Sanalda biriyle tanıştım ama reelde güvenip buluşamıyorum. nedeni nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanaldan çok fazla arkadaşım ve çok fazla da konuştuğum insan oldu güvenip buluşamama konusunda şunu söyleyebilirim bazen konuştuğun erkekler sadece cinsellik yaşamak için konuşuyoruz seninle Eğer buna karşıysan niyeti bu olanı zaten anlarsın buluşmazsın Onun dışında da ben sorun yaşamadım çok iyi arkadaşlıklarım oldu gerçek hayatta o kadar iyi arkadaş olamadığım insanlar var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O güveni sana verememiş demek ki. Yani zor güvenen birisin demek ki. O zaman senin içini komple rahatlatması lazım ki içinde bir korku, kaygı falan kalmasın. O aslında seninle alakalı görünse de aynı seviyede karşındaki kişi ile de alakalı bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
94Cevap
Ben oyundan tanıştığım kizla 3 ay flörtlestim sonra resmen onun benimle aynı olduğunu farkettim kaya yapısına kadar çok bağlandım düşünmeden cesaretimi toplayıp gittim ve tipimi sevmediğim için özgüven sorunu olan biriyim bu da beni asosyal yaptı fakat her seye rağmen sevilmezsem bile deniyim dedim ve şu anda realden sevgiliyiz ve 18 yaşına kadar ki ilk sevgilim kendisi ve onu deli gibi seviyorum bu hani çok çirkin değilim herkes yakışıklısın diyor fakat çirkin buluyorum kendimi fakat o her kusuruma aşık oldu benim ona olduğum gibi inanin bana karşınızdaki hic bir kusurunuzu görmüyor sizi nasıl seviyorsa öyle fakat bu bir tavsiye falan değil bir sey olursa başıma kalmasın güvenemezsin sadece ikiniz aranızdaki kurulan bağa tutunman gerek neyse
23 Yorumla- +1 yıl
Bişi merak ettim kız fotoğrafyakiylr aynı mıydı sjfjskkf
- +1 yıl
Ben öyle biriyle konuşmuştum ikimizin ortak alanları meslekleri okuduğumuz kitaplar düşünce yapılarımız falan inanılmaz benziyordu. Sonra bir festival vardı ikimizin de katılacağı. Sevgili değildik bu arada konuşurken ama böyle arkadaslikla flortlesme arası biseydi. Neyse festivalde konuşalım görüşelim dedik. Festivalin olacağı yer onun yaşadığı şehirdi ve ben de o festivale her sene baska şehre gidiyordum. Neyse gittim ben yoldayken dahil sürekli konuşuyorduk sonra beni gördü festivaldeyken, hani bulusma falan organize etmemiştik ama ne zaman geleceğimi biliyordu. Beni görünce selam bile vermedi ve şok oldum 🤐 sonra da hiç konuşmadı bile. Ben de kendi sehrime dönünce yazdım o hiç yazmayinca. İste anlamadım falan noldugunu ama benim için değerli bir arkadaşsin dedim. O da yüksek lisans için benim olduğum şehre gelecekti ben de onu yüzüstü bırakırım dedim ama sonra ben başka kariyer planlari falan yaptım kendi hayatımla ilgili bir daha da yazmadım. Ama çok kırılmıştım gerçekten.
- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılBunun birçok nedeni olabilir. Çevremizde neler neler duyuyoruz en başta. Veya direkt şahsi güven sorunun vardır veya o çocuk özellikle güven vermeyen tarzda konuşuyordur. Dediğim gibi "neden güvenmiyorum" sorusunun çok cevabı var.
Sen güvenmiyor olsan da görüşmek istiyorsan bunun için de çözümler mevcut.
- Çocukla bulunacağını mutlaka yakın bir arkadaşın bilsin. Nereye gideceksiniz, kaçta, nerde buluşacaksınız hatta gerekirse canlı konum at eğer çok korkuyorsan. Ve en önemlisi çocuk da senin arkadaşının buluştuğunuzu bildiğini bilsin. Laf arasında belirt.
- Kalabalık ve senin de daha önce gittiğin bir yerde buluşun
Tamam işte
10 Yorumla
+1 yılİnternet ortamında tanıştığın biriyle buluşmak istiyorum diyorsan aşağidaki şeylere mutlaka dikkat edin.
Kalabalık olan cafe - AVM gibi güvenlikli yerlerde buluşun. Mutlaka etrafınızda bolca insan bulunsun.
Güvendiğiniz arkadaş varsa o mekanda başka bir masada müşteri gibi oturabilir.
Asla ilk buluşmada alkol almayın nargile tüketmeyin kendi sigaranızı için.
Mutlaka sıcak içecekler tüketin. (Soğuk içeceklere çeşitli ilaçlar atılabilir)
Mekanı mutlaka siz belirleyin. Gelip giderken mutlaka taksi veya toplu taşıma kullanın şahsın aracına binmeyin.
İlk buluşmada çok samimi olmayın olması gerektiği kadar samimiyet kurun. Nazik kibar olmak size kalmış.
Şahsın teklif ettiği yerlere gitmeyin. Aracıyla sizi bırakmasını istemeyin 1 günlük kendiniz gidin.10 YorumlaNeden cekiniosunki napcak herkesin icinde seni kacirmayami kalkcak gidipte tenha biyere gidicekseniz ya da ev vs gbi biyere elbette sacmalama oraya gidilirmi hic derim ama bi cafede vs oturup birbirinizi yuzyuze gormus olucaksiniz hal ve hareketlerini gormus olucaksiniz birbiriniz belki begenirsiniz belki begenmez ama icinizde soru isareti kalmicak bunu yapmak iki tarafinda en dogal hakki bnce ozellikle sanalda 1 ay ve ustu konusmaya devam ediyosaniz artik bi gorusun yani
10 YorumlaBence güvenmemekte haklısın sevgili arıyorsan yakınlarından rica edebilirsin işte bana tanıdığın birini ayarla diye ama yok illa onu istiyorsan kalabalık bi ortamda görüş ve bi süre böyle devam etsin
14 Yorumla
Soran+1 yılReelde tanıdığım kimse yok ki bana birini ayarlasinlar
- +1 yıl
Ben ayarlarım sana kendimi istersen
- +1 yıl
Çok şey olur bol bol aşk meşk 💗😂💋
+1 yılNormal hayatta yüz yüze görüştüklerimize güvenemiyoruz sanaldakine nasıl güvenelim? şahsi adıma konuşuyorum bir iki kişi hariç kimseye güvenmiyorum net kime güvenebilirsin bu devirde? 🙄😒 güven veren herkese de güvenilmiyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılFotoğraf iste ve analiz yap, düzgün birine benziyorsa güven, benzemiyorsa güvenme. Birde arkadaşlarını Sor onun. Arkadaşları nasıl insanlarmış ama gizli gizl hissettirmeden sor ki anlamasın. Bu sayede onun kişiliği hakkında analiz yapmış olursun
10 Yorumla
+1 yılinan sanal olsun 10 yıl 20 yıl tanıdıgın olsun tanıyorum sanırsın insanların ic hayatı bambaskadır bilemessin tanıyorum dedigin adamın ne problemlerı cıkar hıc tanımayorum dedigin kiside cok iyi cıkabilir kötüde cıkabilir
10 Yorumla
+1 yılSana güven vermiyorsa ve reel buluşma konusunda meraklıysan kalabalık bir yerde zaman geçirmeni tavsiye ederim onun dışında hiçbiryerde buluşmayı kabul etme zaten o kabul etmezse de niyeti belli dir engelle keyfine bak
00 YorumlaSadece git ve geri dönme şansın olduğunu unutma yemez seni korkma kafede buluşur yolları atırır kalkarsınız bi arkadaşın seni almaya gelsin çok rahatsızsan 2 saat ver karşındskine sonra tekrar buluşursunus
00 YorumlaNormal. Sanal dünyada insan kişiliğini gizleyebilir. Uygun yeri bulup görüşebilirsin. En azından kafanda acaba sorusu kalmaz. Belki şansa çok iyi biriside olabilir
10 YorumlaSanalda güven vermediyse sakın buluşma. Sana zarar verebilir. Başkasını bul. Sana güven veren biri olursa ona yönel. Şüphe en gerçek olan şeydir. Güven yoksa uzak dur.
10 Yorumla
+1 yılAkilli kizsin da ondan bulusmuyon illa duzgun insanlar vardir ama bi okadarda kotu miyetli insanlar var kötu yola dusen kadinlarin hayatlari nasil. kararmis bi arastir istersen sakin kimseyle bukusma öyle bi hata yapma namusun la edebinle sana kismet olacak esini bekle inan daha mutlu olacaksin
00 Yorumla
+1 yılSanalda tanıştığın kişiyle. Telefondan sesli sohbet yapmaya çalış. Mesajlasmayi birak ve sesli sohbet yapmaya devam et. Buluşma tarihini ertele. Bide bana o kişinin burcunu ve kendi burcunu yazarsan. Yol yakinken olur veya olmaz diyebilirim. Ya da nelerle karsilasacagini soyleyebilirim. Ben ilişki koçuyum.
01 Yorumla- +1 yıl
Koç Aslan yay. Girisken yüksek ego sahibi ozguvenlidir. Bunları eledim. İkizler terazi kova da hayatı bir macera olarak gördükleri için iletişim karakteri olduklari için. Bide çok sosyal deli dolu oldukları için sen bu da olamazsin. Boğa oglak başak ta daha çok güce bakar. Bu burçların kadinlari tanimak istiyorsa gider hiç cekinmez. Maddi durumu iyi olsun. Az da uzun boylu olsun. Korkmaz giderler. Balik merakindan gider. Akrep te de güçlü gorunmeye çalıştığı için guvenmese de gider. Ama yengeç en zor güvenen karakterdir. Ben yengeç olabileceğini düşünüyorum. Yengecler tanimadiklari insana karşı baya cekingen ve soğuk olurlar. Çok zor güvenirler. Sen yengeç olabilirsin. Öyle tahmin ediyorum
Güvenmiyorsun normaldir çünkü hiç görmemişsin görüşecekseniz de kalabalık bir yerde görürsün yani kafe gibi bir yerde yani 🙂
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Kalabalık bir yerde buluş güvendiğin birine de konumunu at. İlk günden tenhada ya da evine gidecek halin yok.
10 Yorumla
+1 yılBence bunu aşmaya çalışma sanaldan biriyle buluşmak tehlikeli her türlü insan var güvenmemek konusunda iyi yapıyorsun
10 Yorumla
+1 yılBen önceden çok tedirgindim tüm çevrem olmaz dediler ama şu an 7. Ayımız ciddi düşünüyoruz. Yaşım 20 erkek arkadaşımın 25
10 Yorumla
+1 yılcesaret edip buluşsan, kalabalık bi kafeye gidin
20 Yorumlagüven vermiyor desem. birde inşaatta mı buluşacaksınız tedirgin oluyorsun, ya da kendine mi güvenmiyorsun?
00 YorumlaGünümüzde pek iyi örnekleri olmasada ben eşimle böyle tanışıp evlendim
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güven verdi benim sorunum bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanına bi arkadaşını al buluş ama güven konusu zor bende güvenemedim buluşmuştum bi dikkatlice hal hareketine baktim sonra bi karar verdim ama paçanı kaptırırsan o kişi seni bırakmaz ona göre dikkatli ol
00 YorumlaHalka açık alanda görüşürsün. Bir kaç kere gözüne girecek haraketler yapsa bile her zaman temkinli olmalısın
00 Yorumlagörüntülü konuşuyormusunuz? kalabalık bir yerde buluşmayı deneyebilirsin tanıyana kadar iyice...
00 Yorumla
+1 yılYani sonuçta ne çıkacağını bilemezsin karşına ama konuşmasından, hal ve hareketinden belli olur yine de.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Kendin belirleyeceğin ve işlek bir cafede buluşmayı teklif etmeyi dene. Eğer ısrarla kendi isteyeceği bir yer teklif ederse buluşmayı hiç düşünme.
03 Yorumla
+1 yılBen tanıştım ve üç yıl sevgili olduk, bir ay önce ayrıldım.
10 YorumlaKalbinin sesini dinlediğin için..
10 YorumlaSen güvenmiyorsan emin ol ki o da güvenmiyordur boşuna buluşmayın siz
10 Yorumlazaten bu olması gereken bi şey. çok kötü bi zamandayız güvenme kimseye
10 YorumlaBuluşma hiç hayatım , biz buluştuk da noldu🙄 koca bi hiç
12 Yorumla- +1 yıl
Yine olsa yine yaparsan ben de yine olsa yine yaparım 😂 hadi o zaman yeri sen seç 😁😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de olsun zaten.
Mesela ben birkez güvendim. Konuştuk bayağı ve buluşunca karşıma geçip ben evliyim demez mi. Evlilik düşünüyorum falan diyen adam meğersem evliymiş. Bakalım ne olacak))00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda bu normal bir durum insan oc gudusel olarak kendisini korunaklı alanda tutmak ister
00 Yorumla
+1 yılGüvensizlik varsa Kafanda soru işareti varsa profilinde tutarsızlık varsa buluşma
00 YorumlaBende öyleyim aşma böyle bi ülkede allah korusun
00 YorumlaAkıllıca, internet mutlak güvenilmez bir ortamdır...
00 Yorumla
+1 yılKalabalık yerde buluş tenha kalma cinsellik yine düşünme kinin ne çıkacağı belli olmaz iyice tani
00 YorumlaÖz güven eksiği var insanlara güvenmiyorsun bence akıllıca
00 Yorumladoğru olan bu güvenmemek lazım internette çeşit çeşit insan var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun cevap çok açık şuanda türkiyey baksana ortalık * dolu ben olsam giderdim ama ben erkek oldum için en fazla ne yapalirlerki sana tavsiyem bir erkek arkadaşını al öyle git
00 YorumlaKötü insan çok. Bende tanışıyorum bazen karşı taraf güven duymuyor. Canları yanan insan çok
00 Yorumla
+1 yılSorun şuki o sana nasil güvensin de buluşsun !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüven hissi vermemiştir , bunun için halka açık kalabalık yerde buluşmak sizi daha güvende hissettirecektir
08 Yorumla
Soran+1 yılBunuda yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇekingen ne? Neden korkuyorsun? Evlimisin ki birileri görür korkusu mu?
Soran+1 yılEvli olsam niye arayım birini. sevgilim bile olmadı korkuyorum sonsuza kadar evlilik olmayacak diye. bu yüzden uzun süredir konuştuğum kişiyle buluşmak istiyorum ama adım atamıyorum sanki bir şeyler eksik gibi
Cevap sahibi+1 yılEksik olan şeyler neler mesela
Soran+1 yılBilsem keşke
Sadece içimdeki his , düşünce
Adı yok
Cevap sahibi+1 yılYzsna bi bana
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılbir şey anlatacağım böyle ulu orta mı anlatayım
Ara sokakta buluşmayacan herhalde? Bir kafede buluş işte ne güveni...
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılbuluşsan ne olacak milletin içinde seni kaçıracak değil ya kuzum
00 Yorumla Cokta sey yapmayin hepimiz insaniz sonucta kimse kimseden ustun degil bu hayatta
00 Yorumla
+1 yılHaklısın yani, eğer çok uzun süredir konuşmuyorsun bence kesinlikle gitme ve buluşacaksanda kalabalık yerde buluş. Eğer karşı cinsel buluşacaksanda kesinlikle en az 1 aydır konuşuyor olman lazım ve kalabalık bir alanda buluş.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılkendine mi güvenmiyorsun? karşındakine mi?
ve görüşeceksen de kalabalık yerde buluş.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle buluşmalısın ilk adımı at baktın sana ters geliyor hayır diyip gidersin ama o ilk adımı at kalabalıkta olun ya da yürüyün ama görüş korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburadaki herkesin yalan dünyası yüzünden olabilir. sizde oda gerçek değilsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum. ben buradaki hiç kimseye inanmadım. ve haklı çıktım. o sebeple sadece seks ilşkisi kurabileceğim tipler arıyorum. bulunca zi. kiyorum. bulamayınca başkasına... çıkarı yoksa senle buluşsa ne olur.
Soran+1 yılSevmek sevilmek istiyordur oda benim gibi olamaz mı
Cevap sahibi+1 yılzi. kmek istiyordur o kesinde. sevmek deyince şimdi duraksadım.
Çantanın biber gazı koy ondan sonra buluşmaya git baktım güzel iyi biriyse konuşursun baktım namussuz birisi ise seni başka şeyleri tebrik ediyorsa gazı sık ayağa kalk evine git
10 YorumlaBende sanalda tanıştım ve sozlenicez bu biraz tavra bagla ve insan hissedebiliyor ya bence sendede bu olmuş olabilirmi tavırları felan beğenmedin bi tavrı olabilirmi
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı. Normal bu kendini güvende hissedeceğin bir yere çağır görüş
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılgüvensizlik yaşıyorsun işte.
gayet de normal böyle olman.00 Yorumla
+1 yılInstagram da tanışıp 1 yıl hiç görüşmedik sadece telefonda konuştuk ve bir ay önce ailesiyle beni istemeye meşaleler ile geldi şimdi iyi ki diyorum
212 Yorumla- +1 yıl
Vay be.. 😌🫶🏻
- +1 yıl
3 ay sonra düğünümüz olacak rabbim kısmet ederse
- +1 yıl
Ne mutlu size.. ♥️
- +1 yıl
Benimle mi
- +1 yıl
Neden çok karışık yaz mesaj cevaplarim
- +1 yıl
Istek attim
Ben de eski sevgilimle oyle tanısıp gorusmustum 3 sene surmustu 6 ay bekledim hanımefendi guvensin diye guvendik ama ihaneti de ben yedim onu nabcas 😊
00 Yorumla
+1 yılBen böyle yaptım beni beğenmedi ve terk etti kilomdanmiş kendisi 30 kilo daha fazlaydi benden ikinci seviye obezdi ama ben hayatının hiç bi evresinde obez olmadım
00 YorumlaBende aynı şekilde , sapık çıktı benim ki kendini farklı göstermişti bundan 5 yıl eskiden biri vardi sevmiştim sonra aldatti ve bende bulusamadim kimse güvensem 3 ay sonra biri oluyor bende anlamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadin cinayatleri veya cinsel yoldan bulasan hastaliklar.. Allah korkusu da olabilir😀
00 YorumlaKalabalık bir yerde buluş ve görüşmeyi uzatma çok, sevgili olmak gibi niyetin varsa tanımak odaklı konuş
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sanalda tanıştığım kişiye güvenip buluşamıyorum. Bunu nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler