İçimi hiç tanımadığım birine dökmek , dertleşmek istiyorum?

Merhaba benim bir arkadaşım var kız çok iyi birisi Allah için ama çok memnuniyetsiz çok isteksiz bir yere gidicez karar veriyoruz son dakika fikrini değiştiriyor "ay çok uzak , ay çok çocukça ay çok sıkıcı " surekli hayatında bir macera istiyor ona o kadar çok seçenek sunuyorum ki hiç birini kabul etmiyor kendim eglenecegime onu mutlu etmeye çalışıyorum artık. Ne istediğini bilmiyor yemek yemeğe karar vericez makarna yiyeceğiz mesela yol üstünde tatlici, çiğ köfteci ne görürse surekli oraya gidelim diyor aşırı kararsiz. Yaptığı öneriler çok saçma mesela saat 2 tiyatroya gidelim diyor ama en erken saat 8 de bunu ona diyince ay gelemem evim uzak o kadar geç kalamam diyor e öneriyi yapan sensin bir yer atıyor gidelim diye konuma bakmıyor abuk subuk bir yerde gidelim diyor biraz araştırır insan ama araştırmiyor bizim yaşıtlarımiz ne biliyim sinemaya gider, kafede oturur konuşur ne biliyim konsere gider hanımefendiye çok banal , sıkıcı geliyor abuk subuk istekleri var bunu ona diyince kırılıyor çok hassas ustune gidicem bu sefer ağlayacak suclu olucam kendim eğlenmek istediğim yerleri onerince çok sıkıcı diyor surekli yüzünü asıyor bu sefer ben onu memnun etmeye çalışıyorum ve gerçekten çok sıkıldım onunla hic bir yere gitmek istemiyorum defalarca evimin uzak olmasına rağmen onun gidelim dediği yerlere sirf gönlü olsun diye geldim ama o cayiyor surekli hiç bir yere gitmek istemiyorum cidden hayattan soğuttu bunu ona diyince ağlar suclu olurum diye korkuyorum artık ne yapmalıyım?
İçimi hiç tanımadığım birine dökmek , dertleşmek istiyorum?