Sevgilimi beni tanımayan insanlarla flörtleşerek aldattım, öğrendi. Bu durumu nasıl toparlarım?

Sevgilimi beni tanımayan bilmeyen insanlarla tamamen çıkar uğruna flörtleşerek aldattım ve bunları öğrendi bana senden tiksiniyorum ama seni seviyorum yinede yapamam gibi şeyler söyledi etrafımızda insanlar vardı hiç belli etmedi yine sevgiliyiz gibi yaptı bana kötü gözle bakmasınlar diye sonra bana bende başkası ile sevişirim sen affeder misin dedi aynı şey değil ben çıkar uğruna belkide aynı şehirde olmadığım insanlarla konuştum beni tanımayan bilmeyen o ise böyle bir şey söyledi bende tamamen ben belki eksiklik yaptım yanlış yaptım ama sen böyle yaparak mutlu olacak mısın dedi evet olucam diyince kötü olanı düzeltmeye çalışmak yerine bu şekilde inadıma yapmak seni mutlu edecekse kabul ben seni affederim dedim ne yapmam lazım onsuz da olmuyor çok seviyorum onu 🥺 ve gerçekten çok pişmanım yardım edin?

Güncellemeler
+1 yıl
Flört dediğim +18 mesajlar değil ya da aşkımlı canımlı cicimli uzun mesajlar da değil ona göre yazın 🙏🏻
Sevgilimi beni tanımayan insanlarla flörtleşerek aldattım, öğrendi. Bu durumu nasıl toparlarım?