobegimde var. ayak bilegimde var. Dudagimin altinda var. Acikcasi o kadar cok benim var ki. Bunlar en basitleri
03 Yorumla- +1 yıl
Göbek bölgesi ; bu bölge şansı sembolize ettiği için, kişinin beni göbek merkezine ne kadar yakınsa, bunun o kadar uğur getirdiğine inanılıyor. Dudağının altındaki ben çocukların başarılı olacağının simgesidir. Bilekde bulunan ben tutumlu, güvenilir ve marifetli insanlara işaret eder. Göğüs bölgesinde bulunan ben erkekde kararsız bir yaşamı kadında sosyal kaygılara işaret eder.
sol topuğumun altında
göbeğimin ortasında
sırtımın ortasında
sağ kaşımın başlangıcında (burun tarafi)
hadi kolay gelsin :)04 Yorumla- +1 yıl
Ayak tabanı üzerinde beni bulunan kişilerin liderlik özellikleri dikkat çekiyor. Bu kişilerin belli bir kitlesi olacağına ve onu takip edeceğine, kabul edilebilirliğin de artacağına inanılıyor. Sırttaki ben: Ömrünün sonuna kadar mutlu olacağına işarettir. Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Göbek bölgesi şansı sembolize ettiği için, kişinin beni göbek merkezine ne kadar yakınsa, bunun o kadar uğur getirdiğine inanılıyor. Aynı zamanda göbek bölgesinde beni olan kişilerin çocuklarının başarılı olacağı da bir işarettir. İki kaşı arası "üçüncü göz" noktasında veya alın çakrasının hafif yukarısında beni olanlar sonsuz bir sezgi, kavrayış, zekâya sahiptirler. Bazen Önyargılı davranışlar gösterebilir ve tasavvufi inançlara sahip olabilirler. Çene üzerindeki benler azmi, kararlılığı ve inatçılığı sembolize ediyor. Bu da hayatta tam bir zirve ya da tam bir dibe düşme anlamına geliyor. Çene sürekli hareket ettiği için bu kişiler genellikle değişikliği seven ve seyahat yapmaktan hoşlanan kişiler oluyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSağ omzumdaki dikkat çekiyor genelde.. Sırtımda da bir tane var..
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler..
göz pınarımda ve sol bacağımda var ne alaka mesela :D
03 Yorumla
+1 yılYzümde var kolumda ve götümde var bir tane. açıklarmısın?
02 Yorumla- +1 yıl
Dirseğin altında bulunan ben şevkati, omuz ve dirsek arasında olan benler ise kolay para kazanabilmenin göstergesi. Kalçada bulunan ben ;Vücudun bu bölgesi bereket, yemek ve sağlıkla ilişkilendiriliyor. Burada bulunan benler iyi itibarı, cömertliği ve başkalarına yardım etmeyi temsil ediyor. Kolunun tam olarak neresinde :)
- +1 yıl
Hani iğne yaparlar ya tam olarak orda.
Gizli Üye(18-24)+1 yılP*nisimin ustunde 2 tane var biri et beni cok kucuk, digeride leke şeklinde ama cok buyuk. Heleki ereksiyon halinde iyice buyuyor. d
01 Yorumla- 11 ay
Oe
dudağımın üstünde Türkan Şorayın ki gibi bir ben var :)
01 Yorumla
+1 yılHiçbir yerimde yok fark ettimde sadece sol kolumda var :)
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten doğru :) erken yaşta mücadele ediyorum hayatla
- +1 yıl
Aminnn yorumunuz için allah razı olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzümde bacagimda kolumun ic tarafinda koltuk altimla gogsumum arasinda
05 Yorumla- +1 yıl
Uyluğa yakın olan benler aktif cinselliği, cesareti ve dışa dönük olmayı simgeliyor. Baldırda bulunan benler spor yaparken zorlanmayı, dizde bulunanlar ise kolay para kazanmayı, hatta servet bulmayı vadediyor. Gerdan bölgesi mi oluyor koltuk altınla gögsünün arası? Eğer öyleyse bu sizin iyi kalpli kişiliğinizi temsil eder.
Cevap sahibi+1 yılYok hayir gogsumun yani. ikisindede var.
- +1 yıl
Göğüste bulunan ben meslekte uzmanlaşmayı ve toplumda iyi bir konuma gelmeyi işaret ediyor. Göğüs bölgesinde bulunan ben erkekde kararsız bir yaşamı kadında sosyal kaygılara işaret eder. Göğsün sağ tarafında bulunan ben aile yaşamında tembelliği işaret eder. Ailenizin ve sizin yaşamlarınızı iyi hale getirmek için daha iddialı olmalısınız. Göğsün sağ tarafında bulunan ben hayattan istediğini alan aktif ve enerjili insanları işaret eder.
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler
+1 yılbirisi sırtımda diğeri yumurtamda şaka değil ciddiyim ama senin için zor olabilir bu durum sen sordun ben söyledim
01 Yorumla- +1 yıl
Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgelemekte. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Ayrıca sırtında ben'i olan kişilikler yeni bir atılım yapmak için her türlü fırsatı denerler. Genital bölgedeki ben şehveti ifade eder.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sağ bacağımin kasiga doğru olan bölgesinde ben gibi bir leke var rengi açık ten renginden biraz koyu birde sağ eli bilegimin dış tarafında ufak bir ben var sağ kulağımda 1 ben daha var ufak nokta gibi ben olarak doğmuşum sanki :))
02 Yorumla- +1 yıl
Bacakta bulunan ben : Uyluğa yakın olan benler aktif cinselliği, cesareti ve dışa dönük olmayı simgeliyor. Baldırda bulunan benler spor yaparken zorlanmayı, dizde bulunanlar ise kolay para kazanmayı, hatta servet bulmayı vadediyor. kulaklar karakteri simgeliyor. Kulak üzerinde bulunan benler iyi bir kişiliği ve saygınlığı ifade ediyor. Kulağın içinde bulunan ben, uzun bir hayat sürüleceğini, kulağın üstündeki ben ise zeki bir kişiliği simgeliyor. Eğer her iki kulakta da ben bulunuyorsa bu benler nüfus sahibi olmayı ve konforlu bir hayattan zevk almayı işaret ediyor. Ellerde bulunan benler çok maharetli olmayı ve başarıyı, dolayısıyla da para kazanmayı simgeliyor.
Cevap sahibi+1 yılSen naptin bacim ya tesekkurler :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarnımda göbek delıgımın yakınlarında. ne demekmıs bu sımdı?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılulan ınanmıyorum böyle seylere ama umarım dedıklerının hepsı olur ya teşekkür ettım güzel kıız :)
+1 yılKulağımda ve sağ kolumda dirsekle el arası üstte :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kulaklar karakteri simgeliyor. Kulak üzerinde bulunan benler iyi bir kişiliği ve saygınlığı ifade ediyor. Kulağın içinde bulunan ben, uzun bir hayat sürüleceğini, kulağın üstündeki ben ise zeki bir kişiliği simgeliyor. Eğer her iki kulakta da ben bulunuyorsa bu benler nüfus sahibi olmayı ve konforlu bir hayattan zevk almayı işaret ediyor…
- Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılSağ elimde var küçücük ne anlama geliyor? Teşekkürler şimdiden
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sağ yanağımda ve sağ omuzum da 3 tane büyükten küçüğü doğru sıralı en belirgin benlerim var.
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Solda dudağın birkaç santim üstünde küçük pek görünmez resimden bakabilirsiniz :d
03 Yorumla
+1 yılBoynumda, omuzum arkasında gerdanlikta birde burnumun dibinde yanında bitisigi :D
01 Yorumla- +1 yıl
Burnun yanında ben bulunması para işinde özellikle banka hesabını koruma konusunda iyi olduğunuza işaret eder. Gerdandaki ben temiz kalpli kişiliğin simgesidir. Omuzda ve omuz arkasında bulunan ben duyarlı çalışkan sorumluluk sahibi insanları temsil eder. Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
+1 yılboyun tarafında var şeytan üçgeni gibi bide omuzumun arka tarafında.
01 Yorumla- +1 yıl
Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor.
+1 yılSol sırtımda çok var, ayak altımda var, alnımda var. Bir de peniste.
01 Yorumla- +1 yıl
Sırttaki ben: Ömrünün sonuna kadar mutlu olacağına işarettir. Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Alnının ortasında ben bulunan kişiler, otoriteyle olan problemi temsil ediyor. Bu kişiler özellikle ailede sözü geçen kişilerle veya patronu olan kişilerle doğru iletişim kuramıyor. Ayağın altındaki ben: Uykuya düşkün ve kaba kuvvet kullanmaya yönelik kişiliği temsil eder. Genital bölgedeki benler ise şehveti temsil eder.
Benim sol gögusumde var 3 tane alt alta ne anlama geliyor?
03 Yorumlabir tane boynumda var baktım şimdi daha önce hiç farketmemiştim 😅
05 Yorumla- +1 yıl
+1 yılkalçamda 2 adet göbeğin kenarında 1 tane sırtımda 2 tane var.
04 Yorumla- +1 yıl
Göbek bölgesinde bulunan ben hayatta başarılı ve iyi bir eş, çocuklara sahip kişileri işaret eder. Sırtta bulunan benler yükü temsil eder. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı seven tiplerdensiniz. Ancak başarının gelebilmesi için zamanın olduğunu işaret ediyor. Marilyn Monroe'nun beni , onun talihsiz hayatının işaretçisiydi.. Uylukta ben: Zevk ve sefaya düşkünlüğe işarettir.
