Beni tanımayan birini takıntı haline getirdim, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, umarım iyisinizdir. 21 yaşındayım. Uzun (son 4-5 yıl) zamandır korkutucu seviyede bir "hayal kurma bağımlılığım" var. Beni tanımayan, Amerika'da yaşayan birini seviyorum ve bu durumda ona kendimi göstermem mümkün değil, yazamamda. Saatlerce resmine bakıp, hayallere dalıyorum (abartısız söylüyorum günümün en az 1-2 saati). Ve onu düşünüyorum; yolda, takside, akademide, evde, duş alırken, markete giderken, yemek yerken. Onunla yolda yürüdüğümüzü, takside birlikte eve döndüğümüzü hayal ediyorum. Önde ben, arkada onun oturduğunu hayal ediyorum. Onunla aynı evde yaşadığımızı ve evlendiğimizi hayal ediyorum. Marketteyken listeye bakıp, "Aa, Mark bunları almamı istedi" diyerek alışveriş yapıyorum. Yemek yerken onun yemeği pişirdiğini ve önümde oturup birlikte yediğimizi hayal ediyorum. Bulaşıkları yıkarken ev işlerinde ona yardım etdiğimi hayal ediyorum. Evde bira içerken Mark'ın kızdığını ve beni eleştirdiğini, aile içi kavgalar ettiğimizi hayal ediyorum. Ama bunun yanlış olduğunu da biliyorum çünkü normal hayata uyum sağlayamıyorum. Bu arada ailemden ayrılıp ayrı bir eve taşındım. "Ev-akademi-ev, tekrar!" Aklımdan çıkaramadığım bu takıntı ve hayaller beni rahatsız ediyor. Ne yapabilirim?

Beni tanımayan birini takıntı haline getirdim, ne yapmalıyım?