Bana takıntılı biri instamı buldu ne yapacam?

ya ben Biriyle konusuyodum hep foto ıstıyodu atmıyodum hep Gormek ıstıyodu beni ama sadece reelde gordu 1 kez. neyse sonra braktım konusmayı. Fake hesaptan kpnusuyoduk. Sımdı gercek hesabımı buldu nerde bulduysa. Cok korkuyorum aileden biri ekli. Ya ona yazarsa? Kimsin falan diye? Tek erkek ekli çünkü. Oda der sen kimsin sonra yalan atar hakkımda falan? Ya Allah korusun bide durduk yere adımız cıkmasın Offf panik atağım var durduk yere adım çıksın istemıyorum ne yapacam? Fotomuda koymuştum kesin kaydetti kafayı yiyecem. Ya adımla fake hesap açip beni prfile koyarsa? Ya silmezse telefonundan? Ay hiç sevmem fotografım baskasına olsun ya panık atak geçirmek uzereyım. Arkadaşlar bence bu asla silmez fotomu. Ya nerden buldu Allahın cezası. Ya birine derse ben sevgiliyim bu kızla diye? Ailem falan yanlıs anlar? Ay deliricem ya da derse ben bu kızla konusuyorum? Offfff kafayı yemek uzereyım…. Asla silmezbence nazar da var onda kırk yılın bası bi fotomuzu storye koyduk bu o…çcocuguna denk geldi ya … Aşırı panik ataklı bir insanım. Ne yapacam? Instagram adımı hemen değiştirdim ama nasıl uyku uyucam? Kuruyor mıyum yine kafada? Ama nasıl olur 7272727mılyon kişiden nasıl bulur instamı adımı bile soylemedım ona

Bana takıntılı biri instamı buldu ne yapacam?