Uyluğun bir tarafında ve kuyruksokumu hizasındaki ben: İyi ahlâka işarettir. - +1 yıl
yüzde 90 doğru tebrikler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzünde oldukça fazla var hemen her bölge diyebilirim çok can sıkıcı :/
01 Yorumla
+1 yılKolumda bissuru var bir tane boynumda et beni var omzumda var bir tanede kicimin yan tarafinda var :D
02 Yorumla- +1 yıl
Dirseğin altında bulunan ben şevkati, omuz ve dirsek arasında olan benler ise kolay para kazanabilmenin göstergesi. Baş ve vücudu birleştiren boyun bölgesi ruhu ve psikolojiyi temsil ediyor. Burada bulunan ben, buranın enerji akışını engellediği için hayal kırıklığı anlamına geliyor. Eğer ben boynun tam ortasında bulunuyorsa, kişinin aileden kaynaklı derin bir üzüntü nedeniyle hırçın bir karakter olduğu söyleniyor. Kalçadaki ben Vücudun bu bölgesi bereket, yemek ve sağlıkla ilişkilendiriliyor. Burada bulunan benler iyi itibarı, cömertliği ve başkalarına yardım etmeyi temsil ediyor. Omuzda bulunan ben duyarlı çalışkan sorumluluk sahibi kişiliğe işaret eder.
- +1 yıl
Hay massallah be :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudagimin kenarinda az belirli. Bide seyimin bitiş yerinde
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlt dudagimin kenarinda ic tarafa dogru
Cevap sahibi+1 yılUnuttum bide sag sirtimda kurek kemigimin altinda buyukce bin ben var
Cevap sahibi+1 yılUmarim dediğin gibi ldir.
+1 yılDudagimdan az asagida vr asiri tatli duruyor ne anlami bunun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırtımda 2 tane et beni var :( yaktıracağım. Dudağımın kenarında küçük bir ben var sağ tarafta.
03 Yorumla- +1 yıl
Acımaz mı :/ Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Ben dudak kenarında ise, kırmızıyı, maviyi ve açık renkleri severler. etkikeyici, zeki ve beceriklidirler. El sanatlarına doğuştan gelen bir yetenekleri vardır. Konuşmaları etkileyici ve ikna edicidir.
Cevap sahibi+1 yılEvet acıyor bazen ve küçük fazla büyük değil ama Hoşuma gitmiyor. Teşekkür ederim canım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yanagimin tam ortasinda var ama beğenmiyorum :( aldirmak istiyorum :(
01 Yorumla
+1 yılŞimdi benim en çok penisimdeki ben merak ettirdi ne anlama geliyor o. O
00 Yorumla
+1 yılSağ kaşımın bitişinde var bide alt dudağımın sol köşesine yakın hafif gözüken çaprazlamasına alt alta 3 tane ben var
00 Yorumla
+1 yılAyak taragimin oldugu yerde
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sırt yüz el ayak hadi bakalım
03 Yorumla- +1 yıl
Ellerde bulunan benler çok maharetli olmayı ve başarıyı, dolayısıyla da para kazanmayı simgeliyor.
Ayak tabanı üzerinde beni bulunan kişilerin liderlik özellikleri dikkat çekiyor. Bu kişilerin belli bir kitlesi olacağına ve onu takip edeceğine, kabul edilebilirliğin de artacağına inanılıyor.
Sırtta bulunan benler yükü temsil ediyor. Genellikle zor işler yapmayı ve başarıyı simgeliyor. Ancak başarının gelmesi için zaman olduğuna işaret ediyor. Marilyn Monroe'nun beni onun talihsiz hayatının işaretçisiydi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudak üstü solda soş burun altınım orda ronaldoki gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Dudak üzerindeki beni olanlar mutlak ve bağımsızlık ilkesini kendine ilke edinen ve bağımsızlık uğruna ölümü göze alan kişiliklerdir Dudağın sol tarafında beni olanlar Annelik ve babalık hisleri çok kuvvetli olmakla beraber, Anne ve babalarına derin bir sevgi ve sarsılmaz bir saygı ile bağlıdırlar. Hürmetkâr ve aynı zamanda misafirperverdirler.
Cevap sahibi+1 yılSag yanak ve? Ensede olanlar?
+1 yılAlnımda ve iki kaşımın tam ortasında var
03 Yorumla- +1 yıl
Alnının ortasında ben bulunan kişiler, otoriteyle olan problemi temsil ediyor. Bu kişiler özellikle ailede sözü geçen kişilerle veya patronu olan kişilerle doğru iletişim kuramıyor. İki kaşı arası "üçüncü göz" noktasında veya alın çakrasının hafif yukarısında beni olanlar sonsuz bir sezgi, kavrayış, zekâya sahiptirler. Bazen Önyargılı davranışlar gösterebilir ve tasavvufi inançlara sahip olabilirler.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊 cevap için
Belimin sol tarafında
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağ omuzumda var 2 tane :)
03 YorumlaDalmaçyalı gibiyimdir
hangi birini söyleyim şimdi01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. cenemin sol tarafinda.
03 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. sırtımda var ne anlama geliyo acaba
03 Yorumla
+1 yılboynumda yan yana iki ben var
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
doğru tespit respect
sağ omzumun arka tarafında küçük bir tane var
04 Yorumla
+1 yılyok bende kucuk var sağ omzumda baskada bulamadım
03 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
+1 yılKolumun yanında göğüsümün yanında?
01 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat